Σπείρωμα αισθητήρα βρόχου με ανιχνευτή βρόχου οχήματος κατά την πώληση.

Σπείρωμα αισθητήρα βρόχου με ανιχνευτή βρόχου οχήματος κατά την πώληση.
Σπείρωμα αισθητήρα βρόχου με ανιχνευτή βρόχου οχήματος κατά την πώληση.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD75
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 τεμάχιο
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 σετ (305 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Σπείρωμα αισθητήρα βρόχου

Σπείρωμα αισθητήρα βρόχου   Βρόχο με υψηλή θερμοκρασία αντίστασης. επιτρέψτε μου να την παρουσιάσω για όλους εσάς. Το πηνίο του αισθητήρα βρόχου διασχίζει το σχέδιο και μπορείτε να δείτε δύο μέρη. Ο πρώτος ήταν ο κονιοποιημένος χαλκός. Το δεύτερο μπορείτε να δείτε Μονωτικά. την κατασκευή του πηνίου αισθητήρα βρόχου. με προδιαγραφές 19 / 0.19TS. και το υλικό του πηνίου του ανιχνευτή βρόχου ήταν σύρμα χαλκού. Ο διάμετρος του αισθητήρα βρόχου ήταν 0,19 ± 0,005. Με επιφάνεια διατομής με 0,52 τετραγωνικό μέτρο. Η εξωτερική διάμετρος του σχοινιού ήταν 0,95 mm. Το ελάχιστο πάχος του πηνίου βρόχου οχήματος ήταν 0,29mm. Ο μέσος όρος του πηνίου αισθητήρα βρόχου ήταν 0,30mm. και η άνωθεν Ολική εξωτερική διάμετρος ήταν 1,55 ± 0.03mm. Και το εξωτερικό του πηνίου αισθητήρα βρόχου θα σηματοδοτήσει AWM 1332 20AWG 200 μοιρών, 300 V, VW-1 C AWM 300 V / A FT1. Αυτά ήταν στοιχεία λεπτομέρειας του πηνίου αισθητήρα βρόχου μας.   Βύσμα ανιχνευτή βρόχου, πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος, πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας, πηνίο ανίχνευσης βρόχου.  

πηνίο αισθητήρα βρόχου

Το πηνίο του αισθητήρα βρόχου θανατώνεται πρώτα με το κόψιμο της αυλάκωσης στην επιφάνεια του δρόμου με έναν κόπτη δρόμου. Εκτελέστε μια λοξοτομή 45 μοιρών στις τέσσερις γωνίες για να αποτρέψετε τις γωνίες να βλάψουν το καλώδιο του πηνίου. Το πλάτος αυλάκωσης είναι γενικά 4 έως 8 mm και το βάθος είναι 30 έως 50 mm. Επίσης κόψτε ένα πηνίο στην πλευρά του πηνίου για το καλώδιο του πηνίου. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το νερό ή άλλα υγρά πρέπει να διεισδύσουν στην αυλάκωση. Το πηνίο πρέπει να ισιώσει όταν περιελίσσεται το πηνίο, αλλά μην τεντώνετε πολύ σφιχτά και στεγνώνετε στο κάτω μέρος του αυλακιού. Αφού τυλίξετε το πηνίο, το συστραμμένο καλώδιο εξόδου εξέρχεται μέσω της υποδοχής εξόδου. Στη διαδικασία τυλίγματος του πηνίου, η επαγωγή του επαγωγικού πηνίου πρέπει να δοκιμαστεί με τη χρήση ενός επαγωγικού δοκιμαστή και η επαγωγή του πηνίου πρέπει να είναι μεταξύ 100uH και 300uH. Διαφορετικά, ο αριθμός των στροφών του πηνίου θα πρέπει να ρυθμιστεί. Αφού θάβεται το πηνίο, μπορεί να περιτυλιχθεί σχοινί από νάιλον γύρω από το πηνίο για πρόσθετη προστασία. Τέλος, η αυλάκωση σφραγίζεται με άσφαλτο ή μαλακή ρητίνη.

Όταν το καλώδιο του επαγωγικού πηνίου είναι θαμμένο στο έδαφος: το καλώδιο αφού σφραγιστεί η σφραγίδα δεν μπορεί πλέον να είναι ελεύθερο να ταρακουνήσει. Δεν επιτρέπεται η εφαρμογή σε υγρότοπους και είναι επίσης απαραίτητο να αφαιρεθεί η υγρασία μετά τη σφράγιση. Δεν πρέπει να υπάρχουν κενά στην αυλάκωση για να εμποδιστεί η επαφή του νερού με το αγώγιμο. Ασφάλεια πρώτα, μειώστε την αντίσταση μόνωσης. Στο τσιμεντένιο πάτωμα, το πηνίο επαγωγής πρέπει να βρίσκεται πάνω από το οπλισμένο σκυρόδεμα, τουλάχιστον 3 cm μακριά. Όταν ενσωματώνεται το πηνίο ανίχνευσης εδάφους, εξαρτάται από το έδαφος, το έδαφος, την κίνηση του οχήματος, τον τύπο του οχήματος που ανιχνεύεται, της ανίχνευσης, εάν υπάρχει συσσώρευση νερού στο χώρο και καθορισμός των πραγματικών αναγκών του ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το πλάτος της λωρίδας, οι περιορισμοί στις λωρίδες, η παρεμβολή του υπόγειου οπλισμού, το υλικό τοποθέτησης του εδάφους, η παρεμβολή της πόρτας σιδήρου δίπλα της, το μοντέλο του ανιχνευτή επαγωγής. Για να προσδιορίσετε τη θέση, την περιοχή, το υλικό και τον κατάλληλο αριθμό στροφών του πηνίου επαγωγής. Η θέση του κουτιού εξόδου με τη γραμμή εξόδου και το μέγεθος του κουτιού εξόδου. Η σχισμή του επαγωγικού πηνίου είναι τουλάχιστον 3 φορές ευρύτερη από την εξωτερική διάμετρο του πηνίου.

Όταν το καλώδιο του αισθητήρα βρόχου   το πηνίο είναι θαμμένο στο έδαφος: το καλώδιο μετά τη σφράγιση είναι σφραγισμένο δεν μπορεί πλέον να είναι ελεύθερο να ταρακουνήσει. Δεν επιτρέπεται η εφαρμογή σε υγρότοπους και είναι επίσης απαραίτητο να αφαιρεθεί η υγρασία μετά τη σφράγιση. Δεν πρέπει να υπάρχουν κενά στην αυλάκωση για να εμποδιστεί η επαφή του νερού με το αγώγιμο. Ασφάλεια πρώτα, μειώστε την αντίσταση μόνωσης. Στο τσιμεντένιο πάτωμα, το πηνίο επαγωγής πρέπει να βρίσκεται πάνω από τον οπλισμό σκυροδέματος, τουλάχιστον 3 εκατοστά μακριά. Κατά την ενσωμάτωση του πηνίου ανίχνευσης εδάφους εξαρτάται από το έδαφος, το υλικό εδάφους, την κίνηση του οχήματος, τον τύπο του ανιχνευθέντος οχήματος, τον σκοπό ανίχνευσης, εάν υπάρχει συσσώρευση νερού στην περιοχή και τον προσδιορισμό των πραγματικών αναγκών του ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το πλάτος της λωρίδας, οι περιορισμοί στις λωρίδες, η παρεμβολή του υπόγειου οπλισμού, το υλικό τοποθέτησης του εδάφους, η παρεμβολή της πόρτας σιδήρου δίπλα της, το μοντέλο του πηνίου αισθητήρα βρόχου. Για να προσδιορίσετε τη θέση, την περιοχή, το υλικό και έναν κατάλληλο αριθμό στροφών του επαγωγικού πηνίου. Η θέση του κουτιού εξόδου με τη γραμμή εξαγωγής και το μέγεθος του κουτιού εξόδου. Η σχισμή του επαγωγικού πηνίου είναι τουλάχιστον 3 φορές μεγαλύτερη από την εξωτερική διάμετρο του πηνίου.  

πηνίο αισθητήρα βρόχου

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us