Loop πηνίο με καλής ποιότητας πηνία ανιχνευτή βρόχου προς πώληση.

Loop πηνίο με καλής ποιότητας πηνία ανιχνευτή βρόχου προς πώληση.
Loop πηνίο με καλής ποιότητας πηνία ανιχνευτή βρόχου προς πώληση.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-βρόχους
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD75 (305 μέτρα)
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 Τεμάχια
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1set / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο βρόχου

Σπείρωμα βρόχου με   Πηνίο βρόχου Είναι κύκλωμα ταλάντωσης. Κατασκευάζεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε στο έδαφος να σχηματίζεται κυκλική αυλάκωση με διάμετρο περίπου 1 μέτρου ή ορθογώνια αυλάκωση συγκρίσιμης περιοχής και δύο έως τρεις στροφές σύρματος να θάβονται στην αυλάκωση, η οποία αποτελεί ένα επαγωγικό πηνίο θάβη στην επιφάνεια της γης, αυτός ο βρόχος   Το πηνίο είναι μέρος ενός ταλαντούμενου κυκλώματος. Αποτελείται από ταλαντευόμενο κύκλωμα και πυκνωτή. Η αρχή είναι ότι η ταλάντωση είναι σταθερή και αξιόπιστη. Αυτό το ταλαντευόμενο σήμα αποστέλλεται στο κύκλωμα μέτρησης συχνότητας που αποτελείται από τον μικροϋπολογιστή ενός τσιπ μέσω της μετατροπής. Μετρήστε τη συχνότητα αυτού του ταλαντωτή. Όταν υπάρχει ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο όπως ένα αυτοκίνητο που διέρχεται, η αλλαγή της συχνότητας ταλάντωσης προκαλείται από την αλλαγή του διαστημικού μέσου (η συχνότητα ταλάντωσης αυξάνεται όταν υπάρχει μεταλλικό αντικείμενο) και αυτή η αλλαγή χρησιμοποιείται ως επιβεβαίωση σήμα του αυτοκινήτου μέσω του " εδαφικό πηνίο " , και Το χρονικό διάστημα μεταξύ της έναρξης και του τέλους του σήματος μπορεί με τη σειρά του να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της ταχύτητας του αυτοκινήτου. Αυτό είναι το " εδαφικό πηνίο " . Το κλειδί της τεχνολογίας είναι ότι ο σχεδιασμένος ταλαντωτής είναι σταθερός και αξιόπιστος και η συχνότητα αλλάζει σημαντικά όταν το αυτοκίνητο περάσει.

Πηνίο βρόχου

Υπό ιδανικές συνθήκες (ανεξάρτητα από την επίδραση όλων των περιβαλλοντικών παραγόντων), η ενσωμάτωση του πηνίου εδάφους λαμβάνει υπόψη μόνο το μέγεθος της περιοχής (ή την περίμετρο) και τον αριθμό των στροφών, ανεξάρτητα από το υλικό του σύρματος. Ωστόσο, στην πρακτική μηχανική, πρέπει να ληφθεί υπόψη η μηχανική αντοχή του σύρματος και το πρόβλημα της αντιγήρανσης της υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας. Σε μερικά περιβάλλοντα, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη η αντοχή στη διάβρωση από οξύ και αλκάλια. Ο ανιχνευτής δεν θα λειτουργεί σωστά λόγω της γήρανσης του καλωδίου ή της ανεπαρκούς αντοχής εφελκυσμού για να προκαλέσει βλάβη στο καλώδιο. Στο πραγματικό έργο, συνιστάται η χρήση πολύκλωνων μαλακών συρμάτων Teflon υψηλής θερμοκρασίας 1,0mm ή περισσότερο. οι προδιαγραφές πηνίων βρόχου ήταν 300v.  

Πηνίο βρόχου

Συνήθως, το πηνίο ανίχνευσης πρέπει να είναι ορθογώνιο. Οι δύο μακριές πλευρές είναι κάθετες στην κατεύθυνση κίνησης των μεταλλικών αντικειμένων και η απόσταση μεταξύ τους συνιστάται να είναι 1 μέτρο. Το μήκος της μακράς πλευράς εξαρτάται από το πλάτος του δρόμου και συνήθως τα άκρα είναι 0,3 έως 1 μέτρο στενότερα από το οδόστρωμα. με πηνίο ανιχνευτή βρόχου, πηνίο αισθητήρα βρόχου, πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος.   Πηνίο βρόχου προς πώληση.   Κατά την περιέλιξη του πηνίου, αφήστε αρκετό μήκος σύρματος για να συνδεθείτε στον αισθητήρα βρόχου και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει άρθρωση στη μέση. Μετά την περιέλιξη του καλωδίου του πηνίου, το καλώδιο πρέπει να γίνει σε ένα σφιχτά ζευγαρωμένο ζεύγος, απαιτώντας τουλάχιστον 20 φορές συστροφή 1 μέτρου. Διαφορετικά, οι αγωγοί εξόδου που δεν έχουν συσσωρευτεί θα εισαχθούν για να στεγνώσουν, καθιστώντας την τιμή της επαγωγής του πηνίου ασταθής. Το μήκος μολύβδου εξόδου δεν πρέπει γενικά να υπερβαίνει τα 5 μέτρα. Δεδομένου ότι η ευαισθησία του πηνίου ανίχνευσης μειώνεται καθώς το μήκος του ακροδέκτη αυξάνεται, το μήκος του καλωδίου μολύβδου είναι όσο το δυνατόν συντομότερο.

πηνίο βρόχου

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us