Πηνίο ανιχνευτή βρόχου κυκλοφορίας με πηνίο βρόχου αντίστασης υψηλής θερμοκρασίας.

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου κυκλοφορίας με πηνίο βρόχου αντίστασης υψηλής θερμοκρασίας.
Πηνίο ανιχνευτή βρόχου κυκλοφορίας με πηνίο βρόχου αντίστασης υψηλής θερμοκρασίας.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 σετ (305 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου κυκλοφορίας

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου κυκλοφορίας   με πιο δημοφιλή στο σύστημα στάθμευσης. Χαρακτηριστικά: Ο μαγνητικός πυρήνας του μετασχηματιστή ρεύματος μηδενικής ακολουθίας για προστατευτικό διαρροής είναι κατασκευασμένος από νανοκρυσταλλικό μαλακό μαγνητικό κράμα με βάση το Fe (1K107). Χρησιμοποιείται για προστασία διαρροής υψηλής ευαισθησίας (αφής) για οικιακή και βιομηχανική χρήση σύμφωνα με διαφορετικές τεχνικές απαιτήσεις. Και ούτω καθεξής. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης του πυρήνα του διακόπτη προστασίας από διαρροές από νανοκρυσταλλικό κράμα με βάση σίδηρο: 1, χαμηλή καταναγκαστική δύναμη, υψηλή αρχική διαπερατότητα - μπορεί να μειώσει το ρεύμα λειτουργίας του διακόπτη διαρροής 2, η μαγνητική επαγωγή κορεσμού είναι υψηλότερη από αυτή του permalloy - Conducive στην επιλογή του υψηλότερου μαγνητικού επαγωγικού σημείου 3, υψηλή μαγνητική διαπερατότητα - βελτιώστε σημαντικά την ακρίβεια του μετασχηματιστή, μειώστε τη διαφορά αναλογίας 4, ελαφρύ, χαμηλό κόστος - η τιμή είναι σημαντικά χαμηλότερη από το permalloy 5, έχει καλή αντι-υπερφόρτωση Ικανότητα και καλή σταθερότητα θερμοκρασίας, μπορεί να λειτουργήσει σε -55 ~ 130 ° C για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου κυκλοφορίας

Εισαγωγή της αρχής του πηνίου ανιχνευτή βρόχου κυκλοφορίας   χρήση του μετασχηματιστή: Στην περίπτωση που το προστατευμένο κύκλωμα λειτουργεί κανονικά χωρίς διαρροή ή ηλεκτροπληξία, σύμφωνα με κάποιο παράδειγμα. Το άθροισμα του ρεύματος μέσω της πρωτεύουσας πλευράς είναι ίσο με το μηδέν, δηλαδή, η δευτερεύουσα πλευρά δεν δημιουργεί την επαγόμενη ηλεκτροκινητική δύναμη και συμβαίνει διαρροή. Το προστατευτικό δεν λειτουργεί και το σύστημα διατηρεί την κανονική παροχή ρεύματος. Όταν το προστατευμένο   το προστατευμένο κύκλωμα διαρρέει ή κάποιος δέχεται ηλεκτροπληξία, το ρεύμα διαρροής δημιουργείται λόγω της παρουσίας του ρεύματος διαρροής και το άθροισμα φάσης των ρευμάτων των αντίστοιχων φάσεων στην κύρια πλευρά δεν είναι πλέον ίσο με μηδέν. Η εναλλασσόμενη μαγνητική ροή εμφανίζεται στον πυρήνα του σιδήρου. Υπό τη δράση της εναλλασσόμενης μαγνητικής ροής, το δευτερεύον πλευρικό πηνίο έχει μια επαγόμενη ηλεκτροκινητική δύναμη. Το σήμα διαρροής υποβάλλεται σε επεξεργασία και συγκρίνεται μέσω του   ενδιάμεσος σύνδεσμος. Όταν επιτευχθεί η προκαθορισμένη τιμή, γίνεται ο κύριος διακόπτης. Το πηνίο διαχωρισμού ενεργοποιείται, ο κύριος διακόπτης ενεργοποιείται αυτόματα και το κύκλωμα βλάβης διακόπτεται για να επιτευχθεί προστασία. πηνίο αισθητήρα βρόχου / πηνίο ανιχνευτή βρόχου / πηνίο βρόχου κυκλοφορίας.

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου κυκλοφορίας

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί το προστατευτικό διαρροής: Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε σωστά και εύλογα το ονομαστικό ρεύμα διαρροής του προστατευτικού διαρροής. Αφενός, όταν το ηλεκτρικό σοκ ή το ρεύμα διαρροής υπερβαίνει την επιτρεπόμενη τιμή, το προστατευτικό διαρροής μπορεί επιλεκτικά να δράσει. από την άλλη πλευρά, η διαρροή Το προστατευτικό δεν πρέπει να ενεργεί κάτω από το κανονικό ρεύμα διαρροής για την αποφυγή περιττής απώλειας ισχύος που προκαλείται από διακοπή ρεύματος.

(1) Προκειμένου να διασφαλιστεί η προσωπική ασφάλεια, το ονομαστικό ρεύμα διαρροής δεν πρέπει να υπερβαίνει την τιμή ασφαλούς ρεύματος του ανθρώπινου σώματος. Το διεθνώς αναγνωρισμένο 30mA είναι η ασφαλής τρέχουσα αξία του ανθρώπινου σώματος.

(2) Προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιόπιστη λειτουργία του δικτύου ισχύος, το ονομαστικό ρεύμα διαρροής πρέπει να διαφεύγει του δικτύου χαμηλής τάσης. Κανονικό ρεύμα διαρροής. Στο μέλλον, οι απαιτήσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας, την προστασία του περιβάλλοντος, την υψηλή απόδοση και την ανάπτυξη ηλεκτρικής ενέργειας και ηλεκτρονικών προϊόντων χωρίς ρύπανση γίνονται όλο και πιο αυστηρές. Τα συστατικά του μαγνητικού πυρήνα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε τέτοια προϊόντα, και άμορφα νανοκρυσταλλικά μαλακά μαγνητικά υλικά Είναι η καλύτερη επιλογή για την αντικατάσταση παραδοσιακών μαγνητικών υλικών λόγω των εξαιρετικών μαγνητικών ιδιοτήτων του. Το πηνίο ανιχνευτή βρόχου κίνησης χρησιμοποιήθηκε καλά.  

πηνίο ανιχνευτή βρόχου κυκλοφορίας

 


 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us