σύστημα ασύρματου ελεγκτή πολλαπλών σκλάβων

σύστημα ασύρματου ελεγκτή πολλαπλών εξαρτημάτων  

Το σύστημα ασύρματου ελεγκτή NobTra multi salve κάνει τη διαχείριση της κυκλοφορίας πιο εύκολη και βολική.   Με ασύρματο τηλεχειριστήριο. Επιπρόσθετα.   Το σύστημα πολλαπλών εξαρτημένων ηλιακών ασύρματων ελεγκτών μπορεί να εξαλείψει τις ζημιές στο σύστημα ελέγχου που προκαλούνται από ένα μη ρυθμισμένο δίκτυο τροφοδοσίας και καταιγίδες. Το σύστημα   τροφοδοτείται από μπαταρία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ηλιακό πάνελ μετατρέπει την ελαφριά ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια για να τροφοδοτήσει το σύστημα. Η περίσσεια ηλεκτρικής ενέργειας αποθηκεύεται στην μπαταρία και η ηλεκτρική ενέργεια απελευθερώνεται στο σύστημα τη νύχτα.

σύστημα ασύρματου ελεγκτή πολλαπλών σκλάβων

Ο ηλιακός ασύρματος ελεγκτής κυκλοφορίας διαθέτει δευτερεύοντα ελεγκτή 16τμχ και 1μμ.  

Κάθε υποτελής ελεγκτής έχει τη δική του διεύθυνση IP. Έτσι, ο ελεγκτής salve 16pcs έχει 16pcs διαφορετική διεύθυνση IP. Μπορείτε να το ρυθμίσετε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.   Πρόσθετος. μπορείτε να ορίσετε κάθε χρόνο λειτουργίας φωτεινού σηματοδότη σκλάβων ελεγκτή. Είναι ' Είναι βολικό να ρυθμίσετε το χρόνο φωτεινής σηματοδότησης μέσω τηλεφώνου Εφαρμογή ή υπολογιστή. Ο κύριος ελεγκτής 1 τεμάχιο εξοπλίζει το δευτερεύον ελεγκτή 16τμχ.   Ο ελεγκτής πολλαπλών αλάτων μπορεί να ταιριάζει σε πολύπλοκη διασταύρωση ή παρακείμενη διασταύρωση (Η απόσταση μεταξύ γειτονικών διασταυρώσεων πρέπει να υπερβαίνει το 1 μέτρο). Εάν δύο γειτονικές διασταυρώσεις εγκαθιστούν τον κεντρικό ελεγκτή 1τμχ και τον ελεγκτή αλάτων 16τμχ. Όχι μόνο εξοικονομεί κόστος, αλλά διευκολύνει επίσης την εγκατάσταση.   η πολλαπλή δουλειά ηλιακού ασύρματου ελεγκτή η θερμοκρασία εργασίας ήταν -40 βαθμός έως 60 βαθμός   Ευφυές σύστημα ηλιακού ελεγκτή κατάλληλο για την πολύπλοκη διασταύρωση. Όπως διασταύρωση 5 δρόμων, διασταύρωση 6 κατευθύνσεων και διασταύρωση παρακείμενη. Με βάση την πραγματική σας απαίτηση. Μπορούμε να προσφέρουμε διαφορετική λύση κυκλοφορίας για εσάς.  

σύστημα ασύρματου ελεγκτή πολλαπλών σκλάβων

Το πλεονέκτημα του   σύστημα ασύρματου ελεγκτή πολλαπλών εξαρτημάτων  

1. Με επικοινωνία WIFI μεταξύ ελεγκτή με κινητή εφαρμογή. Ρυθμίστε την απόσταση εντός 20 μέτρων. Έλεγχος μέσω Mobile APP, αυτό ' είναι βολικό για το πρόγραμμα και τον εντοπισμό σφαλμάτων στον ιστότοπο.

2. Το σύστημα υιοθετεί ασύρματη επικοινωνία μεταξύ κάθε κατεύθυνσης και αποτελείται από έναν κύριο ελεγκτή και έναν ελεγκτή salve, ο οποίος εξοικονομεί υλικό και κόστος εργασίας για την τοποθέτηση καλωδίων.

3. Η κάλυψη σήματος του κεντρικού υπολογιστή και του σκλάβου είναι μεγάλη, έως 200 μέτρα stability Σταθερότητα σήματος. Είναι κατάλληλο για μεγάλες και πολύπλοκες διασταυρώσεις.

4. Ένας οικοδεσπότης, πολλαπλοί σκλάβοι. Απαιτείται μόνο ένας κεντρικός υπολογιστής και μπορούν να προστεθούν αυθαίρετα 1-16 υποτελή σήματα.

5.GPS για σύγχρονο σε πραγματικό χρόνο, κάντε τη λειτουργία πράσινου κύματος να πραγματοποιηθεί. Αποκτήστε πράσινα φώτα σε όλες τις διασταυρώσεις για να διευκολύνετε την επιθεώρηση από εθνικούς ηγέτες.

6. Σχέδιο σήματος: Επιτρέποντας 240 λύση, 30 χρονικές περιόδους, 240 μενού με 60 φάσεις. Επιτρέποντας εβδομαδιαίο πρόγραμμα, ειδικό πρόγραμμα ημέρας, Όλος ο κόκκινος χρόνος, κόκκινη επέκταση κ.λπ. Ο ελεγκτής μπορεί να ρυθμιστεί με ρύθμιση προγράμματος εβδομάδας (Δευτέρα έως Κυριακή) και ρύθμιση προγράμματος διακοπών.  

7. Κάθε ελεγκτής salve ήταν η δική του διεύθυνση IP. Μπορείτε να το ρυθμίσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. (Ανατολικά, Νότια, Δυτικά, Βόρεια) .16 σκλάβοι χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα και τα σήματα δεν παρεμβαίνουν μεταξύ τους.

8. Το σύστημα πολλαπλών εξαρτημένων ηλιακών ασύρματων ελεγκτών είναι κατάλληλο για όλα τα είδη κοινών διασταυρώσεων, όπως διασταυρώσεις, διασταυρώσεις σχήματος Τ, διασταυρώσεις ενός σχήματος κ.λπ. και υποστηρίζει έως και 64 χειριστήρια κίνησης (36 κανάλι οχήματος, 16 πεζοί Κανάλι).            

9. Υποστήριξη πολλαπλών μεθόδων επικοινωνίας. Επικοινωνία Ethernet, επικοινωνία WIFI, επικοινωνία GPRS, επικοινωνία 4G.

10. Υποστηρίξτε την επικοινωνία ενός υπολογιστή και τον κεντρικό τρόπο επικοινωνίας ελέγχου του ανώτερου υπολογιστή. Ο κεντρικός έλεγχος πολλαπλών διασταυρώσεων στην πόλη μπορεί να επιτευχθεί μέσω κεντρικού ελέγχου.

11. Λειτουργία παρακολούθησης κέντρου ελέγχου. Σύστημα ασύρματου ελεγκτή πολλαπλών εξαρτημάτων   μπορεί να πραγματοποιήσει παρακολούθηση κέντρου τηλεχειρισμού, ηλεκτρονικό τερματικό υπολογιστή για έλεγχο ροής κυκλοφορίας και χειροκίνητη παρέμβαση

12. Σύστημα ασύρματου ελεγκτή πολλαπλών σωληνώσεων   μπορεί να λειτουργήσει με το φανάρι, τον ανιχνευτή βιντεοκάμερας, το μπουτόν ή άλλη συσκευή

13. Υποστήριξη διαφόρων ειδικών μενού. Όπως η απενεργοποίηση της οθόνης, το κίτρινο που αναβοσβήνει σε όλες τις πλευρές, το κόκκινο σε όλες τις πλευρές, κλπ. Σύστημα ελέγχου διαχείρισης κυκλοφορίας λογισμικού με λειτουργία απομακρυσμένης διαχείρισης. Όπως διασταύρωση, βιασύνη κλήση, αναγκαστική αναβοσβήνει κ.λπ.

σύστημα ασύρματου ελεγκτή πολλαπλών σκλάβων

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us