Πιέστε ή Πιέστε το κουμπί για διάβαση πεζών

      Κουμπί Αγγίξτε ή Πιέστε             Πλήκτρο πεζών

Κουμπί Αγγίξτε ή Πιέστε

Το άγγιγμα ή το μπουτόν για τους πεζούς   είναι ένα είδος μηχανής σήματος που μπορεί να αλλάξει το σήμα ελέγχου από τον πεζό μέσω του κουμπιού, να μετατρέψει το πράσινο φως του κινητήρα σε κόκκινο φως και το κόκκινο φως των πεζών να μετατραπεί σε πράσινο φως, έτσι ώστε ο πεζός να έχει περιορισμένο χρόνο διέλευσης .   Υπάρχουν δύο είδη κουμπιών πεζών στην αγορά, κυρίως το Π Edestrian Push και Touch Button.   Ακολουθούν οι διαφορές μεταξύ των δύο τύπων κουμπιού πεζών μικρό.

Σύντομη εισαγωγή του μπουτόν και του κουμπιού αφής

        Κουμπί για πεζούς

1. Πλήκτρο για πεζούς, το χέρι πρέπει να αγγίξει και να πατήσει το κουμπί.

2. Ο ελεγκτής πεζών είναι ένα ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου διασταύρωσης.      

3. Είναι κυρίως κατάλληλο για αρτηριακούς δρόμους και δρόμους με λιγότερους πεζούς.  

4. Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί   φιλικό,   και έχει μια ευρεία αγορά σε όλο τον κόσμο.

5. Ολόκληρο το σύστημα αποτελείται από έναν ελεγκτή.    

6. Αυτό το κουμπί είναι κατασκευασμένο από πλαστικό με ενδεικτική λυχνία,     καθώς και ένα φακό Fresnel. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει συνήθως όταν ο πεζός πρέπει να περάσει από το δρόμο, πρέπει να κινηθεί μπροστά από τον φακό Fresnel στο κουμπί εντός 80 εκατοστών, μέχρι το σώμα ’ Οι υπέρυθρες συλλαμβάνονται από το φωτοηλεκτρικό   αισθητήρας υπερύθρων, στην περίπτωση αυτή, η ενδεικτική λυχνία θα σβήσει μία φορά, σημαίνει ότι ενεργοποιείται επιτυχώς.

Πεζοί αφής   Κουμπί

1. Επαγωγικό κουμπί ενεργοποίησης, κουμπί αφής για πεζούς, το σύμβολο οθόνης μπορεί να εμφανίσει αναμονή ή εκτύπωση, το σύμβολο χρησιμοποιεί κόκκινο χέρι.

2. Παράγονται με αισθητήρα χωρητικότητας, ο οποίος παράγεται εναλλακτικά του μηχανικού κουμπιού πεζών. Όταν το χέρι σας είναι αρκετά κοντά στον αισθητήρα, Noble ’ Το κουμπί αφής για πεζούς θα το εντοπίσει και θα μεταδώσει αυτές τις πληροφορίες στη συσκευή ελέγχου διασταύρωσης. Επιπροσθέτως; Οι πεζοί προειδοποιούνται από την οθόνη στο κουμπί για να περάσουν ή να περιμένουν. Το κουμπί αφής λειτουργεί ευαίσθητα και δεν επηρεάζεται από το   ξένα αντικείμενα.   Noble ’ Το κουμπί αφής για πεζούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις διασταυρώσεις πεζών, ιδίως μπροστά από τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τη διέλευση ποδηλάτων και ούτω καθεξής.

3. Προβλέψτε μικρό, νέο, συμπαγές, αδιάβροχο σχέδιο, εύκολο στην εγκατάσταση, υλικό ABS + PC, υψηλή αντοχή και αντιγήρανση.

4. Με κουμπί αφής χωρίς επαφή, πιο υγιεινό σε δημόσιους χώρους , με υψηλή ευαισθησία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

5. Πεζός   σήμα ρελέ εξόδου κουμπιού αφής. έτσι μπορούμε να το συνδέσουμε με οποιονδήποτε ελεγκτή κυκλοφορίας που διαθέτει διεπαφή εισόδου IO.    

κουμπί πεζών

Βασικά σημεία   Κουμπί Αγγίξτε ή Πιέστε

        Η ασφάλεια των πεζών που διασχίζουν το δρόμο δεν μπορεί να διαχωριστεί από το σύστημα φωτεινού σηματοδότη. Προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία του οχήματος και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πεζών, η χρήση κουμπιών πεζών γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη σε πολλές χώρες. Σύμφωνα με τη σύντομη εισαγωγή παραπάνω, υπάρχουν δύο κύριοι τύποι κουμπιών πεζών. Επομένως, το NOBLE OPTO βελτίωσε το κουμπί πεζών με βάση την τρέχουσα παγκόσμια κατάσταση.

        Το κουμπί αφής για τους πεζούς είναι ασφαλέστερο από το κουμπί για τους πεζούς. Τις βροχερές μέρες, οι άνθρωποι αγγίζουν το κουμπί μπορεί   προκαλεί ηλεκτροπληξία, 00464 | είναι τόσο επικίνδυνο. Έτσι, το κουμπί αφής για τους πεζούς είναι η καλύτερη επιλογή.

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us