Πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος για ανίχνευση κυκλοφορίας

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος για ανίχνευση κυκλοφορίας
Πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος για ανίχνευση κυκλοφορίας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 σετ
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 κύκλοι (305 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Αρχή λειτουργίας πηνίου ανιχνευτή βρόχου οχήματος. Πριν εισαγάγουμε την αρχή του ανιχνευτή πηνίου ανίχνευσης εδάφους, θα παρουσιάσουμε τι είναι ένα πηνίο ανίχνευσης εδάφους. Το “ ανίχνευση κυκλοφορίας   πηνίο ” είναι ένα κύκλωμα ταλαντώσεων. Είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίζεται κυκλική εγκοπή στο έδαφος, διαμέτρου περίπου 1 μέτρου, ή ορθογώνιας εγκοπής συγκρίσιμης περιοχής, και δύο έως τρεις στροφές σύρματος θαμμένες στην αυλάκωση, η οποία αποτελεί πηνίο ανίχνευσης βρόχου θαμμένο στη γη ' Στην επιφάνεια, αυτό το πηνίο είναι μέρος κυκλώματος ταλάντωσης. Αποτελείται από κύκλωμα ταλαντώσεων και πυκνωτή. Η αρχή είναι ότι η ταλάντωση είναι σταθερή και αξιόπιστη. Αυτό το ταλαντευόμενο σήμα αποστέλλεται στο κύκλωμα μέτρησης συχνότητας που αποτελείται από τον μικροϋπολογιστή ενός τσιπ μέσω της μετατροπής. Μετρήστε τη συχνότητα αυτού του ταλαντωτή. Όταν υπάρχει ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο όπως ένα αυτοκίνητο που διέρχεται, η αλλαγή της συχνότητας ταλάντωσης προκαλείται από την αλλαγή του διαστημικού μέσου (η συχνότητα ταλάντωσης αυξάνεται όταν υπάρχει μεταλλικό αντικείμενο) και αυτή η αλλαγή χρησιμοποιείται ως επιβεβαίωση σήμα του αυτοκινήτου μέσω του " ανιχνευτής βρόχου   πηνίο " , και το χρονικό διάστημα μεταξύ της έναρξης και του τέλους του σήματος μπορεί, με τη σειρά του, να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της ταχύτητας του αυτοκινήτου. Αυτό είναι το " πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος. " Το κλειδί για την τεχνολογία είναι ότι ο σχεδιασμένος ταλαντωτής είναι σταθερός και αξιόπιστος και η συχνότητα αλλάζει σημαντικά όταν περνά το αυτοκίνητο.

πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Η ηλεκτρονική γέφυρα βάρους είναι ένα κυλιόμενο κύκλωμα που ανιχνεύει εάν υπάρχει ταχύτητα μέσω της οποίας περνά το αυτοκίνητο. Η αρχή της δράσης είναι: δημιουργήστε πρώτα ένα κυκλικό αυλάκι στο έδαφος, διαμέτρου περίπου 1 μέτρου, ή μια ορθογώνια αυλάκωση ίσης επιφάνειας, ενσωματώνοντας δύο ή τρεις στροφές καλωδίου στην αυλάκωση, η οποία αποτελεί ένα θαμμένο Επαγωγικό πηνίο στην επιφάνεια. Αυτό το πηνίο είναι μέρος του ταλαντωμένου κυκλώματος, το οποίο αποτελείται από ένα ταλαντωμένο κύκλωμα. Η συχνότητα του ταλαντωτή μπορεί να μετρηθεί με μετατροπή του ταλαντωτικού σήματος σε κύκλωμα μέτρησης συχνότητας που αποτελείται από έναν μικροϋπολογιστή ενός τσιπ.

πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Όταν υπάρχει ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο όπως ένα αυτοκίνητο που διέρχεται, η αλλαγή της συχνότητας ταλάντωσης προκαλείται από την αλλαγή του διαστημικού μέσου (η συχνότητα ταλάντωσης αυξάνεται όταν υπάρχει μεταλλικό αντικείμενο) και ο μικροϋπολογιστής ενός τσιπ μπορεί να μετρήσει η τιμή συχνότητας της αλλαγής, δηλαδή, μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι το αυτοκίνητο περνάει. . Ταυτόχρονα, το χρονικό διάστημα μεταξύ της έναρξης και του τέλους αυτού του σήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της ταχύτητας κίνησης του αυτοκινήτου.   όταν επιλέγουμε το πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος. θα λάβουμε υπόψη την ποιότητα.   Εάν μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα του πηνίου ανιχνευτή οχήματος. τότε ο πελάτης μας θα μειώσει κάποια συντήρηση   κόστος.   Επομένως.   Όταν χρειάζεστε παραγγελία πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος. Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. θα σας δώσουμε απάντηση το συντομότερο δυνατό.  

πηνίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us