Σειρά φανάρι υψηλής ροής με 300MM (12inch)

Σειρά φωτεινών σηματοδοτών υψηλής ροής 300MM (12 ιντσών)

Ο φωτεινός σηματοδότης υψηλής ροής 300MM (12 ιντσών) αναπτύχθηκε από την τεχνική μας R & D ομάδα βασισμένη σε συνηθισμένα φώτα κυκλοφορίας χαμηλής ισχύος μετά από χρόνια συνεχών προσπαθειών. Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα φανάρια χαμηλής ισχύος, τα φανάρια υψηλής ισχύος είναι πιο δημοφιλή στον πελάτη.

φανάρι υψηλής ροής

Πλεονέκτημα:

Πρώτον, η πηγή φωτεινού σηματοδότη υψηλής ροής υιοθετεί μάρκες LED Osram υψηλής ροής 3pcs 3W, τα οποία είναι φωτεινότερα, πιο ομοιόμορφα εκπομπές φωτός, λιγότερη δοσολογία, χαμηλό κόστος συντήρησης, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πιο εγγυημένη ποιότητα.

 

Δεύτερον, η τροφοδοσία υιοθετεί μεμονωμένη τροφοδοσία μεταγωγής, μεγάλη τάση εισόδου, σύντομο χρόνο εκκίνησης, προστασία από κεραυνούς, προστασία από υπερτάσεις, κ.λπ. και η έξοδος έχει σχεδιαστεί με σταθερό ρεύμα και σταθερή τάση. Ολόκληρη η τροφοδοσία έχει ελεγχθεί στρώμα ανά στρώμα από το σχεδιασμό έως την προμήθεια υλικών έως τη δοκιμή γήρανσης. Η διαδικασία γήρανσης βασίζεται αυστηρά στον καθορισμένο χρόνο και την πλήρη γήρανση. Αποτρέψτε απολύτως τα κακά προϊόντα να ρέουν έξω από το εργοστάσιο και παρέχουν ένα σταθερό περιβάλλον εργασίας για την πηγή φωτός.

 

Τρίτον, ο φακός Fresnel έχει επίπεδη επιφάνεια, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σφαιρικός φακός. Επειδή ο φακός Fresnel είναι βασικά επίπεδος, μπορεί να παρέχει τεράστιο χώρο και να μειώνει το βάρος και το εστιακό μήκος είναι μικρότερο από το άνοιγμα του, κάτι που δεν είναι δυνατό με τους σφαιρικούς φακούς. Επομένως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φανάρια υψηλής απόδοσης για την επίτευξη ομοιόμορφης κατανομής φωτός.

Τέταρτον, Ο οπτικός φακός ερευνάται και αναπτύσσεται ανεξάρτητα σύμφωνα με το σφαιρίδιο της λάμπας και το αρχικό φως εκπέμπεται εκ νέου. Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα φανάρια χαμηλής ισχύος, τα φανάρια υψηλής ισχύος είναι φωτεινότερα, πιο ομοιόμορφα και πιο απαλά, και μειώνουν το εκθαμβωτικό του οδηγού ' μάτια.

φανάρι υψηλής ροής

Πέμπτον, Το προϊόν υιοθετεί ολόκληρο το χυτό αλουμίνιο για να διαλύσει τη θερμότητα, η θερμότητα που παράγεται από τη φωτεινή σφαίρα λαμπτήρα εκπέμπεται στον αέρα εγκαίρως και η διάρκεια ζωής των LED βελτιώνεται.

Πέμπτον, Το προϊόν υιοθετεί ολόκληρο το χυτό αλουμίνιο για να διαλύσει τη θερμότητα, η θερμότητα που παράγεται από τη φωτεινή σφαίρα λαμπτήρα εκπέμπεται στον αέρα εγκαίρως και η διάρκεια ζωής των LED βελτιώνεται.

 

Έβδομο, Όλες οι βίδες στερέωσης των φανών υψηλής ροής είναι κατασκευασμένες από 304 βίδες από ανοξείδωτο χάλυβα. Όλες οι βίδες έχουν περάσει την αυστηρή δοκιμή ψεκασμού αλατιού για να διασφαλιστεί ότι δεν θα σκουριάσουν σε μακροχρόνια εξωτερική χρήση σε σκληρά περιβάλλοντα. Η ανοξείδωτη κατασκευή είναι σημαντική για παραθαλάσσιες πόλεις.

υψηλός

Όγδοο, λειτουργεί κανονικά σε θερμοκρασία -40-60 ℃, αποφεύγοντας την κανονική λειτουργία του προϊόντος λόγω της αλλαγής της θερμοκρασίας περιβάλλοντος.

Ένατο, το τελικό φυτίλι δοκιμάζεται ανακινώντας το τραπέζι μετά τη συναρμολόγηση και οι δονήσεις που παράγονται κατά τη μεταφορά μπορούν να προσομοιωθούν, οι οποίες μπορούν να εξαλείψουν τα κακά προϊόντα που προκαλούνται από τη συγκόλληση και να παίξουν βασικό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος.

 

Δέκατο, η αδιάβροχη δομή υιοθετεί εύκαμπτα μέρη δακτυλίου στεγανοποίησης από καουτσούκ σιλικόνης, αδιάβροχο, αδιάβροχο, επιβραδυντικό φλόγας, αντιγήρανση, το κέλυφος του λαμπτήρα είναι αδιάβροχο, αντι-πτώση, χωρίς διαμάντι, εξαερισμός, καλή απορρόφηση θερμότητας, αδιάβροχο IP66. Σε συνδυασμό με τη συνολική εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, ελαφριά και εύκολη στην εγκατάσταση, η συνολική εμφάνιση είναι όμορφη, κέρδισε πολλά πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

υψηλός

Ενδέκατο , Έχουμε εφαρμόσει αυστηρές διαδικασίες QC σε όλα τα στάδια της παραγωγής μας, προκειμένου να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που μπορούν να λειτουργήσουν πλήρως ακόμα και σε σκληρά περιβάλλοντα. Δοκιμάζοντας όλες τις εισερχόμενες πρώτες ύλες βεβαιώνουμε ότι τα προϊόντα μας είναι σε θέση να πληρούν την 5ετή εγγύηση ποιότητας. Χρησιμοποιείται φωτεινός σηματοδότης υψηλής ροής 300 mm   Φανάρι θήκης υπολογιστή και   Φανάρι LED.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us