Φως σηματοδότη υψηλής ροής 100 mm για διασταύρωση

Φως σηματοδότη υψηλής ροής 100 mm για διασταύρωση  

Φως σήματος κυκλοφορίας υψηλής ροής 100 mm. Μπορούμε να κάνουμε το σύμβολο της πλήρους μπάλας, των πεζών, του πράσινου σταυρού του Ερυθρού Σταυρού. Βασιστείτε στην πραγματική σας απαίτηση. Μπορούμε να προσφέρουμε το αντίστοιχο φανάρι για εσάς. Με αδιάβροχη δοκιμή IP65. Με το προστατευτικό κάλυμμα της θήκης του υπολογιστή και αποφύγετε την άμεση ηλιακή ακτινοβολία στη λάμπα. Τι ' περισσότερα. Θα εξοπλίσουμε τους βραχίονες στήριξης σε σχήμα C. μπορείτε εύκολα να στερεώσετε το φανάρι στον πόλο.   Και μπορείτε επίσης να δείτε το φανάρι στο σύστημα στάθμευσης.   Φως σηματοδότης υψηλής ροής 100 mm λειτουργεί με τον ανιχνευτή βρόχου, φράγμα για τον σταθμό διοδίων.

Φως σήματος κυκλοφορίας υψηλής ροής 100 mm

 

Φως κυκλοφορίας 100 mm κόκκινο + πράσινο για πεζούς υψηλής ροής μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διασταύρωση 4 κατευθύνσεων. Μικρό μέγεθος και υψηλής φωτεινότητας μάρκες LED.   Το ελαφρύ μπολ στο εσωτερικό με 1 τεμάχιο " LED Osram " εισαγωγή από τη Γερμανία. Με εγγύηση ποιότητας 5 ετών.   Ο μηχανικός μας το δοκιμάζει την ορατή απόσταση. Η ορατή απόσταση άνω των 500 μέτρων. NobTra με κατασκευαστή ' s φανάρι πάνω από 11 χρόνια στην Κίνα. Διαθέτουμε εξοπλισμό παραγωγής και εξοπλισμό δοκιμών για το κόκκινο + πράσινο 100mm   παραγωγή φωτεινού σηματοδότη υψηλής ροής.

Φως σήματος κυκλοφορίας υψηλής ροής 100 mm

Γιατί πολλοί πελάτες επιλέγουν το φανάρι υψηλής ισχύος 100 mm.

Πρώτα. Με προηγμένες προοπτικές και μικρό μέγεθος. μπορείτε να εξοικονομήσετε κάποια έξοδα αποστολής.

Δεύτερος. Με την εισαγωγή τσιπ LED και η ποιότητα μπορεί να είναι εγγυημένη.

Τρίτος. Με ισχυρό περίβλημα ASB + PC. Να μην προσθέσετε άλλο υλικό ανακύκλωσης και κάθε υλικό εξαρτήματος ήταν πρώτη ύλη.

Τέταρτος.   Η αδιάβροχη δομή υιοθετεί εύκαμπτα μέρη δακτυλίου στεγανοποίησης από καουτσούκ σιλικόνης, αδιάβροχο, αδιάβροχο, επιβραδυντικό φλόγας, αντιγήρανση, το περίβλημα του λαμπτήρα είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς, αντι-πτώση, χωρίς διαμάντια, εξαερισμός, καλή απορρόφηση θερμότητας, αδιάβροχο IP65. Σε συνδυασμό με τη συνολική εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, ελαφριά και εύκολη στην εγκατάσταση, η συνολική εμφάνιση είναι όμορφη, κέρδισε πολλά πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.  

Πέμπτος. Ο οπτικός φακός διερευνάται και αναπτύσσεται ανεξάρτητα σύμφωνα με το σφαιρίδιο της λάμπας και εκπέμπεται ξανά το αρχικό φως. Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα φανάρια χαμηλής ισχύος, τα φανάρια υψηλής ισχύος είναι φωτεινότερα, πιο ομοιόμορφα και πιο απαλά, και μειώνουν την εκθαμβωτική εικόνα του οδηγού ' μάτια.

Εκτος. Το τροφοδοτικό υιοθετεί μια απομονωμένη τροφοδοσία μεταγωγής, μεγάλη τάση εισόδου, σύντομο χρόνο εκκίνησης, προστασία από κεραυνούς, προστασία από υπερτάσεις, κ.λπ. και η έξοδος έχει σχεδιαστεί με σταθερό ρεύμα και σταθερή τάση. Ολόκληρη η τροφοδοσία έχει ελεγχθεί στρώμα από στρώμα από το σχεδιασμό έως την προμήθεια υλικών έως τη δοκιμή γήρανσης. Η διαδικασία γήρανσης βασίζεται αυστηρά στον καθορισμένο χρόνο και την πλήρη γήρανση. Αποτρέψτε απολύτως τα κακά προϊόντα να ρέουν έξω από το εργοστάσιο και παρέχουν ένα σταθερό περιβάλλον εργασίας για την πηγή φωτός.

Εβδομος. Το προϊόν υιοθετεί ολόκληρο το σχέδιο χυτού αλουμινίου για να διαλύσει τη θερμότητα, η θερμότητα που παράγεται από τη φωτεινή σφαίρα λαμπτήρα εκπέμπεται στον αέρα εγκαίρως και η διάρκεια ζωής των LED βελτιώνεται.

Ογδοο. Λειτουργεί κανονικά σε θερμοκρασία -40-60 ℃, αποφεύγοντας την κανονική λειτουργία του προϊόντος λόγω της αλλαγής της θερμοκρασίας περιβάλλοντος.

Ενατος. Το τελικό φυτίλι δοκιμάζεται κουνώντας το τραπέζι μετά τη συναρμολόγηση και οι κραδασμοί που παράγονται κατά τη μεταφορά μπορούν να προσομοιωθούν, οι οποίοι μπορούν να εξαλείψουν τα κακά προϊόντα που προκαλούνται από τη συγκόλληση και να διαδραματίσουν βασικό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος.

Δέκατος. Η προστασία των προϊόντων συσκευασίας, σύμφωνα με το σύνολο του σχεδιασμού της συσκευασίας βαμβακερό μαργαριτάρι βαμβακιού, το μαργαριτάρι βαμβάκι έχει τα πλεονεκτήματα ανθεκτικά στην υγρασία, αδιάβροχο, ισχυρή ανθεκτικότητα, ανακύκλωση, προστασία του περιβάλλοντος, ισχυρή αντοχή στις κρούσεις και ούτω καθεξής, για την προστασία της ποιότητας των προϊόντων .

Ενδέκατος. Φακός fresnel με φωτεινό σήμα κυκλοφορίας υψηλής ροής 100 mm έχει επίπεδη επιφάνεια, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σφαιρικός φακός Επειδή ο φακός Fresnel είναι βασικά επίπεδος, μπορεί να παρέχει τεράστιο χώρο και να μειώνει το βάρος και το εστιακό μήκος είναι μικρότερο από το άνοιγμα του, κάτι που δεν είναι δυνατό με τους σφαιρικούς φακούς. Επομένως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φανάρια υψηλής απόδοσης για να επιτευχθεί ομοιόμορφη κατανομή φωτός.

Φως σήματος κυκλοφορίας υψηλής ροής 100 mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us