Πηνίο ανίχνευσης βρόχου με πηνίο ανίχνευσης βρόχου κυκλοφορίας κορυφαίας ποιότητας

Πηνίο ανίχνευσης βρόχου με πηνίο ανίχνευσης βρόχου κυκλοφορίας κορυφαίας ποιότητας
Πηνίο ανίχνευσης βρόχου με πηνίο ανίχνευσης βρόχου κυκλοφορίας κορυφαίας ποιότητας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 κύκλοι (300 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο ανίχνευσης βρόχου

Η διάρκεια ζωής του πηνίου ανίχνευσης βρόχου είναι μεγαλύτερη. Αν θέλετε να προσθέσετε αγκύλες με καλώδιο, πρέπει να είστε ευρύτεροι. Ελέγξτε την κατάσταση του υπόγειου οπλισμού (δάπεδο τσιμέντου), προσδιορίστε το βάθος της θαμμένης γραμμής ή προσθέστε ή αφαιρέστε τον αριθμό των πηνίων. Είναι δυνατή η ενσωμάτωση της γραμμής μόνο όταν η επιφάνεια του δρόμου είναι στεγνή και γεμίστε τη σφραγίδα. Το μήκος του καλωδίου πρέπει να διατηρηθεί πριν από την ενσωμάτωση του πηνίου ανίχνευσης βρόχου. Όταν το καλώδιο θάβεται, κάθε βρόχος πρέπει να είναι κοντά στο πάνω και κάτω μέρος.   όταν τα δύο καλώδια ξεκινούν στη γωνία του πηνίου ανίχνευσης βρόχου, ακόμη και αν είναι τυλιγμένα μεταξύ τους, θαμμένα στην υποδοχή μολύβδου.  

πηνίο ανίχνευσης βρόχου

Ελέγξτε την αντίσταση επαγωγής και μόνωσης με ένα όργανο μέτρησης πηνίου ανίχνευσης βρόχου. Εάν πληρούται η προδιαγραφή, η ενσωμάτωση του πηνίου ανιχνευτή βρόχου ολοκληρώνεται αφού στεγνώσει η κόλλα. Εάν δεν είναι κατάλληλο, πρέπει να επανεπεξεργαστεί. Το συνολικό μήκος του πηνίου αισθητήρα βρόχου πρέπει να είναι περίπου 24 μέτρα. Η γραμμή ανίχνευσης εδάφους πρέπει να είναι κατασκευασμένη από μονωμένο καλώδιο υψηλής θερμοκρασίας με διατομή μεγαλύτερη από 0,25 τετραγωνικά χιλιοστά. Η μηχανή κοπής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κοπή του αυλακιού στο δάπεδο από σκληρό σκυρόδεμα. Το βάθος είναι περίπου 5-7cm. Το πλάτος είναι χαραγμένο σε πάχος 5 mm. Η γραμμή τοποθετείται σε κύκλο ένα προς ένα, και το κάλυμμα της αυλάκωσης είναι τσιμεντοειδές. Σημειώθηκε ότι το πηνίο αισθητήρα βρόχου δεν επιπλέει από το έδαφος. Όταν τοποθετείτε το πηνίο βρόχου χονδρέμπορου, προσέξτε να μην προκαλέσετε ζημιά στη μόνωση του καλωδίου για να αποφύγετε διαρροές ή βραχυκύκλωμα. Τα καλής ποιότητας Loop Coil και οι τροφοδότες είναι τα πιο σημαντικά και εύκολα εμπόδια. Πρέπει να δώσετε αρκετή προσοχή. Πριν από το κουλοχέρη. Ελέγξτε εάν η επιφάνεια του δρόμου είναι ισχυρή και ακολουθήστε τις συνολικές τεχνικές συνθήκες του συστήματος που θα επιλέξετε είναι ισχυρή και ακολουθήστε τις γενικές τεχνικές συνθήκες του συστήματος για να επιλέξετε τη θέση όπου θάβεται το πηνίο ανιχνευτή βρόχου. Σχεδιάστε μια σχισμή γραμμής διαστάσεων. Χρησιμοποιήστε τον κουλοχέρη για κατασκευή σύμφωνα με το σχήμα.  

πηνίο ανίχνευσης βρόχου

Χαλαρή ενσωμάτωση του πηνίου: Το τοπικό πηνίο δεν μπορεί να στερεωθεί σταθερά στην υποδοχή. Η δόνηση του αυτοκινήτου πάνω από την επιφάνεια του δρόμου θα προκαλέσει την παραμόρφωση του πηνίου ανίχνευσης βρόχου μέσα στην υποδοχή, αλλάζοντας την αρχική αυτεπαγωγή της αίσθησης του εδάφους. Σε αυτό το σημείο, ο αισθητήρας πρέπει να επαναρυθμιστεί πριν μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά.   Προκαλεί την ανίχνευση του ανιχνευτή οχήματος. Η λύση είναι να ρίξετε τη βύνη άσφαλτο σε αυτήν για στερέωση. Είναι προτιμότερο να υπάρχει επαγωγέας LC για τη μέτρηση του μεγέθους του αισθητήρα του πηνίου ανίχνευσης βρόχου. Η επαγωγή που χρησιμοποιείται για την επιβεβαίωση του αριθμού των στροφών του επαγωγικού πηνίου κυμαίνεται μεταξύ   100uH και 300uH. Ο ανιχνευτής οχήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σταθερή λειτουργία εντός του πεδίου χρήσης. Το υλικό του πηνίου ανίχνευσης κυκλοφορίας πρέπει να πληροί τις απαιτήσεις της αγοράς  

πηνίο ανίχνευσης βρόχου

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us