ψηφιακό χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης με ηλιακό ασύρματο χειριστήριο

ψηφιακό χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης  

NobTra με διάφορα ψηφιακά χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης.   Το κόκκινο-πράσινο   Το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης χρησιμοποιείται ως εγκατάσταση ασφαλείας για το   δρόμος   βοηθητικά σήματα κυκλοφορίας, Μπορεί να εμφανιστεί στο   συγχρονισμός με διάφορα φανάρια. Μπορεί να παρέχει τις υπόλοιπες πληροφορίες για τα κόκκινα, κίτρινα και πράσινα φώτα για μηχανοκίνητα οχήματα, μη μηχανοκίνητα οχήματα και φώτα πεζών, μειώνοντας την καθυστέρηση χρόνου για τα οχήματα ή τους πεζούς να περάσουν από τη διασταύρωση και βελτιώνοντας σημαντικά την αποδοτικότητα του αστικού δρόμου ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ. Το ψηφιακό   Ο χρονομετρητής αντίστροφης μέτρησης, επίσης γνωστός ως οθόνη αντίστροφης μέτρησης σήματος οδικής κυκλοφορίας, χρησιμοποιείται κυρίως για τον έλεγχο διασταυρώσεων με σταθερό χρόνο, πολλούς χρόνους και πολλούς συνδυασμούς φανών. Εμφανίζει έναν τριψήφιο χρόνο αντίστροφης μέτρησης με μέγιστο χρόνο εμφάνισης 999 δευτερόλεπτα. Μπορεί ταυτόχρονα να εμφανίσει όλα τα πράσινα φώτα, τα κίτρινα φώτα ή το κόκκινο φως.

ψηφιακό χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης

Ο χρονομετρητής αντίστροφης μέτρησης NobTra κόκκινο πράσινο πορτοκαλί λειτουργεί καλά με το ηλιακό ασύρματο σύστημα ελεγκτή μας. Επειδή ο χρονομετρητής μας ήταν τρόπος μελέτης   Συνήθως. Ο ψηφιακός χρονοδιακόπτης αντίστροφης μέτρησης λειτουργεί με το φανάρι του οχήματος και ένα άλλο μοντέλο ήταν ένας δυναμικός φωτεινός σηματοδότης 200 mm με χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης. Διαφορετικοί πελάτες έχουν διαφορετικές απαιτήσεις. Έτσι έχουμε διαφορετικά χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης για την επιλογή σας. Με 200mm / 300mm / 400mm / 500mm. Για το ψηφιακό. Έχουμε 1 ψηφιακό,   2 ψηφιακά, 2 ψηφία και μισό, 3 ψηφιακά.    

ψηφιακό χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης

Το πλεονέκτημα του ψηφιακού χρονομετρητή αντίστροφης μέτρησης

1. Χρησιμοποιώντας χάντρες λαμπτήρων τσιπ Epistar υψηλής φωτεινότητας, το χρώμα είναι εντυπωσιακό, το χρώμα είναι ξεχωριστό και έχει καλή ορατότητα ανεξάρτητα από τη μέρα και τη νύχτα. Χαμηλή απώλεια, ομοιόμορφη φωτεινότητα, τυπικό χρωματογράφημα, μεγάλη διάρκεια ζωής. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός (όπως λαμπτήρες πυρακτώσεως, λαμπτήρες αλογόνου βολφραμίου), η εξοικονόμηση ενέργειας είναι περίπου 85%.

2. Το κύκλωμα ανίχνευσης που σχεδιάσαμε έχει λειτουργίες απομόνωσης και αντι-παρεμβολών, οι οποίες μπορούν να φιλτράρουν την μέγιστη τάση παρεμβολής 120 volt ή την τάση διαρροής. Μοναδικός σχεδιασμός κυκλώματος, μέσω ενός ειδικού κυκλώματος οπτικής διανομής, το φως μπορεί να επιτύχει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τα μικτά κυκλώματα είναι διασυνδεδεμένα και ανεξάρτητα. Ένα σφαιρίδιο λαμπτήρα έχει υποστεί ζημιά και δεν επηρεάζει τη λειτουργία άλλων λυχνιών LED. Η επιφάνεια της πλακέτας PCB επεξεργάζεται με ματ επίστρωση για να κάνει το φως του σήματος κυκλοφορίας να λάμπει χωρίς παρεμβολές και υψηλή αξιοπιστία.

3.   Ο χρονομετρητής αντίστροφης μέτρησης NobTra υιοθετεί τεχνολογία ελέγχου μικροϋπολογιστών, η οποία μπορεί να εντοπίσει ή να λάβει αυτόματα το χρόνο των φωτεινών σηματοδοτών σε πραγματικό χρόνο. Το ενσωματωμένο κύκλωμα παρακολούθησης λογισμικού και υλικού το καθιστά σταθερό και αξιόπιστο. Χρησιμοποιώντας έναν επεξεργαστή CPU για χρονισμό, μπορεί να παρακολουθεί αυτόματα το χρόνο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των φανών χωρίς χειροκίνητη ρύθμιση. Όταν υπάρχει σφάλμα κατά το χρόνο του φωτεινού σηματοδότη, το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης μπορεί να διορθωθεί αυτόματα.

4. Ο χρονομετρητής αντίστροφης μέτρησης NobTra χρησιμοποιεί σταθερή τάση Meanwell και σταθερή πηγή τροφοδοσίας για να εξασφαλίσει σταθερή ποιότητα προϊόντος. Μικρό μέγεθος, ελαφρύ, χαμηλή κατανάλωση ισχύος, σταθερή τάση εξόδου και καλή αντίσταση στην αντίστροφη τάση. Προσαρμογή σε μεγάλο εύρος τάσης. 110 ~ 220VAC, 12 ~ 24VDC μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

5. Ψηφιακή αντίστροφη μέτρηση NobTra   χρονόμετρο   Τα φώτα κυκλοφορίας σειράς διαθέτουν μια ποικιλία περιβλημάτων για την κάλυψη των αναγκών διαφορετικών σεναρίων εφαρμογής. Μεταξύ αυτών, τα κελύφη χρονομέτρησης αντίστροφης μέτρησης 200MM, 300MM και 400MM είναι κατασκευασμένα από υλικό υπολογιστή με ελαφρύ, υψηλή σκληρότητα και υψηλή ευελιξία. είναι πλήρως σφραγισμένο με ανθεκτική στη UV σιλικόνη και δεν θα διαρρεύσει νερό. Ολόκληρο το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης είναι ελαφρύ και εύκολο στην εγκατάσταση. Ο χρονομετρητής αντίστροφης μέτρησης 500MM χρησιμοποιεί προφίλ αλουμινίου υψηλής ποιότητας, χυτό χυτό αλουμίνιο, ανθεκτικό και ανθεκτικό, κατάλληλο για κάθε είδους κακές καιρικές συνθήκες.

6. Το αντηλιακό από αλουμίνιο   αποφεύγει το άμεσο ηλιακό φως να επηρεάσει το χρωματικό φως. Υιοθετείται η διαδικασία ψεκασμού ηλεκτροστατικής σκόνης υψηλής θερμοκρασίας, η οποία δεν είναι σκουριασμένη και δεν είναι εύκολο να οξειδωθεί. Το υλικό είναι ανθεκτικό σε υψηλή θερμοκρασία, έντονο κρύο, παραμόρφωση, γήρανση, αδιάβροχο και αδιάβροχο.

ψηφιακό χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us