Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης κυκλοφορίας 500 mm

Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης κυκλοφορίας 500 mm

Σήμερα, θα παρουσιάσω ένα Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης κυκλοφορίας 500 mm, το οποίο αρέσει σε πολλές χώρες. Ειδικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λειτουργία υπενθύμισης για την αντίστροφη μέτρηση στη διασταύρωση της σπηλιάς ή στο δρόμο.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω πρώτα ορισμένα χαρακτηριστικά αυτού του προϊόντος.

1. Χρησιμοποιώντας χάντρες λαμπτήρων τσιπ Epistar υψηλής φωτεινότητας, το χρώμα είναι εντυπωσιακό, το χρώμα είναι ξεχωριστό και έχει καλή ορατότητα ανεξάρτητα από τη μέρα και τη νύχτα. Χαμηλή απώλεια, ομοιόμορφη φωτεινότητα, τυπικό χρωματογράφημα, μεγάλη διάρκεια ζωής. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός (όπως λαμπτήρες πυρακτώσεως, λαμπτήρες αλογόνου βολφραμίου), η εξοικονόμηση ενέργειας είναι περίπου 85%.

2. Το κύκλωμα ανίχνευσης που σχεδιάσαμε έχει λειτουργίες απομόνωσης και αντι-παρεμβολών, οι οποίες μπορούν να φιλτράρουν την μέγιστη τάση παρεμβολής 120 volt ή την τάση διαρροής. Μοναδικός σχεδιασμός κυκλώματος, μέσω ενός ειδικού κυκλώματος οπτικής διανομής, το φως μπορεί να επιτύχει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τα μικτά κυκλώματα είναι διασυνδεδεμένα και ανεξάρτητα. Ένα σφαιρίδιο λαμπτήρα έχει υποστεί ζημιά και δεν επηρεάζει τη λειτουργία άλλων λυχνιών LED. Η επιφάνεια της πλακέτας PCB επεξεργάζεται με ματ επίστρωση για να κάνει το φως του σηματοδότη να λάμπει χωρίς παρεμβολές και υψηλή αξιοπιστία.

Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης κυκλοφορίας 500 mm

3.   Ο χρονομετρητής αντίστροφης μέτρησης NobTra υιοθετεί τεχνολογία ελέγχου μικροϋπολογιστών, η οποία μπορεί να εντοπίσει ή να λάβει αυτόματα το χρόνο των φωτεινών σηματοδοτών σε πραγματικό χρόνο. Το ενσωματωμένο κύκλωμα παρακολούθησης λογισμικού και υλικού το καθιστά σταθερό και αξιόπιστο. Χρησιμοποιώντας έναν επεξεργαστή CPU για χρονισμό, μπορεί να παρακολουθεί αυτόματα το χρόνο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των φανών χωρίς χειροκίνητη ρύθμιση. Όταν υπάρχει σφάλμα κατά το χρόνο του φωτεινού σηματοδότη, το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης μπορεί να διορθωθεί αυτόματα.

φανάρι σηματοδότησης

4. Το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης κυκλοφορίας NobTra 500 mm χρησιμοποιεί σταθερή τάση Meanwell και σταθερή πηγή τροφοδοσίας για να εξασφαλίσει σταθερή ποιότητα προϊόντος. Μικρό μέγεθος, ελαφρύ, χαμηλή κατανάλωση ισχύος, σταθερή τάση εξόδου και καλή αντίσταση στην αντίστροφη τάση. Προσαρμογή σε μεγάλο εύρος τάσης. 110 ~ 220VAC, 12 ~ 24VDC μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

5. Αντίστροφη μέτρηση NoBra   χρονόμετρο   Τα φώτα κυκλοφορίας σειράς διαθέτουν μια ποικιλία περιβλημάτων για την κάλυψη των αναγκών διαφορετικών σεναρίων εφαρμογής. Μεταξύ αυτών, τα κελύφη χρονομέτρησης αντίστροφης μέτρησης 200MM, 300MM και 400MM είναι κατασκευασμένα από υλικό υπολογιστή με ελαφρύ, υψηλή σκληρότητα και υψηλή ευελιξία. είναι πλήρως σφραγισμένο με ανθεκτική στη UV σιλικόνη και δεν θα διαρρεύσει νερό. Ολόκληρο το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης είναι ελαφρύ και εύκολο στην εγκατάσταση. Το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης κυκλοφορίας 500 mm χρησιμοποιεί προφίλ αλουμινίου υψηλής ποιότητας, χυτό χυτό αλουμίνιο, ανθεκτικό και ανθεκτικό, κατάλληλο για κάθε είδους κακές καιρικές συνθήκες.

Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης

6. Το σκίαστρο αλουμινίου αποτρέπει το άμεσο ηλιακό φως να επηρεάσει το χρώμα του φωτός. Υιοθετείται η διαδικασία ψεκασμού ηλεκτροστατικής σκόνης υψηλής θερμοκρασίας, η οποία δεν είναι σκουριασμένη και δεν είναι εύκολο να οξειδωθεί. Το υλικό είναι ανθεκτικό σε υψηλή θερμοκρασία, έντονο κρύο, παραμόρφωση, γήρανση, αδιάβροχο και αδιάβροχο.

7. Ευρύ εύρος χρονισμού: Το μονοψήφιο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης είναι 1-9s.

Διψήφιο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης χρονόμετρο 1-99s

Το εύρος χρονισμού αντίστροφης μέτρησης δυόμισι είναι 1-199 δευτερόλεπτα.

Το τριψήφιο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης είναι 1-999s.

8.   Συνδυασμός χρονομέτρου αντίστροφης μέτρησης: χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης + φώτα βέλους, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης + φανάρια πλήρους μπάλας, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης + φώτα πεζών κ.λπ. Μπορούμε να παρέχουμε OEM, τυχαίους συνδυασμούς σύμφωνα με την πραγματική διασταύρωση ή τις απαιτήσεις των πελατών.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us