ηλιακό ασύρματο σύστημα ελεγκτή κυκλοφορίας

  το ηλιακό ασύρματο σύστημα ελεγκτή κυκλοφορίας

Η NobTra παρέχει ένα έξυπνο όχημα ενεργοποιημένο   Η λύση ελέγχου ηλιακής κυκλοφορίας MulSla, καθιστά έναν αστυνομικό που ελέγχει εύκολα και αποτελεσματικά μια διασταύρωση δρόμου με ασύρματο τηλεχειριστήριο. Τι ’ περισσότερα. Μπορεί να εξαλείψει τη ζημιά στο σύστημα ελέγχου που προκαλείται από ένα μη ρυθμιζόμενο δίκτυο τροφοδοσίας και καταιγίδες. Το σύστημα τροφοδοτείται από μπαταρία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ηλιακό πλαίσιο μετατρέπει την ελαφριά ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια για να τροφοδοτήσει το σύστημα. Η περίσσεια ηλεκτρικής ενέργειας αποθηκεύεται στην μπαταρία και η ηλεκτρική ενέργεια απελευθερώνεται στο σύστημα τη νύχτα. Κάθε ελεγκτής salve έχει τη δική του διεύθυνση IP. 16τεμ ελεγκτής σκυροδέματος με διεύθυνση IP 16τμχ. Μπορείτε να το ρυθμίσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. (Ανατολικά, Νότια, Δυτικά, Βόρεια). Πρόσθετος. μπορείτε να ορίσετε κάθε χρόνο λειτουργίας φωτεινού σηματοδότη σκλάβων ελεγκτή. Είναι ' Είναι βολικό να ρυθμίσετε το χρόνο φωτεινής σηματοδότησης μέσω τηλεφώνου Εφαρμογή ή υπολογιστή. Ο κύριος ελεγκτής 1 τεμάχιο εξοπλίζει το δευτερεύον ελεγκτή 16 τεμ.   Ο ελεγκτής πολλαπλών αλάτων μπορεί να ταιριάζει σε πολύπλοκες διασταυρώσεις ή γειτονικές διασταυρώσεις (Η απόσταση μεταξύ γειτονικών διασταυρώσεων πρέπει να υπερβαίνει το 1 μέτρο). Εάν δύο γειτονικές διασταυρώσεις εγκαθιστούν τον κύριο ελεγκτή 1τμχ και τον ελεγκτή αλάτων 16τμχ Όχι μόνο εξοικονομεί κόστος αλλά και διευκολύνει την εγκατάσταση.  

ηλιακό ασύρματο σύστημα ελεγκτή κυκλοφορίας

 

Το πλεονέκτημα του   ηλιακό ασύρματο σύστημα ελεγκτή κυκλοφορίας:

 

1. Με επικοινωνία WIFI μεταξύ ελεγκτή με κινητή εφαρμογή. Ρυθμίστε την απόσταση εντός 20 μέτρων. Έλεγχος μέσω Mobile APP, αυτό ' είναι βολικό για το πρόγραμμα και τον εντοπισμό σφαλμάτων στον ιστότοπο.

 

 

2. Το σύστημα υιοθετεί ασύρματη επικοινωνία μεταξύ κάθε κατεύθυνσης και αποτελείται από έναν κύριο ελεγκτή και έναν ελεγκτή salve, ο οποίος εξοικονομεί υλικό και κόστος εργασίας για την τοποθέτηση καλωδίων.

 

 

3. Η κάλυψη σήματος του κεντρικού υπολογιστή και του σκλάβου είναι μεγάλη, έως 200 μέτρα stability Σταθερότητα σήματος. Είναι κατάλληλο για μεγάλες και περίπλοκες διασταυρώσεις.

 

4. Ένας οικοδεσπότης, πολλαπλοί σκλάβοι. Απαιτείται μόνο ένας κεντρικός υπολογιστής και μπορούν να προστεθούν αυθαίρετα 1-16 υποτελή σήματα.

 

5.GPS για σύγχρονο σε πραγματικό χρόνο, πραγματοποιήστε τη λειτουργία πράσινου κύματος. Αποκτήστε πράσινα φώτα σε όλες τις διασταυρώσεις για να διευκολύνετε την επιθεώρηση από εθνικούς ηγέτες.

6. Σχέδιο σήματος: Επιτρέποντας 240 λύση, 30 χρονικές περιόδους, 240 μενού με 60 φάσεις. Επιτρέποντας εβδομαδιαίο πρόγραμμα, ειδικό πρόγραμμα ημέρας, Όλος ο κόκκινος χρόνος, κόκκινη επέκταση, κ.λπ. Ο ελεγκτής μπορεί να ρυθμιστεί με ρύθμιση προγράμματος εβδομάδας (Δευτέρα έως Κυριακή) και ρύθμιση προγράμματος διακοπών.  

 

7. Κάθε   Το ηλιακό ασύρματο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας ήταν η δική του διεύθυνση IP. Μπορείτε να το ρυθμίσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. (Ανατολικά, Νότια, Δυτικά, Βόρεια) .16 σκλάβοι χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα και τα σήματα δεν αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.  

 

8. Αυτό το σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας είναι κατάλληλο για όλα τα είδη κοινών διασταυρώσεων, όπως διασταυρώσεις, διασταυρώσεις σχήματος Τ, διασταυρώσεις ενός σχήματος κ.λπ. και υποστηρίζει έως και 64 χειριστήρια οδήγησης (36 κανάλι οχήματος, κανάλι 16 πεζών) .                

9. Υποστήριξη πολλαπλών μεθόδων επικοινωνίας. Επικοινωνία Ethernet, επικοινωνία WIFI, επικοινωνία GPRS, επικοινωνία 4G.                  

ηλιακό ασύρματο σύστημα ελεγκτή κυκλοφορίας

10. Υποστηρίξτε την επικοινωνία με έναν υπολογιστή και τη λειτουργία κεντρικής επικοινωνίας ελέγχου του πάνω υπολογιστή. Ο κεντρικός έλεγχος πολλαπλών διασταυρώσεων στην πόλη μπορεί να επιτευχθεί μέσω κεντρικού ελέγχου.

 

11. Λειτουργία παρακολούθησης κέντρου ελέγχου. Ο ελεγκτής κυκλοφορίας   μπορεί να πραγματοποιήσει παρακολούθηση κέντρου τηλεχειρισμού, ηλεκτρονικό τερματικό υπολογιστή για έλεγχο ροής κυκλοφορίας και χειροκίνητη παρέμβαση

 

12. Το ασύρματο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας μπορεί να λειτουργήσει με το φανάρι, τον ανιχνευτή βιντεοκάμερας, το μπουτόν ή άλλη συσκευή

 

13. Υποστήριξη διαφόρων ειδικών μενού. Όπως απενεργοποίηση της οθόνης, κίτρινο που αναβοσβήνει σε όλες τις πλευρές, κόκκινο σε όλες τις πλευρές κ.λπ. Σύστημα ελέγχου διαχείρισης κυκλοφορίας λογισμικού με λειτουργία απομακρυσμένης διαχείρισης. Όπως διασταύρωση, κλήση βιασύνης, Αναγκαστική αναλαμπή κ.λπ.

 

14. Ο χάρτης Google, Bing κ.λπ. δεν χρειάζεται να ενημερώσει τον online χάρτη και τα δεδομένα χάρτη εκτός σύνδεσης.

 

15. Η κατάσταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί παγκοσμίως. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε τον χρόνο κίτρινου φωτός, το κίτρινο να αναβοσβήνει, το κίτρινο φως να ενεργοποιηθεί πριν έρθει το πράσινο φως, το κόκκινο φως να αναβοσβήνει στη λωρίδα, τη ρύθμιση του χρόνου αναβοσβήνει του πεζόδρομου κ.λπ., ώστε να ανταποκρίνεται στη διαφορετική ρύθμιση πρότυπα και συνήθειες διαφόρων χωρών.

 

16. Με αντοχή σε υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία. Το εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας πολλαπλών εξαρτημένων ελεγκτών ήταν -40 ℃ -70 ℃.

 

17. Με το ντουλάπι, η αδιάβροχη απόδοση είναι καλύτερη. Η μπαταρία, ο ηλιακός φορτιστής και ο αποφορτιστής, και ο σκλάβος είναι όλα τοποθετημένα στο ντουλάπι, το οποίο είναι αδιάβροχο, ασφαλές και αντικλεπτικό.

 

18. Με εγγύηση ποιότητας 5 ετών. Καλές υπηρεσίες πωλήσεων και υπηρεσίες μετά την πώληση.  

Αυστηρό τμήμα QC. Πριν από την παράδοση αγαθών σε εσάς. Θα ελέγξουμε ξανά την ποιότητα των προϊόντων. Έτσι μπορεί να διασφαλιστεί η ποιότητα.  

 

19. Με βάση την πραγματική σας απαίτηση. Μπορούμε να προσφέρουμε διαφορετικές ασύρματες λύσεις ηλιακού φωτεινού σηματοδότη για εσάς.   Οι επαγγελματίες σχεδιαστές σχεδιάζουν την απόδοση των διασταυρώσεων με βάση τις πραγματικές διασταυρώσεις.                                  

 

20. Μπορούμε να παρέχουμε απομακρυσμένη υπηρεσία. Εάν έχετε κάποια σύγχυση ή αντιμετωπίσατε το πρόβλημα του ηλιακού ασύρματου συστήματος ελέγχου κυκλοφορίας.

ηλιακό ασύρματο σύστημα ελεγκτή κυκλοφορίας

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us