Φωτιστικό πορείας LED

Φωτιστικό πορείας LED

Φωτεινός σηματοδότης LED

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ LED

Πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν αυτήν την εμπειρία. Υπάρχει μόνο μία λωρίδα στο δρόμο ή υπάρχουν δέντρα που εμποδίζουν δρόμους και στις δύο πλευρές του δρόμου. Όταν περιμένουν τα φανάρια, ο οδηγός ' Η οπτική επαφή θα μπλοκαριστεί από το δέντρο ή το μεγάλο φορτηγό ή το λεωφορείο μπροστά και τα φανάρια στη διασταύρωση δεν θα είναι ορατά. Έτσι, η συμπεριφορά της φωτεινής ένδειξης παρανοείται. Προκειμένου να λυθεί αυτό το πρόβλημα, η Noble Opto σχεδίασε το φανάρι LED. Φωτεινός σηματοδότης LED   εγκαθίστανται ξεχωριστά στον εγκάρσιο βραχίονα και στον κατακόρυφο πόλο της φωτεινής σηματοδότησης του πόλου κυκλοφορίας. Όταν το σήμα είναι κόκκινο φως, κυκλοφορία LED   φως πόλου   εμφανίζεται συγχρόνως ως κόκκινο φως. όταν η φωτεινή ένδειξη αλλάζει σε κίτρινο φως, το σήμα κυκλοφορίας που ακολουθεί τον σωλήνα εμφανίζει συγχρόνως κίτρινο. όταν η φωτεινή ένδειξη αλλάζει σε πράσινο φως, φωτεινή λυχνία LED   εμφανίζεται συγχρόνως με πράσινο χρώμα.   Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτού του είδους των φωτεινών σηματοδοτών LED   και η συνηθισμένη φωτεινή ένδειξη είναι   κόκκινο πορτοκαλί πράσινο χρώμα που έχει δύο εντυπωσιακούς πόλους φωτεινού σηματοδότη   στον πόλο φωτός, το οποίο μπορεί να αλλάξει με το φως σήματος. Αυτό το είδος φωτεινού σήματος είναι πολύ εμφανές μέρα και νύχτα και η συνολική εμφάνιση είναι όμορφη. Είναι ορατό από 300 μέτρα μακριά, το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό, αποφεύγοντας έτσι αποτελεσματικά την εμφάνιση λανθασμένης συμπεριφοράς σήματος όταν το φως του σήματος είναι μπλοκαρισμένο.

Πόλος

Εταιρία

Η ENZHEN NOBLE OPTO CO., LTD ήταν και θα προσπαθούσε πάντα να βελτιώσει τα πρότυπα ποιότητας της παραγωγής της, καθώς και να καταστήσει τις παραγωγικές εργασίες πιο αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον.
Υπάρχουν πιστοποιητικά συμμόρφωσης που δείχνουν ότι συμμορφωνόμαστε με τα σχετικά διεθνή πρότυπα ποιότητας όπως
EN12368, FCC, RoHS, CE, ISO9001, Πνευματικά δικαιώματα λογισμικού και πατέντες foor βοηθητικά μοντέλα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Η SHWNZHEN NOBLE OPTO CO., LTD είναι μια ιδιωτική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, Επαγγελματίας στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή φωτεινών σηματοδοτών υψηλής ροής, σήματος κυκλοφορίας ηλιακής ενέργειας. Από (2008) την ίδρυση της εταιρείας, αναγνωρίζουμε τη σημασία της παροχής προϊόντα καλής ποιότητας και καλύτερα πριν από την πώληση, και προσπαθούμε πάντα την καλύτερη προσφορά μας για τη βελτίωση του σχεδιασμού και της παραγωγικής μας ικανότητας. Επιπλέον, διαθέτουμε την πιστοποίηση των φωτεινών σηματοδοτών EN12368, ITE, CE IS9001. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε υπερπόντια αγορές γύρω από ευρωπαϊκές χώρες και περιοχή της Μέσης Ανατολής, όπως
Σουηδία, Αγγλία, Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, Lsrael, Ισπανία, ΗΠΑ, Ρωσία Ross, Σιγκαπούρη κ.λπ.

Πόλο φως

Περιπέτεια

1. Τσιπ υψηλής φωτεινότητας Taiwan Jingyuan 5050

5050 τσιπ υψηλής φωτεινότητας με μεγάλη περιοχή εκπομπής φωτός, η οποία μπορεί να μετατρέψει ενέργεια φωτός. Το φλας χαμηλής συχνότητας, η φθορά χαμηλού φωτισμού, η μεγάλη διάρκεια ζωής, κάνουν το σήμα υψηλής ποιότητας πόλου φωτεινότητα περισσότερο.
 
2. Καθαρή πλάκα οδηγού χαλκού, ισχυρή αγώγιμη απόδοση, αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία.
 
Η καθαρή πλάκα οδηγού Cooper βελτιώνει την απόδοση μετατροπής στην ευελιξία σε υψηλή θερμοκρασία.
3. Αδιάβροχη αδιάβροχη σχεδίαση IP68.  

Ο φωτεινός σηματοδότης πόλου κυκλοφορίας είναι αναπόσπαστο με πλακέτα αντοχής υπολογιστή και κόλλα εποξειδικής ρητίνης. αδιάβροχη και αδιάβροχη απόδοση και επίπεδο σήματος του ίδιου επιπέδου αδιάβροχο έως IP68.

4. Τεχνολογία αντι-νεκρού λαμπτήρα.

Μία λυχνία σπάει, δεν εκπέμπεται φως και δεν επηρεάζει τον κανονικό φωτισμό άλλων σφαιριδίων.

5. Η φωτεινή ένδειξη πόλου κυκλοφορίας ακολουθεί το φανάρι σηματοδότησης

Το προϊόν μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τα φώτα κυκλοφορίας για να επιτύχει πλήρη φώτα παρακολούθησης (για να επιτευχθεί αυτή η λειτουργία απαιτείται ένα vox ελέγχου σε κάθε κατεύθυνση) Προσοχή: LED φωτεινού σηματοδότη και χρώμα φωτεινού διακόπτη βήμα. Για οδηγούς και περαστικούς πολύ καλή προειδοποίηση.

Πόλος

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us