Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με πηνίο ανιχνευτή βρόχου χαμηλής κατανάλωσης

Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με πηνίο ανιχνευτή βρόχου χαμηλής κατανάλωσης
Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με πηνίο ανιχνευτή βρόχου χαμηλής κατανάλωσης

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 σετ (305 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας  

Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με καλή ποιότητα. Επειδή το Teflon έχει: μη κολλητικότητα, αντοχή στη θερμότητα, ικανότητα ολίσθησης, αντοχή στην υγρασία, αντοχή στη φθορά, αντοχή στη διάβρωση και άλλα χαρακτηριστικά. Επομένως, το σύρμα Teflon έχει καλύτερη θερμική σταθερότητα και μηχανική αντοχή στη φθορά από άλλα σύρματα υψηλής θερμοκρασίας. Μπορεί να αντέξει σε ισχυρά οξέα και αλκάλια, αντοχή στη διάβρωση, πυρίμαχο και μη-καύσιμο, υψηλό δείκτη οξυγόνου, χαμηλό καπνό και χωρίς αλογόνο, χωρίς γήρανση, εύκολο να αφαιρεθεί. Υψηλή αντοχή και αντοχή σε τριβές. Η αντίσταση θερμοκρασίας του σύρματος Teflon είναι διαφορετική από εκείνη του υλικού του εξωτερικού περιβλήματος. Υπάρχουν περίπου τρεις τύποι PTFE: Η αντικολλητική επίστρωση PTFE (πολυτετραφθοροαιθυλένιο) μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνεχώς στο 260 ° C, με την υψηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας 290-300 ° C, πολύ χαμηλός συντελεστής τριβής, καλή αντοχή στη φθορά και εξαιρετική χημική σταθερότητα σεξ. FEP: Το μη κολλητικό επίστρωμα FEP (φθοριούχο αιθυλενοπροπυλένιο) τήκεται και ρέει κατά τη διάρκεια του ψησίματος για να σχηματίσει ένα μη πορώδες φιλμ. Έχει εξαιρετική χημική σταθερότητα και εξαιρετικές αντικολλητικές ιδιότητες. Η μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας είναι 200 ​​° Γ. PFA: Η αντικολλητική επίστρωση PFA λιώνει και σχηματίζει μια μη πορώδη μεμβράνη κατά το ψήσιμο, ακριβώς όπως το FEP. Το πλεονέκτημα του PFA είναι ότι έχει υψηλότερη θερμοκρασία συνεχούς χρήσης 260 ° C και ισχυρότερη αντοχή. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση στον τομέα της αντι-προσκόλλησης και της χημικής αντοχής σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας.

πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας

Στη βιομηχανία ηλεκτρονικών ειδών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλώδια αντιστάθμισης θερμοκρασίας, καλώδια αντοχής σε χαμηλή θερμοκρασία, καλώδια θέρμανσης υψηλής θερμοκρασίας, καλώδια ανθεκτικά στη γήρανση και σύρματα επιβραδυντικά φλόγας. Στη βιομηχανία οικιακών συσκευών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κλιματιστικά, φούρνους μικροκυμάτων, ηλεκτρονικά ντουλάπια απολύμανσης, κουζίνες ρυζιού, ηλεκτρονικά θερμό, ηλεκτρικές θερμάστρες, εσωτερική καλωδίωση ηλεκτρικού φούρνου, ηλεκτρικό wok, φωτιστικά κ.λπ. Loop Detector Coil, Traffic Detection Πηνίο, πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος, πηνίο βρόχου καλής ποιότητας.  

πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας

 

Το " πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας " είναι ένα κύκλωμα ταλαντώσεων. Είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζεται κυκλική εγκοπή στο έδαφος, διαμέτρου περίπου 1 μέτρου, ή ορθογώνιας εγκοπής συγκρίσιμης περιοχής, και δύο έως τρεις στροφές σύρματος θαμμένες στην αυλάκωση, η οποία αποτελεί ένα επαγωγικό πηνίο θαμμένο στη γη ' Στην επιφάνεια, αυτό το πηνίο είναι μέρος κυκλώματος ταλάντωσης. Αποτελείται από κύκλωμα ταλαντώσεων και πυκνωτή. Η αρχή είναι ότι η ταλάντωση είναι σταθερή και αξιόπιστη. Αυτό το ταλαντευόμενο σήμα αποστέλλεται στο κύκλωμα μέτρησης συχνότητας που αποτελείται από τον μικροϋπολογιστή ενός τσιπ μέσω της μετατροπής. Μετρήστε τη συχνότητα αυτού του ταλαντωτή. Όταν υπάρχει ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο όπως ένα αυτοκίνητο που διέρχεται, η αλλαγή της συχνότητας ταλάντωσης προκαλείται από την αλλαγή του διαστημικού μέσου (η συχνότητα ταλάντωσης αυξάνεται όταν υπάρχει μεταλλικό αντικείμενο) και αυτή η αλλαγή χρησιμοποιείται ως επιβεβαίωση σήμα του αυτοκινήτου μέσω του " πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας " , και το χρονικό διάστημα μεταξύ της έναρξης και του τέλους του σήματος μπορεί, με τη σειρά του, να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της ταχύτητας του αυτοκινήτου. Αυτό είναι το " πηνίο γείωσης " . Το κλειδί για την τεχνολογία είναι ότι ο σχεδιασμένος ταλαντωτής είναι σταθερός και αξιόπιστος και η συχνότητα αλλάζει σημαντικά όταν περνά το αυτοκίνητο.

πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας

 

 


 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us