Ανιχνευτής βρόχου οχήματος με μονό ή διπλό κανάλι

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος NOBLE

ανιχνευτής βρόχου οχήματος ανιχνευτής βρόχου οχήματος

Ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος NOBLE χρησιμοποιείται για οπουδήποτε πρέπει να ανιχνευθούν οχήματα, για παράδειγμα για τρόπους παρακολούθησης και πρόσβασης με ασφάλεια ή για την καταμέτρηση οχημάτων. Το σήμα εξόδου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των μηχανισμών κίνησης πόρτας και πύλης, των φραγμών λειτουργίας, του ελέγχου των συστημάτων φωτεινού σηματοδότη ή της ενεργοποίησης των διανομέων καρτών σε χώρους στάθμευσης. Και υπάρχουν μόνο κανάλια και μπορεί να επιλεγεί διπλό κανάλι.

Το πλεονέκτημα του βρόχου οχήματος ανιχνευτής

1. Επαγωγική αξία

Ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να ανιχνεύσουμε τα παραπάνω μοντέλα είναι επειδή οι ανιχνευτές οχημάτων μας έχουν πολύ ευρύ φάσμα ανίχνευσης. Έχουμε επιτύχει μια εξαιρετικά ευρεία περιοχή ανίχνευσης από 15μH έως 2000μH, και τα περισσότερα από τα παρόμοια προϊόντα στην αγορά έχουν εύρος ανίχνευσης μόνο 150μH-300μH. Το πεδίο εφαρμογής είναι κατάλληλο μόνο για την ανίχνευση μικρών αυτοκινήτων. Κατά τον εντοπισμό βαρέων οχημάτων, το εύρος της ευαισθησίας αλλάζει. Εάν η τιμή ανίχνευσης υπερβαίνει τα 300μH, θα υπάρξει λανθασμένη λειτουργία της πύλης ή της πόρτας, το όχημα μπορεί να είναι επικίνδυνο και με την πολύ στενή ανίχνευση τύπου αυτοκινήτου, πολλές είσοδοι και έξοδοι έχουν συχνά πολλούς τύπους οχημάτων, επομένως το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η εφαρμογή είναι πολύ άκαμπτη. αλλά ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος JUTAI μπορεί να λύσει αυτά τα προβλήματα.

ανιχνευτής βρόχου οχήματος

2. Εγκατάσταση εύκαμπτου πηνίου βρόχου

Δεδομένου ότι οι ανιχνευτές οχημάτων NOBLE έχουν αυτό το αναντικατάστατο πλεονέκτημα, το εξαιρετικά ευρύ φάσμα ανίχνευσης είναι 15μH-2000μH, οπότε είμαστε πολύ ευέλικτοι όταν ξαναχτίζουμε, οι προδιαγραφές του πηνίου μας μπορεί να είναι μεγάλες ή μικρές, αρκεί να ελέγχουμε. Μεταξύ του εύρους ανίχνευσης, μπορούμε συνήθως να σχεδιάσουμε το μέγεθος του πηνίου μας ανάλογα με το πλάτος του δρόμου. Επιπλέον, εάν υπάρχουν περισσότερα μοντέλα οχημάτων που πρέπει να ληφθούν υπόψη στην είσοδο και την έξοδο, συνήθως ζητάμε από τους επισκέπτες μας να αυξήσουν κατάλληλα τις στροφές των πηνίων. Το πρόβλημα του μοντέλου. Ο ανιχνευτής βρόχου 150-300μH στην αγορά απαιτεί συνήθως πολύ αυστηρά πρότυπα. Συνήθως απαιτεί μήκος 1 μέτρου και πλάτος 2 μέτρων. Επομένως, πολλές μικρές διασταυρώσεις και στενοί δρόμοι δεν έχουν τρόπο να εφαρμοστούν. Επιπλέον, δεν υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα της ανίχνευσης πολλαπλών μοντέλων αυτοκινήτου.

ανιχνευτής βρόχου οχήματος

3. Ευαισθησία και συχνότητα

Ο ανιχνευτής βρόχων NOBLE έχει 16 επίπεδα ευαισθησίας και ο πελάτης μπορεί να ρυθμίσει με ευελιξία την ευαισθησία σύμφωνα με τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ταυτόχρονα, ο ανιχνευτής οχημάτων μας έχει 4 διαφορετικές συχνότητες εφαρμογής. Για ορισμένες περιπτώσεις με πολύ κοντά εισόδους και εξόδους, ορίζουμε διαφορετικές συχνότητες με ευέλικτη ρύθμιση κλήσης, η οποία επιλύει αποτελεσματικά το πρόβλημα ότι η απόσταση πηνίου είναι πολύ μικρή και προκαλεί την ίδια συχνότητα. Πρόβλημα παρεμβολών.

ανιχνευτής βρόχου οχήματος

4. Εφαρμογή ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Λόγω αυτών των πολύ φιλικών προς το χρήστη πλεονεκτημάτων, οι ανιχνευτές οχημάτων μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε συστήματα ελέγχου πυλών, συστήματα ελέγχου πρόσβασης στάθμευσης, συστήματα ελέγχου κυλιόμενης πύλης, συστήματα συλλογής διοδίων αυτοκινητόδρομων, συστήματα ελέγχου κυκλοφορίας και συνεργασία με ελεγκτές JUTAI και φανάρια για χρήση σε ορισμένα ειδικά γωνιακά συστήματα προειδοποίησης.

vehicle loop detector

Πιστεύω ότι οι πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ποιότητα και τις υπηρεσίες μας! Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας! www.nobleled.com

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us