Ανιχνευτής βρόχου οχήματος

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος  

Ένας ανιχνευτής βρόχου οχήματος αναφέρεται σε έναν αισθητήρα που εφευρέθηκε διεξοδική γνώση της φυσικής. Υπάρχουν τύποι σπειροειδούς πηνίου, τύπος τετραγωνικού πηνίου, τύπος υπερήχων, τύπος ραντάρ, τύπος βίντεο κ.λπ., που συνήθως χρησιμοποιούνται σε πύλες διοδίων. Υπάρχουν τύποι σπειροειδούς πηνίου, τύπος τετραγωνικού πηνίου, τύπος υπερήχων, τύπος ραντάρ, τύπος βίντεο και ούτω καθεξής. Λαμβάνοντας υπόψη την απόδοση κόστους και την υψηλή αξιοπιστία, η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη είναι ο ανιχνευτής οχημάτων τύπου σπειροειδούς πηνίου. Υπάρχουν δύο τύποι ανιχνευτών οχήματος σπειροειδούς πηνίου, τύπος κουτιού και τύπος κάρτας. Αποτελείται κυρίως από ρυθμιζόμενο τροφοδοτικό, πηνίο ταλάντωσης, λογικό κύκλωμα, μικροεπεξεργαστή, κύκλωμα διασύνδεσης και κίνησης, κύκλωμα εξόδου σήματος, πηνίο επαγωγής κ.λπ.

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος

Τώρα, μιλάμε για τον ανιχνευτή βρόχου οχήματος με τη μορφή Noble Opto co., LTD. Εγκαθιστούμε τον ανιχνευτή σε αδιάβροχο περίβλημα. Ο ανιχνευτής πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον αισθητήρα και να τοποθετείται πάντα μακριά από ισχυρά μαγνητικά πεδία. Επιπλέον, πρέπει να αποφύγουμε τη λειτουργία καλωδίων υψηλής τάσης κοντά στους ανιχνευτές βρόχων. Don ' t εγκαταστήστε τον ανιχνευτή σε δονούμενα αντικείμενα. Όταν το κουτί ελέγχου είναι εγκατεστημένο σε απόσταση 10 μέτρων από το βρόχο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά καλώδια για τη σύνδεση του κουτιού ελέγχου με το βρόχο. Για περισσότερα από 10 μέτρα απαιτείται η χρήση θωρακισμένου καλωδίου 2 πυρήνων. Μην υπερβαίνετε τα 30 μέτρα μεταξύ του κιβωτίου ελέγχου και του βρόχου. Ο ανιχνευτής Loop έχει επίσης δύο τρόπους, λειτουργία παλμού και παρουσίας. Ο παλμός είναι μόνο μια κατάσταση αποστολής σήματος. Για παράδειγμα, όταν το όχημα περνά το σήμα, το σήμα αποστέλλεται, η ράβδος σήματος θα λειτουργεί και θα βγει αμέσως στο επόμενο δευτερόλεπτο. Στην υπάρχουσα κατάσταση, όταν το όχημα περνά, το σήμα στέλνεται και θα λειτουργεί πάντα στην κατάσταση αποστολής του σήματος, γνωρίζοντας ότι το όχημα είναι πολύ μακριά. Αυτοί οι δύο τρόποι είναι διαφορετικοί και οι περιπτώσεις εφαρμογής είναι επίσης διαφορετικές.

ανιχνευτές οχημάτων

 

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές αίσθησης εδάφους, όπως χώροι στάθμευσης, υπόγεια γκαράζ, διασταυρώσεις φωτεινών σηματοδοτών κ.λπ., οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ανίχνευση οχημάτων, κυρίως ανίχνευση μετάλλων. Στο σύστημα στάθμευσης, για να προσδιορίσουμε τον ρόλο του πηνίου αίσθησης εδάφους, πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε τη θέση του πηνίου αίσθησης εδάφους. Για παράδειγμα, υπάρχουν δύο πτυχές στα εμπόδια εισόδου και εξόδου1. Αν δεν σπάσει το αυτοκίνητο, η μπάρα δεν θα πέσει όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται στο βρόχο · 2. Το αυτοκίνητο περνά από την μπάρα που πέφτει. Ανιχνευτής βρόχου οχήματος στον ελεγκτή εξόδου παρόμοιος με τον ανιχνευτή βρόχου οχήματος στον ελεγκτή εισόδου, στο σύστημα ανάγνωσης απομακρυσμένης κάρτας (σύστημα Bluetooth, σύστημα αναγνώρισης πινακίδας κυκλοφορίας), ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της κατεύθυνσης του οχήματος. Όταν χρησιμοποιείται σε υπόγειο γκαράζ ενός μεγάλου σούπερ μάρκετ, ο αριθμός των αυτοκινήτων γκαράζ μπορεί να κριθεί κυρίως με βάση τις συνθήκες διέλευσης των οχημάτων και ο αριθμός των χώρων στάθμευσης που απομένουν μπορούν να καταγραφούν. Σε πολλά μεγάλα σούπερ μάρκετ, χρησιμοποιείται ο αμφίδρομος ανιχνευτής βρόχου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κατεύθυνση εισόδου και εξόδου του οχήματος.

παρκινγκ

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us