κύριο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας ισχύος

Κύριο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας ισχύος  

Το κύριο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας ισχύος αντιμετωπίζει το πρόβλημα της κυκλοφορίας.   NobTra κύρια δύναμη έξυπνη   σύστημα ελεγκτή κατάλληλο για διασταύρωση.   Για παράδειγμα.   Διασταύρωση T, διασταύρωση 4 δρόμων και σύνθετη διασταύρωση.   Σύστημα ελεγκτή κυκλοφορίας NobTra με έξοδο 16 καναλιών ομάδας σήματος.   Συγχρονισμός χρόνου GPS, πραγματική κίνηση, μπουτόν πεζών, πράσινο κύμα είναι   έξυπνα χαρακτηριστικά ελεγκτή φωτεινού σηματοδότη.

κύριο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας ισχύος

NobTra   κύριο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας ισχύος   ήταν ένας ανεπτυγμένος, έξυπνος ελεγκτής κυκλοφορίας. Ο ελεγκτής υιοθετεί   ένα ενσωματωμένο σύστημα για τον κεντρικό έλεγχο των φωτεινών σηματοδοτών, γεγονός που καθιστά τη λειτουργία πιο σταθερή. Το   ολόκληρο το μηχάνημα υιοθετεί ένα αρθρωτό σχέδιο, το οποίο είναι κατάλληλο για συντήρηση και επισκευή. Χρήση   Μέθοδοι επικοινωνίας όπως Ethernet, οπτικές ίνες και 4G, ολόκληρο το σύστημα μπορεί να είναι απομακρυσμένα   ελέγχεται σε πραγματικό χρόνο σε οποιοδήποτε μέρος καλύπτεται από το Διαδίκτυο. Η φιλική αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή   Η διεπαφή σάς επιτρέπει να διαμορφώνετε και να παρακολουθείτε πιο εύκολα την κατάσταση κάθε διασταύρωσης.   Εύκολη ρύθμιση παραμέτρων και απλές μέθοδοι καλωδίωσης ταξινομημένες. Κύρια δύναμη δεύτερης γενιάς NobTra   Το σύστημα ελέγχου επιλύει το πρόβλημα της κυκλοφορίας. Βασίζεται στην πραγματική κατάσταση της διασταύρωσης. Το μέγιστο   ορίστε 240 μενού με 30 φάσεις και επίσης μπορείτε να ορίσετε το διαφορετικό χρονοδιάγραμμα του φανάρι. Σταθεροποιήστε την ώρα αιχμής. Το πρόβλημα της κυκλοφορίας μπορεί να λυθεί καλά.    

κύριο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας ισχύος

 

Το πλεονέκτημα του κύριου συστήματος ελέγχου κυκλοφορίας ισχύος:

1. Ενσωματωμένη ασύρματη μονάδα, η μακρύτερη απόσταση ασύρματης μετάδοσης είναι 10 μέτρα.

2. Έλεγχος από Mobile APP, αυτό ' είναι βολικό για το πρόγραμμα και τον εντοπισμό σφαλμάτων στον ιστότοπο

3. Καλή συμβατότητα. Ρύθμιση παραμέτρου από κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή, tablet ή φορητό υπολογιστή, μπορείτε εύκολα να το συνδέσετε.  

4. Το GPS για σύγχρονο σε πραγματικό χρόνο, κάνει τη λειτουργία πράσινου κύματος να πραγματοποιηθεί.

5. Σχέδιο σήματος: Επιτρέποντας 240 λύση, 30 χρονικές περιόδους, 240 μενού με 60 φάσεις. Επιτρέποντας εβδομαδιαίο πρόγραμμα, ειδικό πρόγραμμα ημέρας, Όλος ο κόκκινος χρόνος, κόκκινη επέκταση κ.λπ.

6. Ο ελεγκτής μπορεί να ρυθμιστεί με ρύθμιση προγράμματος εβδομάδας (Δευτέρα έως Κυριακή) και ρύθμιση προγράμματος διακοπών.  

7. Με φορητό σχεδιασμό. Εύκολη μεταφορά και εγκατάσταση.

8. Αυτό το σύστημα είναι κατάλληλο για όλα τα είδη κοινών διασταυρώσεων, όπως Διασταυρούμενοι δρόμοι, διασταυρώσεις σχήματος Τ, διασταυρώσεις ενός σχήματος κ.λπ., Ο ελεγκτής με έξοδο 16 ομάδων σήματος.  

9. Υποστήριξη πολλαπλών μεθόδων επικοινωνίας. Επικοινωνία Ethernet, επικοινωνία WIFI, επικοινωνία GPRS, επικοινωνία 4G.

10. Υποστηρίξτε την επικοινωνία ενός υπολογιστή και τον κεντρικό τρόπο επικοινωνίας ελέγχου του ανώτερου υπολογιστή. Ο κεντρικός έλεγχος πολλαπλών διασταυρώσεων στην πόλη μπορεί να επιτευχθεί μέσω κεντρικού ελέγχου.

11. Λειτουργία παρακολούθησης κέντρου ελέγχου. Το σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας μπορεί να πραγματοποιήσει παρακολούθηση του τηλεχειριστηρίου, ηλεκτρονικό τερματικό υπολογιστή για έλεγχο ροής κυκλοφορίας και χειροκίνητη παρέμβαση.

12. Κύριος ελεγκτής φωτεινού σηματοδότη   μπορεί να λειτουργήσει με το φανάρι, τον ανιχνευτή βιντεοκάμερας, το μπουτόν, τον ανιχνευτή βρόχου ή άλλη συσκευή.

13. Υποστήριξη διαφόρων ειδικών μενού. Όπως η απενεργοποίηση της οθόνης, το κίτρινο που αναβοσβήνει σε όλες τις πλευρές, το κόκκινο σε όλες τις πλευρές, κλπ. Σύστημα ελέγχου διαχείρισης κυκλοφορίας λογισμικού με λειτουργία απομακρυσμένης διαχείρισης. Όπως διασταύρωση, βιασύνη κλήση, αναγκαστική αναβοσβήνει κ.λπ.

14. Ο χάρτης Google, Bing κ.λπ. δεν χρειάζεται να ενημερώσει τον online χάρτη υποστήριξης χάρτη και τα δεδομένα χάρτη εκτός σύνδεσης.

15. Κύριο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας ισχύος NobTra Με καλή απαγωγή θερμότητας και προσαρμογή σε διάφορα περιβάλλοντα.

κύριο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας ισχύος

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us