Πηνίο ανιχνευτή βρόχου πύλης με καλής ποιότητας πηνίο βρόχου

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου πύλης με καλής ποιότητας πηνίο βρόχου
Πηνίο ανιχνευτή βρόχου πύλης με καλής ποιότητας πηνίο βρόχου

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 κύκλοι (300 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου πύλης

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου πύλης με καλή ποιότητα. Υπό ιδανικές συνθήκες (ανεξάρτητα από την επίδραση όλων των περιβαλλοντικών παραγόντων), η ενσωμάτωση του πηνίου επαγωγής λαμβάνει υπόψη μόνο το μέγεθος της περιοχής (ή την περίμετρο) και τον αριθμό των στροφών, ανεξάρτητα από το υλικό του καλωδίου. Ωστόσο, στην πρακτική μηχανική, πρέπει να ληφθούν υπόψη η μηχανική αντοχή του σύρματος και τα προβλήματα αντιγήρανσης υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας. Σε ορισμένα περιβάλλοντα, πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη η αντοχή στη διάβρωση στο οξύ και στα αλκάλια. Ο ανιχνευτής οχήματος δεν θα λειτουργεί σωστά λόγω της γήρανσης του πηνίου ανιχνευτή βρόχου πύλης (σύρματος) ή της ανεπαρκούς αντοχής εφελκυσμού που προκαλεί ζημιά στο καλώδιο. Στο πραγματικό έργο, συνιστάται η χρήση μαλακού σύρματος υψηλής θερμοκρασίας Teflon άνω των 0,75-1,0 mm.

πηνίο ανιχνευτή βρόχου πύλης

Συνήθως, το πηνίο ανιχνευτή βρόχου πρέπει να είναι ορθογώνιο. Οι δύο μεγάλες πλευρές είναι κάθετες προς την κατεύθυνση της κίνησης των μεταλλικών αντικειμένων και η απόσταση μεταξύ τους συνιστάται να είναι 1 μέτρο.   Το μήκος της μακράς πλευράς εξαρτάται από το πλάτος του δρόμου, και συνήθως, οι άκρες είναι 0,3 έως 1 μέτρο στενότερες από την απόσταση του δρόμου. Για να λειτουργεί καλύτερα ο ανιχνευτής, η επαγωγή του πηνίου ανιχνευτή βρόχου πύλης πρέπει να διατηρείται μεταξύ 100uH και 300uH. Σε περίπτωση που η επαγωγή του πηνίου ανίχνευσης βρόχου είναι σταθερή, ο αριθμός στροφών του πηνίου ανιχνευτή βρόχου κυκλοφορίας   έχει μια σημαντική σχέση με την περιφέρεια. Όσο μικρότερη είναι η περιφέρεια, τόσο περισσότερος είναι ο αριθμός των στροφών. Μεταλλικά υλικά όπως διάφοροι αγωγοί καλωδίων, χαλύβδινες ράβδους και καλύμματα αποχέτευσης μπορεί να θάβονται κάτω από το δρόμο, κάτι που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την πραγματική τιμή επαγωγής του πηνίου, επομένως τα παραπάνω δεδομένα πίνακα είναι μόνο για αναφορά χρήστη. Στην πραγματική κατασκευή, ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον ελεγκτή επαγωγής για να ελέγξει πραγματικά την επαγωγή του επαγωγικού πηνίου για να προσδιορίσει τον πραγματικό αριθμό στροφών στην κατασκευή, αρκεί η τελική επαγωγή του πηνίου να βρίσκεται εντός εύλογου εύρους εργασίας (π.χ. μεταξύ 100uH και 300uH).   Κατά την περιέλιξη του πηνίου, αφήστε αρκετό μήκος καλωδίου για να συνδεθείτε στον αισθητήρα βρόχου και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει σύνδεσμος στη μέση. Μετά την περιέλιξη του καλωδίου πηνίου, το καλώδιο μολύβδου πρέπει να κατασκευαστεί σε ένα σφιχτά στριμμένο ζεύγος, που απαιτεί τουλάχιστον 1 μέτρο περιστροφής 20 φορές. Διαφορετικά, τα μη περιστρεφόμενα καλώδια εξόδου θα εισαχθούν για να στεγνώσουν, καθιστώντας την τιμή επαγωγής πηνίου ασταθής. Το μήκος του καλωδίου εξόδου δεν πρέπει γενικά να υπερβαίνει τα 5 μέτρα. Εφόσον η ευαισθησία του πηνίου ανίχνευσης μειώνεται καθώς αυξάνεται το μήκος του καλωδίου, το μήκος του καλωδίου μολύβδου είναι όσο το δυνατόν μικρότερο.

πηνίο ανιχνευτή βρόχου πύλης

Κάντε το πηνίο ανιχνευτή βρόχου πύλης ως εξής:
1. Είναι καλό να τοποθετήσετε ένα στρώμα λεπτής άμμου πάχους 0,5 cm στο κάτω μέρος του καθαρισμένου πηνίου και του αυλακιού μολύβδου για να αποτρέψετε τις σκληρές γωνίες του πυθμένα του αυλακιού να κόψουν το σύρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.
2, επιλέξτε το κατάλληλο καλώδιο πηνίου, τις απαιτήσεις: τοποθέτηση υψηλής θερμοκρασίας ασημένιου καλωδίου, το δέρμα είναι ανθεκτικό στη φθορά, υψηλή θερμοκρασία, αδιάβροχο, όπως η επιλογή του πυροσβεστικού καλωδίου.
3. Τοποθετήστε τα καλώδια 4 ~ 6 (κύκλος) δεξιόστροφα στην υποδοχή κέρματος. Όσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή του πηνίου, τόσο λιγότερος είναι ο αριθμός των στροφών. Τα καλώδια που τοποθετούνται στις σχισμές πρέπει να είναι χαλαρά, να μην τεντώνουν και να πιέζονται σφιχτά στο κάτω μέρος των εγκοπών.

πηνίο ανιχνευτή βρόχου πύλης


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us