Πώληση 200MM υψηλής ισχύος φανάρια

Εισαγωγή 200MM φανάρια υψηλής ισχύος

Ο φωτεινός σηματοδότης 200MM υψηλής ροής αναπτύχθηκε από την ομάδα της Ε & Α της μηχανικής μας, βασισμένος σε συνηθισμένους φανούς χαμηλής ισχύος μετά από χρόνια συνεχών προσπαθειών. Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα φανάρια χαμηλής ισχύος, τα φανάρια υψηλής ισχύος είναι πιο δημοφιλή στον πελάτη. Τα φώτα κυκλοφορίας υψηλής ισχύος 200MM έχουν πολλά πλεονεκτήματα, τώρα θα τα παρουσιάσω ένα προς ένα. Πρώτον, η πηγή φωτός υιοθετεί 3pcs υψηλής ροής 1W Osram Τσιπ LED, τα οποία είναι φωτεινότερα, πιο ομοιόμορφα εκπομπή φωτός, λιγότερη δοσολογία, χαμηλό κόστος συντήρησης, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και πιο εγγυημένη ποιότητα. Δεύτερον, Η παροχή ρεύματος υιοθετεί μεμονωμένη τροφοδοσία μεταγωγής, ευρεία τάση εισόδου, σύντομο χρόνο εκκίνησης, προστασία από κεραυνούς, προστασία από υπερτάσεις, κ.λπ. και η έξοδος έχει σχεδιαστεί με σταθερό ρεύμα και σταθερή τάση. Ολόκληρη η τροφοδοσία έχει ελεγχθεί στρώμα από στρώμα από το σχεδιασμό έως την προμήθεια υλικών έως τη δοκιμή γήρανσης. Η διαδικασία γήρανσης βασίζεται αυστηρά στον καθορισμένο χρόνο και την πλήρη γήρανση. Αποτρέψτε απολύτως τα κακά προϊόντα από το να ρέουν έξω από το εργοστάσιο και παρέχουν ένα σταθερό περιβάλλον εργασίας για την πηγή φωτός.

200MM υψηλής ισχύος φανάρια

Τρίτον, ο οπτικός φακός ερευνάται και αναπτύσσεται ανεξάρτητα σύμφωνα με τη χάντρα του λαμπτήρα και το αρχικό φως εκπέμπεται ξανά. Σε σύγκριση με τα συνηθισμένα φανάρια χαμηλής ισχύος, τα φανάρια υψηλής ισχύος είναι φωτεινότερα, πιο ομοιόμορφα και πιο απαλά, και μειώνουν το εκθαμβωτικό των ματιών του οδηγού. Τέταρτον, ο φακός Fresnel έχει επίπεδη επιφάνεια, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σφαιρικός φακός. Επειδή ο φακός Fresnel είναι βασικά επίπεδος, μπορεί να παρέχει τεράστιο χώρο και να μειώνει το βάρος και το εστιακό μήκος είναι μικρότερο από το άνοιγμα του, κάτι που δεν είναι δυνατό με τους σφαιρικούς φακούς. Επομένως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φανάρια υψηλής απόδοσης για την επίτευξη ομοιόμορφης κατανομής φωτός. Πέμπτο, Το υλικό περιβλήματος είναι κατασκευασμένο από υλικό ABS + PC (πολυανθρακικό PC) βιομηχανικής ποιότητας που είναι ανθεκτικό στη γήρανση, τον ψεκασμό αλατιού και τις υπεριώδεις ακτίνες και είναι συγχρόνως με έγχυση για να διασφαλιστεί ότι τα φανάρια χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα σε σκληρά εξωτερικά περιβάλλοντα.

LED Osram

Έκτον, τα φανάρια υψηλής ισχύος 200MM υιοθετούν ολόκληρο το χυτό αλουμίνιο για να διαλύσουν τη θερμότητα, η θερμότητα που παράγεται από τη φωτεινή σφαίρα λαμπτήρα εκπέμπεται στον αέρα εγκαίρως και η διάρκεια ζωής των LED βελτιώνεται. Έβδομο, Όλες οι βίδες στερέωσης υψηλής Τα φώτα ροής είναι κατασκευασμένα από 304 βίδες από ανοξείδωτο χάλυβα. Όλες οι βίδες έχουν περάσει την αυστηρή δοκιμή ψεκασμού αλατιού για να διασφαλίσουν ότι δεν θα σκουριάσουν σε μακροχρόνια εξωτερική χρήση σε σκληρά περιβάλλοντα. Η δομή από ανοξείδωτο χάλυβα είναι σημαντική για παραθαλάσσιες πόλεις. Όγδοο, λειτουργεί κανονικά σε θερμοκρασία -40-60 ℃, αποφεύγοντας την κανονική λειτουργία του προϊόντος λόγω της αλλαγής της θερμοκρασίας περιβάλλοντος. Ένατο, το τελικό φυτίλι δοκιμάζεται με ανακίνηση πίνακα μετά συναρμολόγηση και η δόνηση που παράγεται κατά τη μεταφορά μπορεί να προσομοιωθεί, η οποία μπορεί να εξαλείψει τα κακά προϊόντα που προκαλούνται από τη συγκόλληση και να παίξει βασικό ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας του προϊόντος. Δέκατο, 200MM υψηλής ισχύος φανάρια η αδιάβροχη δομή υιοθετεί εύκαμπτη σφράγιση από καουτσούκ σιλικόνης εξαρτήματα δακτυλίου, αδιάβροχο, αδιάβροχο, επιβραδυντικό φλόγας, αντιγήρανση, το κέλυφος του λαμπτήρα είναι ανθεκτικό σε κραδασμούς, αντι-πτώση, χωρίς διαμάντια, εξαερισμός, καλή απορρόφηση θερμότητας, αδιάβροχο IP66. Σε συνδυασμό με τη συνολική εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση, ελαφριά και εύκολη στην εγκατάσταση, η συνολική εμφάνιση είναι όμορφη, κέρδισε πολλά πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

αδιάβροχο

Αυτή είναι μια εισαγωγή στο σήμα κυκλοφορίας υψηλής ισχύος 200 mm. Αυτό είναι επίσης ένα προϊόν που η εταιρεία μας έχει πουλήσει καλά. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και εμπιστεύεται περισσότερο οι πελάτες.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us