LED Street Light με υψηλή φωτεινότητα και υψηλή ποιότητα

LED Street Light με υψηλή φωτεινότητα και υψηλή ποιότητα

LED Street Light LED Street Light με υψηλή φωτεινότητα και υψηλή ποιότητα φως του δρόμου LED Street Light με υψηλή φωτεινότητα και υψηλή ποιότητα φως του δρόμου

LED Street Light με υψηλή φωτεινότητα και υψηλή ποιότητα
                  
                                    
       Ηλιακός φωτεινός σηματοδότης LED σχεδιασμένος από έμπειρο εμπειρογνώμονα και ελέγχεται από αυστηρό σύστημα ποιότητας, ενσωματώνει ανθεκτική δομή και τέλειο σχεδιασμό για να διατηρεί τη διάρκεια ζωής του, χαμηλή και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ικανοποιεί τη συντριπτική πλειοψηφία των απαιτητικών εφαρμογών οδικού φωτισμού και δρόμου. Ολοκληρωμένος σχεδιασμός του κιβωτίου κίνησης και του βραχίονα, ολόκληρος ο λαμπτήρας αλουμινίου είναι σε θέση να θερμαίνει την απαγωγή. Με δύο προδιαγραφές του πόλου φωτός ' πίσω κάλυμμα:   Ø 00mm και   Ø 40 χιλιοστά. Με βαθμό προστασίας που φθάνει στο IP67, μπορεί να αντέξει έναν τυφώνα επιπέδου 17.
Λειτουργία του LED Street Light:
1. Εξωτερική μόδα όμορφη, γωνιακή, απλή και ανθεκτική
2. Ελαφρύ, μικρό μέγεθος, μείωση του κόστους μεταφοράς και   διατήρηση κεφαλαίου
3. Επίπεδο προστασίας IP66
4. Εισαγόμενη πηγή φωτός υψηλής φωτεινότητας, υψηλή φωτεινή απόδοση

5.1060 πορτοκαλί κύλινδρο αλουμινίου   σκόνη, διαδικασία διασταυρούμενης σκόνης, αναπνευστικός σχεδιασμός Feng, βελτιώνοντας την επίδραση ψύξης των λαμπτήρων
6. Ευφυής ρυθμιζόμενη ισχύς, χρόνος φωτισμού 7. Υποστήριξη φωτός 50-60mm   μετάνοια, εφαρμόστε ευρύτερα

Χαρακτηριστικά   του LED Street Light:

        
Η διαφορά μεταξύ των λαμπτήρων δρόμου LED και των συμβατικών λαμπτήρων δρόμου είναι ότι οι πηγές φωτός LED χρησιμοποιούν τροφοδοτικό DC χαμηλής τάσης, το οποίο έχει τα μοναδικά πλεονεκτήματα της υψηλής απόδοσης, της ασφάλειας, της εξοικονόμησης ενέργειας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της μεγάλης διάρκειας ζωής, της ταχύτητας απόκρισης και του υψηλού χρώματος ευρετήριο απόδοσης. Το εξωτερικό κάλυμμα μπορεί να κατασκευαστεί με αντίσταση υψηλής θερμοκρασίας έως 135 μοίρες και αντίσταση χαμηλής θερμοκρασίας έως -45 μοίρες.
Το πλεονέκτημα   του LED Street Light:
1. Τα φώτα LED διαθέτουν αυτόματο έλεγχο συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας, οι οποίες μπορούν να επιτύχουν τη μέγιστη δυνατή μείωση ισχύος και εξοικονόμηση ενέργειας όταν πληρούν τις απαιτήσεις φωτισμού διαφορετικών περιόδων. Μπορεί να πραγματοποιήσει εξανθρωπισμένες λειτουργίες όπως μείωση του υπολογιστή, έλεγχος χρόνου, έλεγχο φωτός, έλεγχος θερμοκρασίας και αυτόματη επιθεώρηση.
2. Εύκολη εγκατάσταση: δεν χρειάζεται να θάβετε καλώδια ή ανορθωτές κ.λπ., να συνδέεστε απευθείας στο στύλο της λάμπας ή να φωλιάσετε την πηγή φωτός στο αρχικό περίβλημα της λάμπας.


3. Αξιόπιστη ποιότητα: η τροφοδοσία κυκλώματος χρησιμοποιεί εξαρτήματα υψηλής ποιότητας και κάθε LED έχει ξεχωριστή προστασία από υπερένταση χωρίς να ανησυχεί για ζημιές.

4.   Ομοιόμορφο ανοιχτό χρώμα: δεν προστίθεται φακός, το ομοιόμορφο ανοιχτόχρωμο χρώμα δεν θυσιάζεται για τη βελτίωση της φωτεινότητας, έτσι ώστε να διασφαλίζεται ομοιόμορφο ανοιχτό χρώμα χωρίς άνοιγμα. 5. Τα LED δεν περιέχουν βλαβερό μέταλλο υδράργυρο και δεν προκαλούν βλάβη στο περιβάλλον όταν απορρίπτονται. Ενεργειακής απόδοσης         Η πρωταρχική γοητεία του φωτισμού δρόμου LED είναι η ενεργειακή απόδοση σε σύγκριση με τις συμβατικές τεχνολογίες φωτισμού δρόμου όπως το νατρίου υψηλής πίεσης (HPS) και το αλογονίδιο μετάλλου (MH). Η έρευνα συνεχίζει να βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των νεότερων μοντέλων των φωτεινών σηματοδοτών LED. Ένας φωτεινός σηματοδότης LED με βάση 901- milliwatt

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή
contact us