κουμπί αφής για πεζούς

Εισαγωγή

Το κουμπί πεζών είναι ένα είδος μηχανής σήματος που μπορεί να αλλάξει το σήμα ελέγχου από τον πεζό μέσω του κουμπιού, να κάνει το πράσινο φως του κινητήρα να μετατραπεί σε κόκκινο φως και το κόκκινο φως των πεζών να γίνει πράσινο φως, έτσι ώστε ο πεζός να μπορεί να πάρει περιορισμένος χρόνος διέλευσης.

κουμπί αφής για πεζούς

Σχετικά με το κουμπί αφής πεζών για διάβαση πεζών

 1. Επαγωγικό κουμπί σκανδάλης, κουμπί αφής για πεζούς, το σύμβολο οθόνης μπορεί να εμφανίσει αναμονή ή εκτύπωση, το σύμβολο χρησιμοποιεί κόκκινο χέρι.
 2. Παράγονται με αισθητήρα χωρητικότητας, ο οποίος παράγεται εναλλακτικά του μηχανικού κουμπιού πεζών. Όταν το χέρι σας είναι αρκετά κοντά στον αισθητήρα, το κουμπί αφής για πεζούς του Noble θα το εντοπίσει και θα μεταδώσει αυτές τις πληροφορίες στη συσκευή ελέγχου διασταύρωσης. Επιπροσθέτως; Οι πεζοί προειδοποιούνται από την οθόνη στο κουμπί για να περάσουν ή να περιμένουν. Το κουμπί αφής λειτουργεί ευαίσθητα και δεν επηρεάζεται από ξένα αντικείμενα. Το κουμπί αφής πεζών Noble μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις διαβάσεις πεζών, ιδίως μπροστά από τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τη διέλευση ποδηλάτων και ούτω καθεξής.
 3. Προοπτική μικρό, νέο, συμπαγές, αδιάβροχο σχέδιο, εύκολο στην εγκατάσταση, υλικό ABS + PC, υψηλή αντοχή και αντιγήρανση.
 4. Με κουμπί αφής χωρίς επαφή, πιο υγιεινό σε δημόσιους χώρους , με υψηλή ευαισθησία και μεγάλη διάρκεια ζωής.
 5. Σήμα ρελέ εξόδου για κουμπιά αφής για πεζούς. Έτσι μπορούμε να το συνδέσουμε με οποιονδήποτε ελεγκτή κυκλοφορίας που διαθέτει διεπαφή εισόδου IO.

Βασικά οφέλη του κουμπιού αφής για πεζούς:

 • η αρθρωτή κατασκευή επιτρέπει προσαρμογή σε όλα τα είδη διασταυρώσεων.

 • το νέο αποκλειστικό κουμπί αφής έχει ένα σχέδιο για ολόκληρη την πόλη, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές λειτουργίες κάθε διασταύρωσης.
 • κανένα κινητό paarts που μπορεί να χειριστεί
 • ανθεκτικό στον βανδαλισμό λόγω ενός ισχυρού πολυανθρακικού σώματος με ενσωματωμένο μεταλλικό πυρήνα προφίλ
 • εφαρμόστηκαν πλευρικά σύμβολα αφής για να περιγράψουν τη διέλευση για άτομα με προβλήματα όρασης
 • εντοπισμός του κουμπιού αφής λόγω ακουστικής και οπτικής σήματος θέσης (δακτύλιος LED)
 • πληροί όλες τις απαιτήσεις των τωρινών οδηγιών και κανονισμών (RiLSA, DIN τοπικοί κανονισμοί 32981, DIN VDE 0832, EN 50293) - δοκιμασμένος από την TÜV Rheinland
 • ρύθμιση της έντασης και της έντασης χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο για να τηρήσετε

κουμπί αφής για πεζούς

Τεχνικές πληροφορίες του κουμπιού αφής πεζών για διάβαση πεζών:

 • Το κουμπί αφής για τους πεζούς είναι ένα κουμπί αφής για τους πεζούς και ονομάζεται επίσης κουμπί αφής για πεζούς με ζεστή πώληση.

 • Houisng: Πολυανθρακικό Makrolon.
 • Έγχρωμο κίτρινο (RAL1007) με κόκκινο καπάκι, και άλλα χρώματα είναι διαθέσιμα
 • προστατευτική κλάση II σύμφωνα με το DIN EN 61140
 • Προστατευτικός τύπος IP65 σύμφωνα με το DIN EN 60259.
 • Επιλογή ψηφοφορίας s: 100-240VAC, 12-24VDC

κουμπί αφής για πεζούς

Χαρακτηριστικά:

1, Outlook μικρό, νέο, συμπαγές, αδιάβροχο σχέδιο, εύκολο στην εγκατάσταση, υλικό ABS + PC, υψηλή αντοχή και αντιγήρανση.

2, Με κουμπί αφής χωρίς επαφή, πιο υγιεινό σε δημόσιους χώρους, με υψηλή ευαισθησία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

3, η φωνή τυφλού ρολογιού ζητά δυνατά, η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί, η ένταση ημέρας και νύχτας αλλάζει αυτόματα, την ίδια στιγμή, η πηγή ήχου μπορεί να προσαρμοστεί.

4, προαιρετική δυναμική λειτουργία ρύθμισης έντασης, το τυφλό ρολόι μπορεί αυτόματα να ρυθμίσει την ένταση ανάλογα με το περιβάλλον περιβάλλον της διασταύρωσης, η οποία είναι πιο έξυπνη.

5, το ασύρματο κουμπί υιοθετεί 2.4G τεχνολογία αυτόματης οργάνωσης δικτύου Mesh, επικοινωνία δικτύου, αυτόματο ρελέ σήματος, το σήμα είναι σταθερό και αξιόπιστο, και η απόσταση είναι μεγάλη ..

6, Με έλεγχο MCU 32-bit, το σήμα κουμπιών πεζών μπορεί να εξέρχεται μέσω της εξόδου IO 8 ομάδας δέκτη ή εξόδου 485, το σήμα εξόδου μπορεί να χαρτογραφηθεί ελεύθερα ή το πρωτόκολλο εξόδου μπορεί να προσαρμοστεί και το σήμα κυκλοφορίας τρίτου μέρους μπορεί να συνδεθεί απρόσκοπτα.

7, το κουμπί αφής για πεζούς για διάβαση πεζών με φώτα led και υπενθυμίσεις γλώσσας, γρήγορο κείμενο και γραφικά κουμπιού μπορεί να προσαρμοστεί.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us