Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με πηνίο βρόχου καλής ποιότητας προς πώληση

Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με πηνίο βρόχου καλής ποιότητας προς πώληση
Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με πηνίο βρόχου καλής ποιότητας προς πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτιο (305 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας  

Αρχή λειτουργίας πηνίου ανίχνευσης κυκλοφορίας. Πριν εισαγάγουμε την αρχή του πηνίου ανίχνευσης κυκλοφορίας, θα παρουσιάσουμε τι είναι ένα πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας. Το " πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας " είναι ένα κύκλωμα ταλαντώσεων. Είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε μια κυκλική αυλάκωση   σχηματίζεται στο έδαφος, διαμέτρου περίπου 1 μέτρου, ή ορθογώνιας εγκοπής συγκρίσιμης επιφάνειας, και δύο έως τρεις στροφές σύρματος θάβονται στην αυλάκωση, η οποία αποτελεί ένα επαγωγικό πηνίο θαμμένο στη γη ' Στην επιφάνεια, αυτό το πηνίο είναι μέρος κυκλώματος ταλάντωσης. Αποτελείται από κύκλωμα ταλαντώσεων και πυκνωτή. Η αρχή είναι ότι η ταλάντωση είναι σταθερή και αξιόπιστη. Αυτό το ταλαντευόμενο σήμα αποστέλλεται στο κύκλωμα μέτρησης συχνότητας που αποτελείται από τον μικροϋπολογιστή ενός τσιπ μέσω της μετατροπής. Μετρήστε τη συχνότητα αυτού του ταλαντωτή. Όταν υπάρχει ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο, όπως ένα αυτοκίνητο που διέρχεται, η αλλαγή της συχνότητας ταλάντωσης αυξάνεται όταν υπάρχει ένα μεταλλικό αντικείμενο) και αυτή η αλλαγή χρησιμοποιείται ως σήμα επιβεβαίωσης του αυτοκινήτου μέσω του " πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας " . Το κλειδί για την τεχνολογία είναι ότι η σχεδιασμένη   Ο ταλαντωτής είναι σταθερός και αξιόπιστος και η συχνότητα αλλάζει σημαντικά όταν περνά το αυτοκίνητο. πηνίο ανιχνευτή βρόχου, πηνίο αισθητήρα κίνησης, πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με μακροχρόνια διάρκεια ζωής. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας. Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. θα σας στείλουμε εικόνες και προδιαγραφές λεπτομερειών σε εσάς. Σχετικά με το χρώμα του σύρματος. παρέχουμε μαύρο και κόκκινο για την επιλογή σας. και οι προδιαγραφές ήταν 305 μέτρα 1 κύκλος.  

πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας

Η ηλεκτρονική γέφυρα ζύγισης είναι ένα κύκλωμα ταλαντώσεων που ανιχνεύει εάν υπάρχει ταχύτητα μέσω της οποίας περνά και περνά το αυτοκίνητο. Οι αρχές της δράσης είναι:   Αρχικά, δημιουργήστε ένα κυκλικό αυλάκι στο έδαφος, περίπου 1 μέτρο σε διάμετρο, ή ένα ορθογώνιο αυλάκι ίσης περιοχής, ενσωματώνοντας δύο ή τρεις στροφές καλωδίου στην αυλάκωση, η οποία αποτελεί ένα θαμμένο πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας στην επιφάνεια.   Αυτό το πηνίο είναι μέρος του κυλιόμενου κυκλώματος, το οποίο αποτελείται από   κύκλωμα ταλαντώσεων. Η συχνότητα του ταλαντωτή μπορεί να μετρηθεί με μετατροπή του ταλαντωτικού σήματος σε κύκλωμα μέτρησης συχνότητας που αποτελείται από έναν μικροϋπολογιστή ενός τσιπ. Όταν υπάρχει ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο όπως ένα αυτοκίνητο που διέρχεται, η αλλαγή της συχνότητας ταλάντωσης προκαλείται από την αλλαγή του διαστημικού μέσου (η συχνότητα ταλάντωσης αυξάνεται όταν υπάρχει μεταλλικό αντικείμενο) και ο μικροϋπολογιστής ενός τσιπ μπορεί να μετρήσει η τιμή συχνότητας της αλλαγής, δηλαδή, μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι το αυτοκίνητο περνάει. Ταυτόχρονα, το χρονικό διάστημα μεταξύ της έναρξης και του τέλους αυτού του σήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της ταχύτητας κίνησης του αυτοκινήτου.

πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας

 

Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με αντίσταση υψηλής θερμοκρασίας, κονσερβοποιημένο σύρμα χαλκού αντι-οξείδωσης, φθοροπλαστικό δέρμα. Ανθεκτικό σε διάφορα μέσα και έχει εξαιρετική αντοχή στη γήρανση, αντοχή σε οξέα και αλκάλια, αντοχή στο νερό, εκκένωση λαδιού, αντοχή στην υγρασία, αντοχή στη διάβρωση και άλλες ιδιότητες.

πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us