Πηνίο βρόχου με καλής ποιότητας Πηνία ανιχνευτή βρόχου προς πώληση.

Πηνίο βρόχου με καλής ποιότητας Πηνία ανιχνευτή βρόχου προς πώληση.
Πηνίο βρόχου με καλής ποιότητας Πηνία ανιχνευτή βρόχου προς πώληση.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: Πηνία βρόχου LD
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD (305 μέτρα)
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1set / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο βρόχου

Πηνίο βρόχου με   Loop coil Είναι ένα κύκλωμα ταλάντωσης. Είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζεται κυκλική εγκοπή στο έδαφος, διαμέτρου περίπου 1 μέτρου, ή ορθογώνιας εγκοπής συγκρίσιμης περιοχής, και δύο έως τρεις στροφές σύρματος θαμμένες στην αυλάκωση, η οποία αποτελεί ένα επαγωγικό πηνίο θαμμένο στη γη ' επιφάνεια, αυτός ο βρόχος   Το πηνίο είναι μέρος ενός ταλαντωμένου κυκλώματος. Αποτελείται από κύκλωμα ταλαντώσεων και πυκνωτή. Η αρχή είναι ότι η ταλάντωση είναι σταθερή και αξιόπιστη. Αυτό το ταλαντευόμενο σήμα αποστέλλεται στο κύκλωμα μέτρησης συχνότητας που αποτελείται από τον μικροϋπολογιστή ενός τσιπ μέσω της μετατροπής. Μετρήστε τη συχνότητα αυτού του ταλαντωτή. Όταν υπάρχει ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο, όπως ένα αυτοκίνητο που διέρχεται, η αλλαγή της συχνότητας ταλάντωσης προκαλείται από την αλλαγή του διαστημικού μέσου (η συχνότητα ταλάντωσης αυξάνεται όταν υπάρχει μεταλλικό αντικείμενο) και αυτή η αλλαγή χρησιμοποιείται ως επιβεβαίωση σήμα του αυτοκινήτου μέσω του " πηνίο γείωσης " , και το χρονικό διάστημα μεταξύ της έναρξης και του τέλους του σήματος μπορεί, με τη σειρά του, να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της ταχύτητας του αυτοκινήτου. Αυτό είναι το " πηνίο γείωσης " . Το κλειδί για την τεχνολογία είναι ότι ο σχεδιασμένος ταλαντωτής είναι σταθερός και αξιόπιστος και η συχνότητα αλλάζει σημαντικά όταν περνά το αυτοκίνητο.

Πηνίο βρόχου

Υπό ιδανικές συνθήκες (ανεξάρτητα από την επίδραση όλων των περιβαλλοντικών παραγόντων), η ενσωμάτωση του πηνίου γείωσης λαμβάνει υπόψη μόνο το μέγεθος της περιοχής (ή την περίμετρο) και τον αριθμό των στροφών, ανεξάρτητα από το υλικό του καλωδίου. Ωστόσο, στην πρακτική μηχανική, πρέπει να ληφθεί υπόψη η μηχανική αντοχή του σύρματος και το πρόβλημα αντιγήρανσης της υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας. Σε ορισμένα περιβάλλοντα, πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη η αντοχή στη διάβρωση στο οξύ και στα αλκάλια. Ο ανιχνευτής δεν θα λειτουργεί σωστά λόγω της γήρανσης του σύρματος ή της ανεπαρκούς αντοχής σε εφελκυσμό για να προκαλέσει ζημιά στο καλώδιο. Στο πραγματικό έργο, συνιστάται η χρήση μαλακού καλωδίου υψηλής θερμοκρασίας Teflon 1,0 mm ή περισσότερο. η προδιαγραφή βρόχου βρόχου μας ήταν 300v.  

Πηνίο βρόχου

Συνήθως, το πηνίο ανίχνευσης πρέπει να είναι ορθογώνιο. Οι δύο μεγάλες πλευρές είναι κάθετες προς την κατεύθυνση της κίνησης των μεταλλικών αντικειμένων και η απόσταση μεταξύ τους συνιστάται να είναι 1 μέτρο. Το μήκος της μακράς πλευράς εξαρτάται από το πλάτος του δρόμου, και συνήθως, οι άκρες είναι 0,3 έως 1 μέτρο στενότερες από την απόσταση του δρόμου. με πηνίο ανιχνευτή βρόχου, πηνίο αισθητήρα βρόχου, πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος.   Πηνίο βρόχου προς πώληση.   Κατά την περιέλιξη του πηνίου, αφήστε αρκετό μήκος καλωδίου για να συνδεθείτε στον αισθητήρα βρόχου και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει σύνδεσμος στη μέση. Μετά την περιέλιξη του καλωδίου πηνίου, το καλώδιο μολύβδου πρέπει να κατασκευαστεί σε ένα σφιχτά στριμμένο ζεύγος, το οποίο απαιτεί τουλάχιστον 1 μέτρο περιστροφής 20 φορές. Διαφορετικά, τα μη περιστρεφόμενα καλώδια εξόδου θα εισαχθούν για να στεγνώσουν, καθιστώντας την τιμή επαγωγής πηνίου ασταθής. Το μήκος του καλωδίου εξόδου δεν πρέπει γενικά να υπερβαίνει τα 5 μέτρα. Εφόσον η ευαισθησία του πηνίου ανίχνευσης μειώνεται καθώς αυξάνεται το μήκος του καλωδίου, το μήκος του καλωδίου μολύβδου είναι όσο το δυνατόν μικρότερο.

πηνίο βρόχου

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us