Εξωτερική αδιάβροχη λωρίδα κυκλοφορίας LED σε προσφορά

Εξωτερική αδιάβροχη λωρίδα κυκλοφορίας LED σε προσφορά

Εξωτερική αδιάβροχη λωρίδα κυκλοφορίας LED

    Πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έχουν αυτήν την εμπειρία. Υπάρχει μόνο μία λωρίδα στο δρόμο ή υπάρχουν δέντρα που εμποδίζουν δρόμους και στις δύο πλευρές του δρόμου. Όταν περιμένουν τα φανάρια, ο οδηγός ' Η οπτική επαφή θα μπλοκαριστεί από το δέντρο ή το μεγάλο φορτηγό ή το λεωφορείο μπροστά, και τα φανάρια στη διασταύρωση δεν θα είναι ορατά. Έτσι, η συμπεριφορά του φωτός σήματος παρεξηγείται.

    Προκειμένου να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα, η Noble Opto σχεδίασε το φανάρι LED. Φωτεινός σηματοδότης LED   εγκαθίστανται χωριστά στον εγκάρσιο βραχίονα και στον κατακόρυφο πόλο της φωτεινής σηματοδότησης πόλων κυκλοφορίας. Όταν το σήμα είναι κόκκινο φως, LED pole light   εμφανίζεται συγχρόνως ως κόκκινο φως. όταν η φωτεινή ένδειξη αλλάζει σε κίτρινο φως, το σήμα κυκλοφορίας που ακολουθεί τον σωλήνα εμφανίζει συγχρόνως κίτρινο. όταν η φωτεινή ένδειξη αλλάζει σε πράσινο φως, LED pole light   εμφανίζεται συγχρόνως με πράσινο χρώμα.

    Υπάρχουν μερικά από τα πλεονεκτήματα του φωτεινού σηματοδότη, αντίστοιχα η σχεδίαση λαμπτήρων κατά του θανάτου, το τσιπ led, το χαμηλό προφίλ, οι επιλογές χρώματος, η αδιάβροχη βαθμολογία IP68, το μαλακό καουτσούκ και η ταινία φλούδας και ραβδιών τριών μέτρων. Στο επόμενο μέρος, θα παρουσιάσω ορισμένα χαρακτηριστικά του αδιάβροχου πόλου φωτός.

Εξωτερική αδιάβροχη λωρίδα κυκλοφορίας LED

Χαρακτηριστικά εξωτερικού αδιάβροχου LED Φωτιστικού Κυκλοφορίας  

  1. Τσιπ υψηλής φωτεινότητας Taiwan Jingyuan 5050. 5050 ύψος   τσιπ φωτεινότητας με μεγάλη περιοχή εκπομπής φωτός, η οποία μπορεί να μετατρέψει αποτελεσματικά την ενέργεια του φωτός. Φλας χαμηλής συχνότητας, φθορά χαμηλού φωτισμού, μεγάλη διάρκεια ζωής, καθιστούν το σήμα του πόλου φωτός φωτεινότερο.
  2. Πλάκα οδηγού χαλκού Puer, ισχυρή αγώγιμη απόδοση, αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία. Χρήση οδηγού καθαρού χαλκού   πλάκα, ισχυρή αγώγιμη απόδοση, ευελιξία υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση.
  3. Μονωμένο αδιάβροχο σχέδιο IP68 αδιάβροχη βαθμολογία. Το φανάρι σήματος πόλων κυκλοφορίας ενσωματώνεται ολοκληρωμένα με πλακέτα αντοχής υπολογιστή και κόλλα εποξειδικής ρητίνης. Αδιάβροχη και αδιάβροχη απόδοση και επίπεδο σήματος του ίδιου επιπέδου αδιάβροχο έως IP68.
  4. Αντι-θάνατος   τεχνολογία λαμπτήρων. Μια σφαίρα λαμπτήρα έχει σπάσει, δεν εκπέμπεται φως και είναι   δεν επηρεάζει τον κανονικό φωτισμό άλλων σφαιριδίων.
  5. Η φωτεινή ένδειξη πόλου κυκλοφορίας ακολουθεί το φανάρι σηματοδότησης. Το φως αδιάβροχης λωρίδας LED αδιάβροχου LED μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τα φώτα κυκλοφορίας για να επιτύχει πλήρη φώτα παρακολούθησης (για να επιτευχθεί αυτή η λειτουργία απαιτείται ένα κουτί ελέγχου σε κάθε κατεύθυνση.) Φωτεινή φωτεινή ένδειξη φωτεινού σηματοδότη και φωτεινός διακόπτης φωτεινού σηματοδότη για οδηγούς και περαστικούς με μια πολύ καλή προειδοποίηση.

      Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτού του είδους των φώτων κυκλοφορίας LED   και η συνηθισμένη φωτεινή ένδειξη είναι ότι υπάρχουν δύο εντυπωσιακοί πόλοι φωτεινού σηματοδότη   στον πόλο φωτός, το οποίο μπορεί να αλλάξει με τη φωτεινή ένδειξη. Αυτό το είδος φωτεινής σηματοδότησης είναι πολύ εμφανές μέρα και νύχτα, και η συνολική εμφάνιση είναι όμορφη. Είναι ορατό από 300 μέτρα μακριά, το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό, αποφεύγοντας έτσι αποτελεσματικά την εμφάνιση λανθασμένης συμπεριφοράς σήματος όταν το φως του σήματος είναι φραγμένο.

υπαίθρια αδιάβροχη λυχνία LED

Η Noble Opto σχεδίασε την εξωτερική αδιάβροχη λωρίδα κυκλοφορίας LED θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με επιτυχία τα προβλήματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως. Μπορεί να μεγιστοποιήσει τη δύναμη διείσδυσης και το εύρος εμφάνισης των φανών. Ακόμα και σε οχήματα που είναι φορτωμένα με μεγάλα φορτηγά στην κυκλοφορία, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μπορούν ακόμα να παρατηρήσουν το φανάρι πολύ καλά και αποτελεσματικά να αποφύγουν την " λανθασμένο κόκκινο φως " . Αυτό το είδος φωτισμού είναι τόσο φωτεινό.                                                                                                                                                                                    

υπαίθρια αδιάβροχη λυχνία LED

Εξωτερική αδιάβροχη λωρίδα κυκλοφορίας LED

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us