Ευφυής ελεγκτής φωτεινού σηματοδότη για την ασφάλεια της κυκλοφορίας

Ευφυής ελεγκτής φωτεινού σηματοδότη για την ασφάλεια της κυκλοφορίας

Ευφυής σειρά ελεγκτών φωτεινού σηματοδότη με πραγματικό όχημα & Κουμπί για πεζούς

   Το ευφυές σύστημα ελέγχου της κυκλοφορίας είναι ένα σύστημα υπηρεσιών μεταφοράς και ελέγχου οχημάτων βασισμένο στη σύγχρονη ηλεκτρονική τεχνολογία πληροφοριών. Το σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι η κύρια γραμμή συλλογής πληροφοριών, επεξεργασίας, δημοσίευσης, ανταλλαγής, ανάλυσης και αξιοποίησης για την παροχή διαφοροποιημένων υπηρεσιών για τους συμμετέχοντες στην κυκλοφορία. Με απλά λόγια, είναι να χρησιμοποιήσετε την υψηλή τεχνολογία για να κάνετε τον παραδοσιακό τρόπο μεταφοράς πιο έξυπνο, ασφαλέστερο, πιο ενεργειακά αποδοτικό και πιο αποδοτικό.   

Έξυπνος ελεγκτής φωτεινού σηματοδότη                               ελεγκτής φωτεινού σηματοδότη                               ελεγκτής φωτεινού σηματοδότη

1. Εισαγωγή ευφυούς ελεγκτή φωτεινού σηματοδότη

Ο κύριος ελεγκτής φωτεινού σηματοδότη δεύτερης γενιάς NOBLE είναι κατάλληλος για πολλά είδη τομής, όπως τέσσερις τρόποι, τρεις τρόποι και δύο δρόμοι. Ο ελεγκτής υποστηρίζει τηλεχειριστήριο και επικοινωνία μέσω Διαδικτύου. Το μέγιστο κανάλι είναι έλεγχος οδήγησης 44 καναλιών (36 κανάλια για φώτα οχημάτων, 8 κανάλια για φώτα πεζών). Συγχρονισμός χρόνου GPS, πραγματική κυκλοφορία, μπουτόν πεζών, πράσινο κύμα είναι οι έξυπνες δυνατότητες του ελεγκτή φωτεινού σηματοδότη.

2. Χαρακτηριστικά

1. Δύο μέθοδοι προγράμματος του λογισμικού χειριστή, APP τηλεφώνου και διαχείρισης κυκλοφορίας.

2. Λειτουργία πολλαπλών λειτουργιών: Λειτουργία προ-χρόνου (1-1), λειτουργία πράσινου κύματος (1-2), λειτουργία πλήκτρου πεζών (2-1, 2-1), πραγματική λειτουργία οχήματος (3-3).

3. Σχέδιο σήματος: 240 λύση, 30 στάδια και 240 μενού με 30 φάσεις, εβδομαδιαίο πρόγραμμα, ειδικό πρόγραμμα ημέρας.

4. Βιασύνη κλήση.

5. Λειτουργία ανίχνευσης: Ανίχνευση αστοχίας λαμπτήρα, ανίχνευση χαμηλής τάσης, ανίχνευση πράσινης σύγκρουσης. Ανίχνευση βλάβης βρόχου.

6. Η λειτουργία ελέγχου κυκλοφορίας, κάνει τον έλεγχο ολόκληρης της λάμπας κατεύθυνσης, μπορεί επίσης να ορίσει κάθε κατάσταση λαμπτήρα.

7. Υποστήριξη λειτουργίας αναγκαστικού φλας, ενεργοποίηση / απενεργοποίηση της λυχνίας μία προς μία λειτουργία.

8. Η υποστήριξη συνολικής ανίχνευσης σφαλμάτων επιτρέπει την είσοδο λειτουργιών ρύθμισης DIP (κύριος ελεγκτής ισχύος).

3. Χαρακτηριστικό λογισμικού έξυπνου ελεγκτή φωτεινού σηματοδότη

1. Οι επικοινωνίες μπορούν να δημιουργηθούν μέσω Ethernet, Fiber ή GPRS.

2. Υποστήριξη δεδομένων χάρτη σε απευθείας σύνδεση και χάρτη εκτός σύνδεσης.

3. Υποστήριξη λειτουργίας διπλού πράσινου κύματος.

4. Υποστήριξη LAN και WAN internet.

5. Η ρύθμιση του σχεδίου εξοπλίζεται με τη σύγκρουση των πράσινων κυμάτων να εντοπίζει μηχανισμό.

6. Εγκατάσταση λογισμικού εύκολα.

4. Λειτουργία   Έξυπνος ελεγκτής φωτεινού σηματοδότη

    Ο 21ος αιώνας θα είναι ένας αιώνας ευφυούς οδικής κυκλοφορίας. Το έξυπνο σύστημα ελέγχου της κυκλοφορίας που θα υιοθετήσουν οι άνθρωποι είναι ένα προηγμένο ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης κυκλοφορίας. Σε αυτό το σύστημα, τα οχήματα βασίζονται στη δική τους ευφυΐα για να ταξιδεύουν ελεύθερα στους δρόμους και οι αυτοκινητόδρομοι βασίζονται στη δική τους ευφυΐα για να προσαρμόσουν τη ροή της κυκλοφορίας στην καλύτερη κατάσταση. Με τη βοήθεια αυτού του συστήματος, οι διαχειριστές θα γνωρίζουν την τοποθεσία των δρόμων και των οχημάτων.    

5. Αίτηση   από   Έξυπνος ελεγκτής φωτεινού σηματοδότη

  • Παρακολούθηση της κυκλοφορίας. Το σύστημα είναι παρόμοιο με το αεροδρόμιο ' ελεγκτής αεροπορίας, ο οποίος θα δημιουργήσει μια ταχεία επικοινωνιακή σύνδεση μεταξύ δρόμων, οχημάτων και πιλότων. Πού συνέβη ένα τροχαίο ατύχημα. Όπου η κυκλοφοριακή συμφόρηση και ποιος δρόμος είναι ομαλότερος, το σύστημα θα παρέχει στους οδηγούς και τους διαχειριστές κυκλοφορίας την ταχύτερη ταχύτητα.
  • Διαχείριση κυκλοφορίας.   Το σύστημα συνδέει το GPS του αυτοκινήτου ' ο υπολογιστής εντός του οχήματος και ο υπολογιστής του κέντρου διαχείρισης ύψους στον δορυφόρο του παγκόσμιου συστήματος εντοπισμού θέσης για να πραγματοποιήσουν αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ του οδηγού και του κέντρου διαχείρισης αποστολών για την παροχή της λειτουργικής αποτελεσματικότητας των εμπορικών οχημάτων, λεωφορείων και ταξί.

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us