Πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος με πηνίο βρόχου καλής ποιότητας.

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος με πηνίο βρόχου καλής ποιότητας.
Πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος με πηνίο βρόχου καλής ποιότητας.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: CL
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 σετ (305 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος με καλή ποιότητα. Πολλοί προμηθευτές χρειάζονται πηνίο βρόχου για ανιχνευτή βρόχου μονού καναλιού ή ανιχνευτή βρόχου διπλού καναλιού. πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος με δοκιμή τάσης αντοχής συχνότητας ισχύος: 3000V range Εύρος θερμοκρασίας: -65 ~ + 250 ° C , Αγωγός: ασημένιο συρματόσχοινο από χαλκό ή σύρμα νήματος από νικέλιο ή συρματόσχοινο από χαλκό σε κονσέρβα。 Χρώμα: κόκκινο και μαύρο. Μήκος παράδοσης: επιτρέπονται βραχυπρόθεσμα τμήματα τουλάχιστον 10 μέτρων, αλλά ο αριθμός δεν μπορεί να υπερβαίνει το 10% της συνολικής παράδοσης.   Χαμηλός καρδιακός ρυθμός, αναερόβιος χαλκός, επιβράδυνση φλόγας, καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα. Χαμηλή αντίσταση, χαμηλή θερμότητα, αγωγιμότητα μεγάλης διάρκειας. Το πηνίο ανιχνευτή βρόχου   αντέχει σε χαμηλές θερμοκρασίες μείον 60 βαθμούς και υψηλή θερμοκρασία αντίσταση 180 μοίρες.

πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος

 

 

Ο εργοστασιακός μας κύριος ανιχνευτής βρόχου εξαγωγής οχήματος και το πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος. Εξετάστε τη λειτουργία του ανιχνευτή βρόχου οχήματος. θα επιλέξουμε καλής ποιότητας πηνίο βρόχου οχήματος. τότε υπήρχε ένα αυτοκίνητο. ο ανιχνευτής βρόχου μπορεί να ανιχνεύσει με μεγαλύτερη ακρίβεια. Τι ' περισσότερα. παρέχουμε 2 έγχρωμο πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος και ήταν μαύρο και κόκκινο. αφού επιβεβαιώσετε μια παραγγελία. μπορείτε να μου πείτε τι θέλετε.   Η συσκευασία πηνίου ανιχνευτή βρόχου οχήματος είναι τέλεια.   Στο εξωτερικό των χαρτοκιβωτίων. θα βάλουμε μερικά   Χαρτί περιτυλίγματος με φυσαλίδες αέρα. τότε μπορεί να αποφευχθεί ζημιά κατά την παράδοση σε μεγάλες αποστάσεις. και το μικτό βάρος του είναι μεγάλο από τον όγκο της συσκευασίας. πώληση πηνίου βρόχου, πηνίο βρόχου χονδρέμπορου, πηνίο ανιχνευτή βρόχου.    

πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος

 

 

Χαρακτηριστικά προϊόντος Ο πυρήνας πηνίου ανιχνευτή βρόχου οχήματος   είναι κατασκευασμένο από νανοκρυσταλλική ταινία, η οποία έχει υψηλή μαγνητική διαπερατότητα και χαμηλή καταναγκαστική δύναμη. Ειδικά στο αρχικό στάδιο της μαγνητισμού, είναι πολύ ευαίσθητο στο ρεύμα διαρροής. Το ρεύμα διαρροής από τον πυρήνα του σιδήρου έχει ένα μικρό ρεύμα λειτουργίας. Ταυτόχρονα, είναι ανθεκτικό σε υψηλές τρέχουσες κρούσεις. Επειδή το νανοκρυσταλλικό um είναι κατά τάξη μεγέθους υψηλότερο από αυτό του permalloy, η ευαισθησία είναι υψηλή. Για τον διακόπτη διαρροής που απαιτεί την ίδια ευαισθησία, μπορεί να μειωθεί ο αριθμός των στροφών της πρωτεύουσας περιέλιξης, μειώνοντας έτσι τον όγκο του διακόπτη διαρροής. Το κόστος εξοικονομείται και πληρούνται οι τεχνικές απαιτήσεις. Το κράμα κατασκευασμένο από πυρήνα διακόπτη προστασίας από διαρροές έχει τα χαρακτηριστικά απόδοσης 1, χαμηλή καταναγκαστικότητα, υψηλή αρχική διαπερατότητα - μπορεί να μειώσει το ρεύμα διαρροής του διακόπτη διαρροής 2, η μαγνητική επαγωγή κορεσμού είναι υψηλότερη από το permalloy - ευνοεί την επιλογή υψηλότερου μαγνητικού εργασίας σημείο επαγωγής 3, υψηλή μαγνητική διαπερατότητα - βελτιώστε σημαντικά την ακρίβεια του μετασχηματιστή, μειώστε τη διαφορά αναλογίας 4, ελαφρύ, χαμηλό κόστος - η τιμή είναι σημαντικά καλύτερη από το permalloy 5, έχει καλή ικανότητα κατά της υπερφόρτωσης και καλή σταθερότητα θερμοκρασίας - Μαγνητική ιδιότητες των βασισμένων σε σίδηρο νανοκρυσταλλικών κραμάτων για πυρήνες μετασχηματιστών προστασίας διαρροής που μπορούν να λειτουργήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε 55 έως 130 ° C (σε σύγκριση με το permalloy) Παράμετρος προϊόντος Περιγραφή Μετασχηματιστής ρεύματος μηδενικής ακολουθίας (πηνίο προστασίας από διαρροές).   Το πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος με πολλά πλεονεκτήματα. αν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες. μπορείτε να παραγγείλετε 1 σετ για έλεγχο ποιότητας.    

πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος

 

 

 


 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us