Πηνίο αισθητήρα βρόχου με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση.

Πηνίο αισθητήρα βρόχου με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση.
Πηνίο αισθητήρα βρόχου με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 σετ (305 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο αισθητήρα βρόχου

Πηνίο αισθητήρα βρόχου   Βρόχος με υψηλή θερμοκρασία αντίστασης. επιτρέψτε μου να την εισαγάγω παράμετρο για όλους εσάς. Το σχέδιο διέλευσης πηνίου αισθητήρα βρόχου και μπορείτε να δείτε δύο μέρη. Το πρώτο ήταν κονσερβοποιημένος χαλκός. Το δεύτερο μπορείτε να δείτε Μόνωση. την κατασκευή του πηνίου αισθητήρα βρόχου. με προδιαγραφές 19 / 0.19TS. και το υλικό του πηνίου ανιχνευτή βρόχου ήταν κονσερβοποιημένο σύρμα χαλκού. Η διάμετρος του αισθητήρα βρόχου των βάσεων ήταν 0,19 ± 0,005. Με επιφάνεια διατομής με 0,52 τετραγωνικά μέτρα. Η κλωστή εξωτερική διάμετρος ήταν 0,95 mm. Το ελάχιστο πάχος του πηνίου βρόχου οχήματος ήταν 0,29 mm. Ο μέσος όρος του πηνίου αισθητήρα βρόχου ήταν 0,30 mm. και η άνω πλήρης διάμετρος ήταν 1,55 ± 0,03 mm. Και το εξωτερικό μέρος του πηνίου αισθητήρα βρόχου θα φέρει σήμανση AWM 1332 20AWG 200 μοιρών, 300v, VW-1 C AWM 300V / A FT1. Αυτά ήταν λεπτομερή δεδομένα του πηνίου αισθητήρα βρόχου.   Πηνίο ανιχνευτή βρόχου, πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος, πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας, πηνίο ανίχνευσης βρόχου.  

πηνίο αισθητήρα βρόχου

Το πηνίο αισθητήρα βρόχου θάβεται πρώτα κόβοντας την εγκοπή στην επιφάνεια του δρόμου με ένα κόφτη δρόμου. Εκτελέστε μια λοξότμηση 45 μοιρών στις τέσσερις γωνίες για να αποτρέψετε την καταστροφή των γωνιών από το καλώδιο πηνίου. Το πλάτος αυλάκωσης είναι γενικά 4 έως 8 mm και το βάθος είναι 30 έως 50 mm. Κόψτε επίσης ένα πηνίο στην πλευρά του πηνίου για το πηνίο. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι νερό ή άλλα υγρά πρέπει να διεισδύονται στην αυλάκωση. Το πηνίο πρέπει να ισιώσει κατά την περιέλιξη του πηνίου, αλλά μην τεντώνεται πολύ σφιχτά και να στερεώνεται στο κάτω μέρος της αυλάκωσης. Αφού τυλιχθεί το πηνίο, το στριμμένο καλώδιο εξόδου οδηγείται μέσω της υποδοχής εξόδου. Κατά τη διαδικασία περιέλιξης του πηνίου, η επαγωγή του επαγωγικού πηνίου θα πρέπει να δοκιμαστεί στην πραγματικότητα χρησιμοποιώντας έναν επαγωγικό ελεγκτή και η επαγωγή του πηνίου πρέπει να είναι μεταξύ 100uH και 300uH. Διαφορετικά, ο αριθμός στροφών του πηνίου θα πρέπει να ρυθμιστεί. Αφού θάβεται το πηνίο, ένα νάιλον σχοινί μπορεί να τυλιχτεί γύρω από το πηνίο για πρόσθετη προστασία. Τέλος, η αυλάκωση σφραγίζεται με άσφαλτο ή μαλακή ρητίνη.

Όταν το σύρμα του επαγωγικού πηνίου θάβεται στο έδαφος: το σύρμα μετά τη σφράγιση δεν μπορεί πλέον να ανακινείται. Δεν επιτρέπεται η εφαρμογή σε υγροτόπους και είναι επίσης απαραίτητο να αφαιρεθεί η υγρασία μετά τη σφράγιση. Δεν πρέπει να υπάρχουν κενά στην αυλάκωση για να αποφευχθεί η επαφή του νερού με το αγώγιμο. Ασφάλεια πρώτα, μειώστε την αντίσταση μόνωσης. Στο δάπεδο από σκυρόδεμα, το επαγωγικό πηνίο πρέπει να βρίσκεται πάνω από την ενίσχυση σκυροδέματος, τουλάχιστον 3 cm μακριά. Κατά την ενσωμάτωση του πηνίου ανίχνευσης εδάφους, εξαρτάται από το έδαφος, το υλικό εδάφους, την κίνηση του οχήματος, τον τύπο του οχήματος που ανιχνεύεται, τον σκοπό ανίχνευσης, εάν υπάρχει συσσώρευση νερού στον ιστότοπο και προσδιορισμός των πραγματικών αναγκών του ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το πλάτος της λωρίδας, τους περιορισμούς στις λωρίδες, την παρέμβαση του υπόγειου οπλισμού, το υλικό της τοποθέτησης του εδάφους, την παρέμβαση της σιδερένιας πόρτας δίπλα της, το μοντέλο του ανιχνευτή επαγωγής. Για να προσδιορίσετε τη θέση, την περιοχή, το υλικό και τον κατάλληλο αριθμό στροφών του επαγωγικού πηνίου. Η θέση του κουτιού εξόδου με τη γραμμή εξόδου και το μέγεθος του κουτιού εξόδου. Η υποδοχή του επαγωγικού πηνίου είναι τουλάχιστον 3 φορές μεγαλύτερη από την εξωτερική διάμετρο του πηνίου.

Όταν το καλώδιο του αισθητήρα βρόχου   το πηνίο είναι θαμμένο στο έδαφος: το σύρμα μετά τη σφράγιση της σφράγισης δεν μπορεί πλέον να είναι ελεύθερο να ανακινείται. Δεν επιτρέπεται η εφαρμογή σε υγροτόπους και είναι επίσης απαραίτητο να αφαιρεθεί η υγρασία μετά τη σφράγιση. Δεν πρέπει να υπάρχουν κενά στην αυλάκωση για να αποφευχθεί η επαφή του νερού με το αγώγιμο. Ασφάλεια πρώτα, μειώστε την αντίσταση μόνωσης. Στο δάπεδο από σκυρόδεμα, το επαγωγικό πηνίο πρέπει να βρίσκεται πάνω από το οπλισμό σκυροδέματος, σε απόσταση τουλάχιστον 3 cm. Κατά την ενσωμάτωση του πηνίου ανίχνευσης εδάφους, εξαρτάται από το έδαφος, το υλικό εδάφους, την κίνηση του οχήματος, τον τύπο του οχήματος που ανιχνεύεται, τον σκοπό της ανίχνευσης, εάν υπάρχει συσσώρευση νερού στον ιστότοπο και προσδιορίζοντας τις πραγματικές ανάγκες του ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το πλάτος της λωρίδας, τους περιορισμούς στις λωρίδες, την παρέμβαση του υπόγειου οπλισμού, το υλικό της τοποθέτησης του εδάφους, την παρέμβαση της σιδερένιας πόρτας δίπλα του, το μοντέλο του πηνίου αισθητήρα βρόχου. Για να προσδιορίσετε τη θέση, την περιοχή, το υλικό και τον κατάλληλο αριθμό στροφών του πηνίου επαγωγής. Η θέση του κουτιού εξόδου με τη γραμμή εξόδου και το μέγεθος του κουτιού εξόδου. Η εγκοπή του επαγωγικού πηνίου είναι τουλάχιστον 3 φορές μεγαλύτερη από την εξωτερική διάμετρο του πηνίου.  

πηνίο αισθητήρα βρόχου

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us