αισθητήρας φωτοκυττάρων δέσμης δέσμης για σύστημα στάθμευσης

υπέρυθρο φωτοκύτταρο

αισθητήρας υπερύθρων δέσμης με καλή ποιότητα. Στη ζωή μας, αγνοούμε   πολλές μικρές λεπτομέρειες, αλλά αυτό ’ είναι πολύ σημαντικό, προστατεύει τους ανθρώπους ' προσωπική ασφάλεια και ασφάλεια ιδιοκτησίας. Όπως ένας ανιχνευτής βρόχου για τα συστήματα στάθμευσης. Για να διασφαλιστεί με επιτυχία τα οχήματα. Όταν τα οχήματα περνούν από το βρόχο, το μπράτσο δεν θα χτυπήσει κατά λάθος το αυτοκίνητο. Οι ανιχνευτές οχημάτων ανιχνεύουν κυρίως όλα   μεταλλικά αντικείμενα, ειδικά για οχήματα. Προκειμένου να επιτευχθούν συνολικά μέτρα ασφαλείας, θα προτείνουμε την προσθήκη αισθητήρων δέσμης υπέρυθρων φωτοκυττάρων   για την καλύτερη προστασία των πεζών ή των οχημάτων μέσω της πρόσβασης και της εξόδου της πύλης.

υπέρυθρο φωτοκύτταρο

Το φωτοκύτταρο υπέρυθρης ακτίνας ' Το πλήρες όνομα είναι " Ενεργοί ανιχνευτές υπέρυθρης εισβολής. Η βασική δομή περιλαμβάνει τον ακροδέκτη μετάδοσης, τον ακροδέκτη δέκτη, την ένταση δέσμης φωτός, τους οπτικούς φακούς. Ο ενεργός ανιχνευτής υπέρυθρης εισβολής είναι χρησιμοποιώντας τη λειτουργία αποκλεισμού δέσμης.   όταν ένα άτομο ή αντικείμενο διασχίζει τη ζώνη προστασίας παρακολούθησης ή ενεργοποιεί ένα σήμα εξόδου σε άλλες συσκευές. Όπως σύστημα στάθμευσης, αυτόματο σύστημα θυρών και σύστημα αντικλεπτικής συναγερμού. Σε πρακτικές εφαρμογές, ο αισθητήρας φωτοκυττάρου   πρέπει να επιλέξει τον κατάλληλο χρόνο απόκρισης ενεργοποίησης, επειδή ο χρόνος απόκρισης είναι πολύ μικρός για να προκαλέσει περιττές παρεμβολές, όπως πτηνά που πετούν, φύλλα που πέφτουν κ.λπ., θα προκαλέσει ψευδείς συναγερμούς και ο χρόνος απόκρισης είναι πολύ μεγάλος, είναι εύκολο να σχηματιστεί ένας ψευδής συναγερμός, ο οποίος δεν θα οδηγήσει σε αποτέλεσμα. Στην Κίνα, ο εθνικός κανόνας GB10408.4-2000 ενεργός ανιχνευτής υπέρυθρης εισβολής καθορίζει ≥ 40ms ως χρόνος ενεργοποίησης συναγερμού, ενόψει των συνθηκών εφαρμογής του παραδοσιακού ενεργού ανιχνευτή υπέρυθρης εισβολής που είναι συνήθως εγκατεστημένος στον παραδοσιακό τοίχο μοντελοποίησης.

υπέρυθρο φωτοκύτταρο Για τις συνθήκες εγκατάστασης στο έδαφος, είναι απαραίτητο να εκτελέσετε τη μέγιστη ταχύτητα των 10m / s για να προσδιορίσετε τον συντομότερο χρόνο σκίασης. Εάν το πλάτος του ατόμου είναι 20 cm, ο συντομότερος χρόνος διακοπής είναι 20 ms. Ο συναγερμός ενεργοποιείται από το μπλοκάρισμα του ≥ 20ms. Ο εθνικός κανόνας GB10408.4-2000 ενεργός ανιχνευτής υπέρυθρης εισβολής δεν πρέπει να ανησυχεί εάν είναι ≤ 20ms. Ο αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία αυτόματων θυρών, πυλών, τροχαίων θυρών, γκαραζόπορτας, καθώς και αντικλεπτικού συστήματος συναγερμού, διαχείρισης παρακολούθησης αποθήκης, η έξοδος σήματος θα ενεργοποιήσει την αντίστοιχη λειτουργία, θα ελέγξει την πύλη και τον ανελκυστήρα , διακόπτες πορτών ή συναγερμών και άλλες συμπεριφορές. Επομένως, το πεδίο εφαρμογής του αισθητήρα υπέρυθρων φωτοκυττάρων   Η τεχνολογία είναι πολύ εκτεταμένη, αλλά στην πραγματική διαδικασία εφαρμογής, υπάρχουν συχνά διάφορα είδη παρεμβολών, όπως το ηλιακό φως και άλλες πηγές φωτός που περιέχουν μεγάλο αριθμό ακτίνων υπερύθρων. Αυτές οι εξωτερικές παρεμβολές γίνονται το εμπόδιο της σταθερής εφαρμογής αισθητήρων υπέρυθρων φωτοκυττάρων. Ωστόσο, η δέσμη   Ο αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων είναι   επεξεργασία με ειδική τεχνολογία.   Μειώστε την παρέμβαση εξωτερικών συνθηκών. Κάνοντας έναν αισθητήρα φωτοκυττάρου να λειτουργεί πολύ σταθερός. NobTra   αισθητήρας φωτοκυττάρων υπέρυθρων   έχει τη μεγαλύτερη απόσταση ανίχνευσης έως και 30 μέτρα σε όλα τα περιβάλλοντα, ισχυρή τεχνολογία υπερύθρων και έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως αντιπαρεμβολές, κύκλωμα αντι-τυφλών, εισαγόμενες πρώτες ύλες και μοναδικό σχεδιασμό, προκειμένου να ενισχυθεί η υψηλή ασφάλεια των πελατών χρησιμοποιώντας τα προϊόντα μας, NobTra   υποσχέθηκε ένα προϊόν 12 μηνών ' εγγύηση. Καλώς ήρθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν σας ενδιαφέρει ο αισθητήρας φωτοκύτταρου υπέρυθρης ακτίνας.

υπέρυθρο φωτοκύτταρο

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us