γνώση φωτεινού σηματοδότη

φανάρι

Πόσα γνωρίζετε για τις φωτεινές ενδείξεις; Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πάντα ότι τα φώτα σήματος είναι πολύ απλά, αλλά πραγματικά γνωρίζετε πώς να τα κοιτάξετε; Σήμερα θα παρουσιάσουμε τα διάφορα σήματα των φώτων σήματος. Επιτρέψτε μου να διαδώσω την επιστήμη.

1. Σήμα μπαστούνι κυκλοφορίας

  Όταν η αστυνομία εξέδωσε σήμα στάσης με ραβδί, δεν επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων. Επιτρέπεται η διέλευση οχημάτων που έχουν διασχίσει τη γραμμή στάσης. όταν η αστυνομία σηματοδοτεί μια ευθεία κίνηση, επιτρέπεται στα οχήματα να πάνε ευθεία και τα δεξιά οχήματα μπορούν να περάσουν χωρίς να εμποδίζουν τη διέλευση των απελευθερωμένων οχημάτων. όταν η αστυνομία σηματοδοτεί μια αριστερή στροφή, επιτρέπεται στα οχήματα και στην αριστερή στροφή. Τα οχήματα που στρίβουν δεξιά από όλες τις πλευρές και τα ευθεία οχήματα χωρίς διάβαση πεζών στα δεξιά της διασταύρωσης T μπορούν να περάσουν χωρίς να εμποδίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

φανάρι

2. Κόκκινο σήμα φωτός

  Το σήμα κόκκινου φωτός είναι ένα απολύτως απαγορευμένο σήμα. Όταν το κόκκινο φως ανάβει, απαγορεύονται τα οχήματα. Ένα δεξιό όχημα μπορεί να περάσει εάν δεν εμποδίζει τη διέλευση οχημάτων και πεζών που απελευθερώνονται.

Το σήμα του κόκκινου φωτός είναι ένα απαγορευτικό σήμα με υποχρεωτική σημασία. Όταν παρουσιαστεί αυτό το σήμα, το απαγορευμένο όχημα πρέπει να σταματήσει έξω από τη γραμμή στάσης και ο απαγορευμένος πεζός πρέπει να περιμένει στο πεζοδρόμιο για απελευθέρωση. όταν το μηχανοκίνητο όχημα περιμένει για απελευθέρωση, δεν επιτρέπεται να σβήσει, Μην ανοίγετε την πόρτα και δεν επιτρέπεται στους οδηγούς διαφόρων οχημάτων να βγουν από το όχημα. Τα ποδήλατα δεν επιτρέπεται να στρίβουν αριστερά και τα καροτσάκια δεν επιτρέπεται να παρακάμψουν έξω από τη διασταύρωση και δεν επιτρέπονται οι μέθοδοι δεξιάς στροφής.

3. Φώτα σήματος ποδηλάτου

Αποτελείται από μοτίβα κόκκινου, κίτρινου και πράσινου βέλους.

οχήματα

4.   Σήμα διαδικασίας εντολής

Τα σήματα χειρονομίας κυμάτων χωρίζονται σε ευθεία μπροστά, αριστερή στροφή και σήματα διακοπής. Όταν τα οχήματα και οι πεζοί συναντούν ελαφρά σήματα, πινακίδες κυκλοφορίας ή σήματα κυκλοφορίας που δεν συνάδουν με την εντολή της τροχαίας, πρέπει να υπακούουν στην εντολή της τροχαίας.

Πώς να κοιτάξετε τα φανάρια

1. Ευθεία διασταύρωση

Μια ευθεία διασταύρωση χρησιμοποιεί μόνο ένα σύνολο φανών. Όταν το κόκκινο φως είναι αναμμένο, η ευθεία σταματά και όταν η πράσινη λυχνία είναι αναμμένη, η ευθεία μπροστά. Για διασταυρώσεις όπου επιτρέπονται στροφές U, και τα δύο φανάρια μπορούν να περιστραφούν. Ωστόσο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια, ορισμένα μέρη ενδέχεται να επισημαίνουν συγκεκριμένα " Γυρίστε με κόκκινο φως " . Προς το παρόν, περιστρέψτε μόνο όταν ανάβει το κόκκινο φως. Αυτό που χρειάζεται ειδική εξήγηση είναι ότι εάν δείτε ένα σημάδι που απαγορεύει τις στροφές U μπροστά από μια διασταύρωση, αυτό σημαίνει ότι απαγορεύονται οι στροφές U σε αυτήν τη διασταύρωση και πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην παραβιάσετε νόμους και κανονισμούς.

2. Διασταύρωση Τ

  Οι διασταυρώσεις σε σχήμα Τ περιλαμβάνουν γενικά τρεις καταστάσεις, οι οποίες αντιπροσωπεύονται από τα Α, Β και Γ παρακάτω.

  Κατηγορία Α: Τα οχήματα στροφής δεν βασίζονται σε φανάρια και η ασφάλεια διασφαλίζεται κατά τη στροφή αριστερά. ευθεία οχήματα περνούν από φανάρια (σταματήστε με κόκκινο φως και πηγαίνετε με πράσινο φως). Τα δεξιά οχήματα επίσης δεν βασίζονται σε φανάρια.

  Τύπος Β: Τα οχήματα στροφής δεν βασίζονται σε φανάρια και η ασφάλεια εξασφαλίζεται κατά τη στροφή αριστερά. τα αριστερά οχήματα περνούν από φανάρια (σταματήστε με κόκκινο φως, πράσινο φως). Τα δεξιά οχήματα δεν βασίζονται στα φανάρια.

  Κατηγορία Γ: Τα οχήματα στροφής δεν βασίζονται σε φανάρια και η ασφάλεια διασφαλίζεται κατά τη στροφή αριστερά. Τα αριστερά οχήματα περνούν από φανάρια (σταματήστε σε ένα κόκκινο φως, πράσινο φως). Τα δεξιά οχήματα δεν βασίζονται σε φανάρια.

σταυροδρόμι

3. σταυροδρόμια

  Οι διασταυρώσεις θα είναι εξοπλισμένες με τουλάχιστον δύο σειρές φανάρια, γενικά με βέλη. Τα οχήματα στροφής δεν βασίζονται στα φανάρια (αλλά πολλές διασταυρώσεις πρέπει να περάσουν κατευθείαν από τη γραμμή στάσης, πρέπει να ακολουθήσετε το αριστερό σήμα στροφής για να περάσετε), να διασφαλίσετε την ασφάλεια κατά τη στροφή αριστερά. Τα ευθεία οχήματα ακολουθούν το φανάρι (σταματήστε σε ένα κόκκινο φως, πράσινο φως). Τα οχήματα της δεξιάς στροφής δεν βασίζονται στα φώτα κυκλοφορίας, προσέξτε να αποφεύγετε ευθεία οχήματα.

  Κανόνες και προφυλάξεις κυκλοφορίας φωτεινού σηματοδότη μηχανοκίνητων οχημάτων Τα μηχανοκίνητα οχήματα που διέρχονται από μια διασταύρωση που ελέγχεται από φανάρια κυκλοφορούν σύμφωνα με τους ακόλουθους κανονισμούς:

  (一) Όταν στρίβετε αριστερά, στρίψτε αριστερά στο κέντρο της διασταύρωσης. Ενεργοποιήστε το σήμα στροφής κατά τη στροφή και ενεργοποιήστε τη χαμηλή δέσμη κατά την οδήγηση τη νύχτα.

  (2) Σε μια διασταύρωση με μια λωρίδα οδηγού, οδηγήστε στη λωρίδα οδήγησης σύμφωνα με την επιθυμητή κατεύθυνση διαδρομής.

  (3) Όταν συναντάτε σήμα διακοπής, σταματήστε έξω από τη γραμμή διακοπής διαδοχικά. Εάν δεν υπάρχει γραμμή στάσης, σταματήστε έξω από τη διασταύρωση.

  (4) Όσοι ετοιμάζονται να εισέλθουν στον κυκλικό κόμβο αφήνουν τα μηχανοκίνητα οχήματα που βρίσκονται ήδη στη διασταύρωση να προχωρήσουν.

  (5) Σε διασταυρώσεις χωρίς φωτεινό σηματοδότη, τα περιστρεφόμενα οχήματα αφήνουν ευθεία οχήματα και πεζούς. Τα δεξιόστροφα μηχανοκίνητα οχήματα που κινούνται προς την αντίθετη κατεύθυνση αφήνουν τα αριστερά οχήματα να στρίψουν πρώτα.

  (6) όταν συναντά ένα σήμα απελευθέρωσης, περάστε με τη σειρά του.

  (7) Όταν στρίβετε δεξιά όταν υπάρχει αυτοκίνητο στην ίδια λωρίδα που περιμένει το σήμα απελευθέρωσης, σταματήστε και περιμένετε με τη σειρά.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us