Φωτεινός σηματοδότης LED με υψηλή φωτεινότητα και αδιάβροχο

Υψηλής Ποιότητας Επαγγελματίας Υψηλής Ποιότητας Αδιάβροχου Φωτισμού LED για Προειδοποίηση

οδήγησε φανάρι

Το σήμα κυκλοφορίας εγκαθίσταται χωριστά στον εγκάρσιο βραχίονα και στον κατακόρυφο πόλο του πόλου φωτός σήματος. Όταν το σήμα είναι ένα κόκκινο φως, το σήμα κυκλοφορίας ο ακόλουθος σωλήνας εμφανίζεται συγχρόνως ως κόκκινο φως. όταν η φωτεινή ένδειξη αλλάζει σε κίτρινο φως, το σήμα κυκλοφορίας εμφανίζει συγχρόνως κίτρινο. όταν η φωτεινή ένδειξη αλλάζει σε πράσινο φως, η κυκλοφορία του σήματος εμφανίζεται συγχρόνως με πράσινο. Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτού του είδους του σήματος κυκλοφορίας μετά τον σωλήνα και του συνηθισμένου φωτός σήματος είναι ότι υπάρχουν δύο εντυπωσιακά σήματα κυκλοφορίας μετά τον σωλήνα στον πόλο φωτός, τα οποία μπορούν να αλλάξουν με το φως σήματος. Αυτό το είδος φωτεινής σηματοδότησης είναι πολύ εμφανές μέρα και νύχτα, και η συνολική εμφάνιση είναι όμορφη. Βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων.

Περιγραφή προϊόντος του Φωτιστικού Σηματοδότη LED:  

Πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν αυτήν την εμπειρία. Υπάρχει μόνο μία λωρίδα στο δρόμο ή υπάρχουν δέντρα που εμποδίζουν δρόμους και στις δύο πλευρές του δρόμου. Όταν περιμένουν τα φανάρια, ο οδηγός ' Η οπτική επαφή θα μπλοκαριστεί από το δέντρο ή το μεγάλο φορτηγό ή το λεωφορείο μπροστά, και τα φανάρια στη διασταύρωση δεν θα είναι ορατά. Έτσι, η συμπεριφορά του φωτός σήματος παρεξηγείται. Προκειμένου να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα, η Noble Opto σχεδίασε το φανάρι LED. Το φανάρι LED LED τοποθετείται χωριστά στον εγκάρσιο βραχίονα και στον κατακόρυφο πόλο της φωτεινής σηματοδοτήσεως. Όταν το σήμα είναι κόκκινο φως, η λυχνία LED εμφανίζεται ταυτόχρονα ως κόκκινη λυχνία. όταν η φωτεινή ένδειξη αλλάζει σε κίτρινο φως, το σήμα κυκλοφορίας που ακολουθεί τον σωλήνα εμφανίζει συγχρόνως κίτρινο. ταν η λυχνία σήματος αλλάξει σε πράσινο φως, η λυχνία LED προβάλλεται συγχρονισμένα με πράσινο.

οδήγησε φανάρι                                             οδήγησε φανάρι

Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτού του είδους του φωτεινού σηματοδότη LED και του συνηθισμένου φωτός σήματος είναι ότι υπάρχουν δύο εντυπωσιακοί φωτεινοί σηματοδότες σήματος κυκλοφορίας στον πόλο φωτός, οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν με το φως σήματος. Αυτό το είδος φωτεινής σηματοδότησης είναι πολύ εμφανές μέρα και νύχτα, και η συνολική εμφάνιση είναι όμορφη. Είναι ορατό από 300 μέτρα μακριά, το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό, αποφεύγοντας έτσι αποτελεσματικά την εμφάνιση λανθασμένης συμπεριφοράς σήματος όταν το φως του σήματος είναι φραγμένο.

Τα πλεονεκτήματα του LED Traffic Pole Light:

1.Taiwan Jingyuan 5050 υψηλής φωτεινότητας τσιπ:   5050 τσιπ υψηλής φωτεινότητας με μεγάλη περιοχή εκπομπής φωτός, η οποία μπορεί να μετατρέψει αποτελεσματικά την ενέργεια του φωτός. Το φλας χαμηλής συχνότητας, η φθορά χαμηλού φωτισμού, η μεγάλη διάρκεια ζωής, κάνουν το φως του σήματος του πόλου φωτός πιο φωτεινό

2. Καθαρή πλάκα οδηγού χαλκού, ισχυρή αγώγιμη απόδοση, αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία:   Καθαρή πλάκα οδηγού χαλκού Βελτίωση της απόδοσης μετατροπής Ευελιξία Αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία.

3. Μονωμένο αδιάβροχο σχέδιο IP68 αδιάβροχη βαθμολογία:   Το φανάρι σήματος πόλων κυκλοφορίας ενσωματώνεται ολοκληρωμένα με πλακέτα αντοχής υπολογιστή και κόλλα εποξειδικής ρητίνης. Αδιάβροχη και αδιάβροχη απόδοση και επίπεδο σήματος του ίδιου επιπέδου Αδιάβροχο έως IP68.

4.   Τεχνολογία αντι-νεκρού λαμπτήρα:   Μία λυχνία σπάει, δεν εκπέμπεται φως και δεν επηρεάζει τον κανονικό φωτισμό άλλων σφαιριδίων.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να το ανοίξετε, αυτό είναι   λεπτομερής εισαγωγή του φωτεινού σηματοδότη LED

https://mp.weixin.qq.com/s/gEBpiFeUakwz8oepE-AR6g

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us