Noble Intelligent Traffic Controller

 

Noble Intelligent Traffic Controller

Noble   είναι ένας νέος τύπος κεντρικού συντονισμού δικτύου Noble Intelligent Traffic Controller, ο οποίος μπορεί να πραγματοποιήσει τον κεντρικό συντονισμό του δικτύου, τον περιφερειακό συντονισμό, το κύριο κύμα του πράσινου δρόμου και τη λειτουργία αυτόματης υποβάθμισης ενός σημείου. Ο ελεγκτής χρησιμοποιεί επικοινωνία διπλού διαύλου (CAN2.0, RS485) για να διασφαλίσει ότι ο δίαυλος αλλάζει αυτόματα όταν ο δίαυλος αποτύχει, ο δίαυλος είναι ανοιχτός προς τα έξω και η συσκευή μπορεί να συνδεθεί σε μια ποικιλία περιφερειακών συσκευών.

Ενεργή προστασία βραχυκυκλώματος σε όλες τις εξόδους:   Συχνά τα πιο συχνά κατεστραμμένα στοιχεία ενός ελεγκτή κυκλοφορίας είναι οι διακόπτες κίνησης εξόδου, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι σε σφάλματα καλωδίων και βραχυκύκλωμα. Ο σχεδιασμός TCM-3232 ενσωματώνει ένα ενεργό σύστημα προστασίας βραχυκυκλώματος σε όλες τις εξόδους λαμπτήρα, διασφαλίζοντας ότι ακόμη και υπό συνθήκες άμεσου βραχυκυκλώματος, οι έξοδοι προστατεύονται από ζημιές.

Ενεργό υπολειπόμενο ρεύμα απόσβεσης σε όλες τις εξόδους:   Ενεργό υπολειπόμενο ρεύμα απόσβεσης σε όλες τις εξόδους: Οι απαιτήσεις ισχύος των επίπλων δρόμου με βάση LED γίνονται ολοένα και χαμηλότερες. Καθώς αυτό συμβαίνει, υπάρχει αυξημένος κίνδυνος ότι οι τάσεις αδέσποτου και υπολειπόμενης τάσης, που παραμένουν παρόντα μετά το σβήσιμο ενός σήματος, θα προκαλέσουν εσφαλμένα στον ελεγκτή την καταγραφή σφαλμάτων σύγκρουσης ή αλληλογραφίας. Το TCM-3232 είναι έτοιμο σήμερα να αντιμετωπίσει τα σήματα πολύ χαμηλής ισχύος που αναμένονται στο μέλλον, καθώς κάθε έξοδος είναι εξοπλισμένη με ένα ενεργό κύκλωμα που εξαλείφει αυτές τις τάσεις αδέσποτου, χωρίς σπατάλη ισχύος όταν τα σήματα είναι ενεργοποιημένα.

Noble Intelligent Traffic Controller

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Noble Intelligent Traffic Controller υπάρχουν πολλές θύρες επικοινωνίας του ελεγκτή (RS232, RS485, CAN2.0, USB, ETHERNET, RF (433M / 915M / 2.4G) 、 κάρτα SD).

• Ενότητα επικοινωνίας 4G, που χρησιμοποιείται για σύνδεση δικτύου και αποστολή και λήψη λειτουργίας SMS.

• Λειτουργία WIFI hot spot, που χρησιμοποιείται για τη χρήση τοπικής ασύρματης επικοινωνίας.

• Λειτουργία αυτόματης ρύθμισης ρολογιού GPS.

• Λειτουργία επικοινωνίας μικρών αποστάσεων, που χρησιμοποιείται για την αντίστροφη αντίστροφη μέτρηση σε πραγματικό χρόνο, ασύρματη σύνδεση ελεγκτή μικρών αποστάσεων.

• Η αυτόνομη μονάδα μπορεί να διαχειριστεί ανεξάρτητα έως και 4 διασταυρώσεις.

•   Κύριος δικτύου ελεγκτών.

• Κύκλος μεταβλητού πράσινου κύματος, που συνδέει έναν απεριόριστο αριθμό ελεγκτών μέσω σειριακής γραμμής (σύστημα αστεριών).

• Wireless Green Wave, με συγχρονισμό που παρέχεται από τη ρύθμιση επικοινωνίας GPS.

•   Δυναμική δημιουργία σχεδίων για ένα τοπικό δίκτυο διασταύρωσης.

• Ο ελεγκτής αποθηκεύει αυτόματα την κατάσταση λειτουργίας και τα δεδομένα κίνησης.

• Χειροκίνητη λειτουργία ελέγχου.

• Λειτουργία προτεραιότητας ειδικών οχημάτων, όταν τα ειδικά οχήματα φτάνουν στη διασταύρωση, ο ελεγκτής απελευθερώνει αυτόματα ειδικά οχήματα (αστυνομικά αυτοκίνητα, ασθενοφόρα) πρώτα.

• Λειτουργία ανίχνευσης σφαλμάτων φωτός σήματος, ο ελεγκτής ανιχνεύει την τάση λειτουργίας και το ρεύμα του φωτός σήματος σε πραγματικό χρόνο.

• Η αυτόματη ανίχνευση πράσινης διένεξης, το πράσινο φως φάσης και το κόκκινο φως είναι όλα εκτός λειτουργίας, αυτόματο κίτρινο φλας.

ελεγκτής κυκλοφορίας

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ:

Λειτουργία διαχείρισης σήματος κυκλοφορίας. Ο ελεγκτής διαθέτει 16 ομάδες σημάτων διακόπτη εισόδου οχήματος, κάθε ομάδα περιέχει σήματα οχήματος και σήματα βλάβης, με 8 ομάδες κουμπιών για πεζούς να εφαρμόζονται για είσοδο, 16 ομάδες εισόδου βρόχου αισθητήρα. Μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση σε υπέρυθρες ακτίνες, φούρνο μικροκυμάτων, κάμερα και άλλο εξοπλισμό απόκτησης οχημάτων.
Υπάρχουν 96 κανάλια εξόδου SCR, 16 φάσεις, 32 σχέδια, ο αριθμός των καναλιών εξόδου και αριθμός φάσης ανάλογα με την πραγματική κατάσταση, όλες οι διεπαφές μπορούν να επεκταθούν, με ισχυρή ευελιξία.
Υπάρχει μια κάρτα επικοινωνίας 4G στον ελεγκτή με 2 αναλογική είσοδο τάσης, 4 είσοδο ψηφιακού σήματος, 2 ομάδες εισόδου τάσης 85AV-265AV, λειτουργία εξόδου ρελέ 2 ομάδων.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ:

Η λειτουργία GPS, για αυτόματη ρύθμιση ρολογιού σε πραγματικό χρόνο και η λειτουργία αυτόματης τοποθέτησης στον ελεγκτή, έχει τη λειτουργία εφεδρικής εισόδου ισχύος, ανιχνεύει αυτόματα το σφάλμα τροφοδοσίας, ο ελεγκτής έχει οποιοδήποτε σφάλμα, η κάρτα ειδοποιεί αυτόματα το προσωπικό συντήρησης εγκαίρως και γρήγορα μέσω του σύντομου μηνύματος και της επικοινωνίας δικτύου. Η λειτουργία εξόδου συγχρονισμού πολλαπλών καναλιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ειδικές λειτουργίες, όπως διαχείριση λαμπτήρων οδών, μείωση φωτισμού σήματος, κίτρινο φλας χρονισμού και ούτω καθεξής. Ο ελεγκτής μπορεί να προσαρμόσει αυτόματα τον χρόνο κυκλοφορίας της φάσης σύμφωνα με τη ροή της κυκλοφορίας, βελτιώνοντας αποτελεσματικά την απόδοση της κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, οι συλλεγόμενες πληροφορίες ροής κίνησης μπορούν να αποθηκευτούν και ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει τα δεδομένα για να αναλύσει τις πληροφορίες ροής κυκλοφορίας. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τις σχετικές παραμέτρους, όπως κάθε όχημα αυξάνει το χρόνο, ελάχιστο χρόνο διέλευσης, μέγιστο χρόνο διέλευσης, χρόνο αναμονής οχήματος και άλλες σχετικές παραμέτρους. Το Noble Intelligent Traffic Controller είναι μια καλή επιλογή.

Ασύρματο πράσινο κύμα

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us