ηλιακό ασύρματο σύστημα ελεγκτή κυκλοφορίας

  ηλιακό ασύρματο σύστημα ελεγκτή κυκλοφορίας

Η NobTra παρέχει ένα έξυπνο όχημα ενεργοποιημένο   Η λύση ελέγχου ηλιακής κυκλοφορίας MulSla, καθιστά έναν αστυνομικό που ελέγχει εύκολα και αποτελεσματικά μια διασταύρωση δρόμου με ασύρματο τηλεχειριστήριο. Τι ’ περισσότερα. Μπορεί να εξαλείψει τη ζημιά στο σύστημα ελέγχου που προκαλείται από ένα μη ρυθμισμένο δίκτυο τροφοδοσίας και καταιγίδες. Το σύστημα τροφοδοτείται από μπαταρία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ηλιακό πάνελ μετατρέπει την ελαφριά ενέργεια σε ηλεκτρική ενέργεια για να τροφοδοτήσει το σύστημα. Η περίσσεια ηλεκτρικής ενέργειας αποθηκεύεται στην μπαταρία και η ηλεκτρική ενέργεια απελευθερώνεται στο σύστημα τη νύχτα. Κάθε ελεγκτής salve έχει τη δική του διεύθυνση IP. 16τεμ ελεγκτής σκυροδέματος με διεύθυνση IP 16τμχ. Μπορείτε να το ρυθμίσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. (Ανατολικά, Νότια, Δυτικά, Βόρεια). Πρόσθετος. μπορείτε να ορίσετε κάθε χρόνο λειτουργίας φωτεινού σηματοδότη σκλάβων ελεγκτή. Είναι ' Είναι βολικό να ρυθμίσετε το χρόνο φωτεινής σηματοδότησης μέσω τηλεφώνου Εφαρμογή ή υπολογιστή. Ο κύριος ελεγκτής 1 τεμάχιο εξοπλίζει το δευτερεύον ελεγκτή 16τμχ.   Ο ελεγκτής πολλαπλών αλάτων μπορεί να ταιριάζει σε πολύπλοκη διασταύρωση ή παρακείμενη διασταύρωση (Η απόσταση μεταξύ γειτονικών διασταυρώσεων πρέπει να υπερβαίνει το 1 μέτρο). Εάν δύο γειτονικές διασταυρώσεις εγκαθιστούν τον κύριο ελεγκτή 1τμχ και τον ελεγκτή αλάτων 16τμχ Όχι μόνο εξοικονομεί κόστος αλλά και διευκολύνει την εγκατάσταση.  

Το πλεονέκτημα αυτών   ηλιακό ασύρματο σύστημα ελεγκτή κυκλοφορίας:

 

1. Με επικοινωνία WIFI μεταξύ ελεγκτή με κινητή εφαρμογή. Ρυθμίστε την απόσταση εντός 20 μέτρων. Έλεγχος μέσω Mobile APP, αυτό ' είναι βολικό για το πρόγραμμα και τον εντοπισμό σφαλμάτων στον ιστότοπο.

ηλιακό ασύρματο σύστημα ελεγκτή κυκλοφορίας

 

2. Το σύστημα υιοθετεί ασύρματη επικοινωνία μεταξύ κάθε κατεύθυνσης και αποτελείται από έναν κύριο ελεγκτή και έναν ελεγκτή salve, ο οποίος εξοικονομεί υλικό και κόστος εργασίας για την τοποθέτηση καλωδίων.

 

 

3. Η κάλυψη σήματος του κεντρικού υπολογιστή και του σκλάβου είναι μεγάλη, έως 200 μέτρα stability Σταθερότητα σήματος. Είναι κατάλληλο για μεγάλες και πολύπλοκες διασταυρώσεις.

 

4. Ένας οικοδεσπότης, πολλαπλοί σκλάβοι. Απαιτείται μόνο ένας κεντρικός υπολογιστής και μπορούν να προστεθούν αυθαίρετα 1-16 υποτελή σήματα.

 

5.GPS για σύγχρονο σε πραγματικό χρόνο, κάντε τη λειτουργία πράσινου κύματος να πραγματοποιηθεί. Αποκτήστε πράσινα φώτα σε όλες τις διασταυρώσεις για να διευκολύνετε την επιθεώρηση από εθνικούς ηγέτες.

6. Σχέδιο σήματος: Επιτρέποντας 240 λύση, 30 χρονικές περιόδους, 240 μενού με 60 φάσεις. Επιτρέποντας εβδομαδιαίο πρόγραμμα, ειδικό πρόγραμμα ημέρας, Όλος ο κόκκινος χρόνος, κόκκινη επέκταση κ.λπ. Ο ελεγκτής μπορεί να ρυθμιστεί με ρύθμιση προγράμματος εβδομάδας (Δευτέρα έως Κυριακή) και ρύθμιση προγράμματος διακοπών  

 

7. Κάθε   Το ηλιακό ασύρματο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας ήταν η δική του διεύθυνση IP. Μπορείτε να το ρυθμίσετε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. (Ανατολικά, Νότια, Δυτικά, Βόρεια) .16 σκλάβοι χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα και τα σήματα δεν αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.  

 

8. Αυτό το σύστημα ελέγχου της κυκλοφορίας είναι κατάλληλο για όλα τα είδη κοινών διασταυρώσεων, όπως σταυροδρόμι, διασταυρώσεις σχήματος Τ, διασταυρώσεις ενός σχήματος κ.λπ. και υποστηρίζει έως και 64 χειριστήρια κίνησης (36 κανάλι οχήματος, κανάλι 16 πεζών) .                

9. Υποστήριξη πολλαπλών μεθόδων επικοινωνίας. Επικοινωνία Ethernet, επικοινωνία WIFI, επικοινωνία GPRS, επικοινωνία 4G.                                  

 

10. Υποστηρίξτε την επικοινωνία ενός υπολογιστή και τον κεντρικό τρόπο επικοινωνίας ελέγχου του ανώτερου υπολογιστή. Ο κεντρικός έλεγχος πολλαπλών διασταυρώσεων στην πόλη μπορεί να επιτευχθεί μέσω κεντρικού ελέγχου.

 

11. Λειτουργία παρακολούθησης κέντρου ελέγχου. Ο ελεγκτής κυκλοφορίας   μπορεί να πραγματοποιήσει παρακολούθηση κέντρου τηλεχειρισμού, ηλεκτρονικό τερματικό υπολογιστή για έλεγχο ροής κυκλοφορίας και χειροκίνητη παρέμβαση

 

12. Το ασύρματο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας μπορεί να λειτουργήσει με το φανάρι, τον ανιχνευτή βιντεοκάμερας, το μπουτόν ή άλλη συσκευή

 

13. Υποστήριξη διαφόρων ειδικών μενού. Όπως απενεργοποίηση της οθόνης, κίτρινο που αναβοσβήνει σε όλες τις πλευρές, κόκκινο σε όλες τις πλευρές, κλπ. Σύστημα ελέγχου διαχείρισης κυκλοφορίας λογισμικού με λειτουργία απομακρυσμένης διαχείρισης. Όπως διασταύρωση, βιασύνη κλήση, αναγκαστική αναβοσβήνει κ.λπ.

 

14. Ο χάρτης Google, Bing κ.λπ. δεν χρειάζεται να ενημερώσει τον online χάρτη υποστήριξης χάρτη και τα δεδομένα χάρτη εκτός σύνδεσης.

 

15. Η κατάσταση του φωτός μπορεί να ρυθμιστεί παγκοσμίως. Για παράδειγμα, μπορείτε να ορίσετε το χρόνο του κίτρινου φωτός, το κίτρινο να αναβοσβήνει, το κίτρινο φως να ενεργοποιηθεί πριν έρθει το πράσινο φως, το κόκκινο φως να αναβοσβήνει στη λωρίδα, τη ρύθμιση του χρόνου αναβοσβήνει του φωτεινού σηματοδότη για τους πεζούς κ.λπ., έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στη διαφορετική ρύθμιση πρότυπα και συνήθειες διαφόρων χωρών.

 

16. Με αντοχή σε υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία. Το εύρος θερμοκρασίας εργασίας πολλαπλών εξαρτημένων ελεγκτών ήταν -40 ℃ -70 ℃.

ηλιακό ασύρματο σύστημα ελεγκτή κυκλοφορίας

17. Με το ντουλάπι, η αδιάβροχη απόδοση είναι καλύτερη. Η μπαταρία, ο ηλιακός φορτιστής και ο αποφορτιστής, και ο σκλάβος είναι όλα τοποθετημένα στο ντουλάπι, το οποίο είναι αδιάβροχο, ασφαλές και αντικλεπτικό.

ηλιακό ασύρματο σύστημα ελεγκτή κυκλοφορίας

18. Με εγγύηση ποιότητας 5 ετών. Καλές υπηρεσίες πωλήσεων και υπηρεσίες μετά την πώληση.  

Αυστηρό τμήμα QC. Πριν από την παράδοση αγαθών σε εσάς. Θα ελέγξουμε ξανά την ποιότητα του καλού. Έτσι μπορεί να διασφαλιστεί η ποιότητα.  

 

19. Με βάση την πραγματική σας απαίτηση. Μπορούμε να προσφέρουμε διαφορετικές ασύρματες λύσεις ηλιακού φωτεινού σηματοδότη.   Οι επαγγελματίες σχεδιαστές σχεδιάζουν την απόδοση των διασταυρώσεων με βάση τις πραγματικές διασταυρώσεις.                                  

 

20. Μπορούμε να παρέχουμε απομακρυσμένη υπηρεσία. Εάν έχετε κάποια σύγχυση ή έχετε αντιμετωπίσει το πρόβλημα του ηλιακού ασύρματου συστήματος ελέγχου κυκλοφορίας.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us