Τα πιο όμορφα φανάρια της Ουκρανίας "Από πάνω προς τα κάτω"

Ουκρανία ' τα πιο όμορφα φανάρια

Ουκρανία ' τα πιο όμορφα φανάρια " Από πάνω προς τα κάτω " κατακτώ τον κόσμο. Κίνα ' Οι κανόνες κυκλοφορίας είναι πολύ αυστηροί, ειδικά στο τμήμα του κόκκινου φωτός, αρκεί να φωτογραφηθεί μία φορά, θα αφαιρεθούν άμεσα 6 πόντοι και θα επιστραφούν 200 γιουάν.   Και μετά την Κίνα ' Ακύρωση της αντίστροφης μέτρησης των φωτεινών σηματοδοτών, πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων παραπονιούνται, επειδή ορισμένα φορτηγά είναι πολύ μεγάλα, ακολουθούν πάντα το κόκκινο φως ανεξήγητα, ελπίζοντας ότι το τμήμα κυκλοφορίας μπορεί να ανακτήσει το φανάρι για να ακυρώσει την αντίστροφη μέτρηση ή μπορεί να είναι πολύ τρόπος να πάτε στα φανάρια.

Τα πιο όμορφα φανάρια της Ουκρανίας

Για αυτούς τους λόγους, τα ουκρανικά φανάρια ανάβουν στη χώρα μας, επειδή τα ουκρανικά φανάρια είναι πραγματικά καλά σχεδιασμένα.   Τα φανάρια τους αποτελούνται επίσης από τρία χρώματα: κόκκινο, κίτρινο και πράσινο. Οι λειτουργίες τους είναι ίδιες με τις δικές μας. Τα κόκκινα φώτα σταματούν και τα πράσινα φώτα πηγαίνουν, αλλά ο σχεδιασμός τους δεν είναι ίδιος με το δικό μας.   Εκείνη την εποχή, ακόμη και ο κάτω πόλος του φωτός ήταν πράσινος.

Πολλοί netizens πιστεύουν ότι αυτός ο σχεδιασμός φωτεινών σηματοδοτών είναι πολύ λογικός και πολύ επιστημονικός, διότι όσο βρίσκεται σε αυτόν τον δρόμο, θα γνωρίζετε εάν πρόκειται για πράσινο φως ή κόκκινο φως.   Η προσοχή στο κόκκινο φως είναι πολύ χρήσιμη για εμάς.   Πολλοί τουρίστες από πολλές χώρες μετά το ταξίδι τους στην Ουκρανία σκέφτονται πότε η Κίνα μπορεί να εφαρμόσει τέτοια φανάρια και τους αρέσει αυτή η φόρμα σε πολλές χώρες.

Τα πιο όμορφα φανάρια της Ουκρανίας

Η δήλωση " από το κεφάλι μέχρι την ουρά " πραγματικά χρησιμοποιεί την αρχή της λωρίδας φωτός. Η λωρίδα απόκρισης συνδέεται με το φανάρι σηματοδότησης. Το χρώμα του φωτεινού σηματοδότη και το χρώμα της φωτεινής λωρίδας αλλάζουν ταυτόχρονα. Με αυτόν τον τρόπο, είναι ακόμη δυνατό στο βάθος.   Βλέποντας το χρώμα των φώτων όχι μόνο βελτιώνει την ασφάλεια της κυκλοφορίας, αλλά παίζει επίσης καλό διακοσμητικό ρόλο. Ουκρανία ' Τα πιο όμορφα φανάρια κατακτούν τον κόσμο. Εκτός, NOBLE Opto Co., Ltd. ' Οι λωρίδες φωτός είναι επίσης υψηλής ποιότητας και καλές επιλογές. Η εφαρμογή ελαφρών λωρίδων είναι επίσης δημοφιλής κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. ΠΡΟΣΟΧΗ ' Η έρευνα και ο σχεδιασμός των φωτεινών λωρίδων και των φανών είναι πολύ υψηλές. Πολλές χώρες τις αγόρασαν εδώ.

Το   χρήση   από   φως   ταινίες   δοχείο   όχι   μόνο   ομορφιά   το   πόλη   και   μάρκα   το   σύνολο   πόλη   περισσότερα   όμορφη   στο   Νύχτα.   Αν και   αυτό   είναι   μόνο   τρία   χρώματα   από   κόκκινο,   κίτρινο   και   πράσινο   σε   το   κυκλοφορία   φώτα,   αυτό   είναι   επίσης   περισσότερα   διασκέδαση   από   απλή   οδός   φώτα.   Όχι   μόνο   ότι,   Σενζέν   ΠΡΟΣΟΧΗ   επίσης   έχει   προϊόντα   με   το   ίδια   φως   ταινίες,   έδαφος   φώτα,   και   του   χρήση   αποτέλεσμα   είναι   επίσης   το   ίδια   ως   το   φως   ταινίες,   περίπου   χώρες   θα   χρήση   το   φως   ταινίες   και   έδαφος   φώτα   σε   συνδυασμός έτσι   ότι   οδήγηση   οχήματα   δοχείο   κίνηση   στο   νύχτα     Ώρα   είναι   ασφαλέστερα.
Τέλος,   εάν   εσείς   θέλω   έως   γνωρίζω   περισσότερα   περίπου   Ουκρανία ' s   περισσότερα   όμορφη   κυκλοφορία   φώτα.   Εσείς   δοχείο   ταξίδι   έως   Ουκρανία.   από   φυσικά,   εσείς   δοχείο   ρολόι   μας   εταιρεία ' s   ιστός (https://www.nobleled.com). Θα προσφέρουμε καλή ποιότητα για εσάς.

Τα πιο όμορφα φανάρια της Ουκρανίας

 

 

 

 

 

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us