Ακόμα κόκκινο πεζό με δυναμικό πράσινο φως πεζών

το δυναμικό πράσινο φως των πεζών

το δυναμικό πράσινο φως των πεζών λειτουργεί με τον ακόμα κόκκινο πεζό. NobTra με διάφορα μοντέλα δυναμικών φανών πεζών. Με 200mm & Μπορείτε να επιλέξετε μέγεθος 300 mm.   Η δυναμική σειρά φωτεινού σηματοδότη πεζών αναπτύχθηκε και παρήγαγε ανεξάρτητα   από την Shen Zhen Noble Opto Co., Ltd ο τεχνικός μηχανικός παράγεται από έναν αυτο-ανεπτυγμένο   πλαστικό καλούπι. Χρησιμοποιεί καθαρό υλικό PC + ABS (πολυανθρακικό) για έγχυση   χωρίς ανακυκλώσιμα υλικά. Ακόμα κι αν σε σκληρά περιβάλλοντα. Μπορεί να είναι κατάλληλο   για οποιοδήποτε κλίμα. Τι ' περισσότερα. Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα   για 2 χρόνια. Οι μάρκες LED για τους πεζούς φωτεινού σηματοδότη μας εισάγονται από την Ταϊβάν και το εμπορικό σήμα της   ήταν " Epistar " και πολύ διάσημη επιχείρηση. με εξαιρετική συσκευασία   τεχνολογία, η εξαιρετικά υψηλή φωτεινή ένταση και η σταθερή φωτεινή γωνία είναι   η ισχυρή υποστήριξη για τη ζωή της εταιρείας μας ' προϊόν. Η σειρά του δυναμικού πράσινου φωτός πεζών κατά τη χρήση των ενσωματωμένων μαρκών.

δυναμικό πράσινο φως πεζών

Περισσότερα   άνω του 95% των ηλεκτρονικών πρώτων υλών είναι διεθνώς γνωστές μάρκες έως   εξασφαλίστε σταθερή απόδοση.   Τα δομικά μέρη του δυναμικού φωτεινού σηματοδότη πεζών έχουν εξαιρετική   υλικά, εξαιρετική κατασκευή και όμορφη εμφάνιση, ξεφορτωθείτε το   παραδοσιακοί βιομηχανικοί λαμπτήρες.   Τα δυναμικά φανάρια των πεζών ελέγχονται αυστηρά. Κάθε σύνολο φανάρια   παράγεται από την Shen Zhen Noble Opto Co., Ltd έχει υποστεί αυστηρές υψηλές και χαμηλές τιμές   θερμοκρασία, δόνηση, σπρέι αλατιού, φωτοηλεκτρική απόδοση και άλλες δοκιμές   πριν από την παράδοση αγαθών στους πελάτες μας για να διασφαλιστεί η ποιότητα. Τα δυναμικά φανάρια των πεζών είναι καλά συσκευασμένα. Κάθε σύνολο προϊόντων   είναι μεμονωμένα σχεδιασμένο και συσκευασμένο για να διασφαλίζει ότι τα προϊόντα που φτάνουν στο   ο πελάτης είναι άθικτος.

δυναμικό πράσινο φως πεζών

Το πλεονέκτημα του   δυναμικοί φανάρια πεζών όπως παρακάτω:

1. Χρησιμοποιώντας χάντρες λαμπτήρων τσιπ Epistar υψηλής φωτεινότητας, το χρώμα είναι εντυπωσιακό, το χρώμα είναι ξεχωριστό και έχει καλή ορατότητα ανεξάρτητα από τη μέρα και τη νύχτα. Χαμηλή απώλεια, ομοιόμορφη φωτεινότητα, τυπικό χρωματογράφημα, μεγάλη διάρκεια ζωής. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός (όπως λαμπτήρες πυρακτώσεως, λαμπτήρες αλογόνου βολφραμίου), η εξοικονόμηση ενέργειας είναι περίπου 85%.

2.Η πλακέτα κυκλώματος PCB ελέγχεται από μικροϋπολογιστή ενός τσιπ βιομηχανικού βαθμού, με ευρεία κλίμακα θερμοκρασίας -30-75 ° Γ. Με ανεξάρτητα μέτρα παρακολούθησης παρεμβολών και υλικού. Ένα σφαιρίδιο λαμπτήρα έχει υποστεί ζημιά και δεν θα επηρεάσει την εργασία άλλων σφαιριδίων. Ελεγχόμενη από ένα πρόγραμμα λογισμικού, η προβολή μοτίβου πεζών του φωτός πεζών αντίστροφης μέτρησης συγχρονίζεται με την τιμή εμφάνισης αντίστροφης μέτρησης.

3. Χρησιμοποιώντας σφραγισμένη αδιάβροχη σταθερή παροχή ρεύματος, μπορεί να λειτουργήσει κανονικά στην περιοχή των 100V-277V, με υπέρταση, αντίσταση τάσης κύματος, χαμηλή θερμοκρασία -40 βαθμούς έως +50 βαθμούς Τάση λειτουργίας: DC 12V 24V AC 100V-277V. Αντικαταστατική ισχύς, καλύτερη από τα εθνικά πρότυπα. Συντελεστής ισχύος > 0,93.

4. Το προϊόν παράγεται από ένα αυτο-ανεπτυγμένο πλαστικό καλούπι, χρησιμοποιώντας ABS + PC (πολυανθρακικό) για χύτευση με έγχυση, χωρίς ανακυκλωμένα υλικά. Ο στεγανοποιητικός λαστιχένιος δακτύλιος είναι κατασκευασμένος από υλικό σιλικόνης, το οποίο είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και το δυναμικό πράσινο φως πεζών μπορεί να λειτουργήσει   η θερμοκρασία είναι -40 ℃ — + 70 ℃. Υψηλή επιβράδυνση φλόγας.

5. Η αδιάβροχη δομή υιοθετεί εύκαμπτα μέρη δακτυλίου στεγανοποίησης από καουτσούκ σιλικόνης, αδιάβροχο, αδιάβροχο, επιβραδυντικό φλόγας, αντι-γήρανση, το κέλυφος του λαμπτήρα είναι αδιάβροχο, αντι-πτώση, χωρίς διαμάντι, εξαερισμός, καλή απορρόφηση θερμότητας, IP65 αδιάβροχο. Σε συνδυασμό με τη συνολική εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, ελαφριά και εύκολη στην εγκατάσταση, η συνολική εμφάνιση είναι όμορφη.

δυναμικό πράσινο φως πεζών

 

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us