Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με καλής ποιότητας πηνίο βρόχου στην πώληση

Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με καλής ποιότητας πηνίο βρόχου στην πώληση
Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με καλής ποιότητας πηνίο βρόχου στην πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD75
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 κουτί (305 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας  

Αρχή λειτουργίας καπνού ανίχνευσης κυκλοφορίας. Πριν από την εισαγωγή της αρχής του πηνίου ανίχνευσης κυκλοφορίας, θα εισαγάγουμε ό, τι είναι ένα πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας. Η " πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας " είναι ένα ταλαντευόμενο κύκλωμα. Κατασκευάζεται κατά τέτοιο τρόπο ώστε μια κυκλική αυλάκωση | σχηματίζεται στο έδαφος, με διάμετρο περίπου 1 μέτρου ή ορθογώνιο αυλάκι συγκρίσιμης περιοχής και δύο έως τρεις στροφές σύρματος είναι θαμμένες στην αυλάκωση, η οποία αποτελεί ένα επαγωγικό πηνίο που έχει ταφεί στην επιφάνεια της γης, αυτό το πηνίο είναι μέρος ενός κύκλωμα ταλάντωσης. Αποτελείται από ταλαντευόμενο κύκλωμα και πυκνωτή. Η αρχή είναι ότι η ταλάντωση είναι σταθερή και αξιόπιστη. Αυτό το ταλαντευόμενο σήμα αποστέλλεται στο κύκλωμα μέτρησης συχνότητας που αποτελείται από τον μικροϋπολογιστή ενός τσιπ μέσω της μετατροπής. Μετρήστε τη συχνότητα αυτού του ταλαντωτή. Όταν υπάρχει ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο όπως ένα αυτοκίνητο που διέρχεται, η αλλαγή της συχνότητας ταλάντωσης αυξάνεται όταν υπάρχει ένα μεταλλικό αντικείμενο), και αυτή η αλλαγή χρησιμοποιείται ως σήμα επιβεβαίωσης του αυτοκινήτου μέσω του " πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας " . Το κλειδί για την τεχνολογία είναι ότι το σχεδιασμένο   ο ταλαντωτής είναι σταθερός και αξιόπιστος και η συχνότητα αλλάζει σημαντικά όταν περνά το αυτοκίνητο. πηνίο ανιχνευτή βρόχου, πηνίο αισθητήρα κυκλοφορίας, πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με μεγάλη διάρκεια ζωής. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας. Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. θα σας στείλουμε εικόνες και λεπτομερείς προδιαγραφές. Σχετικά με το χρώμα του καλωδίου. παρέχουμε μαύρο και κόκκινο για την επιλογή σας. και οι προδιαγραφές ήταν 305 μέτρα 1 κύκλος.  

πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας

Η ηλεκτρονική ζυγαριά είναι ένα ταλαντευόμενο κύκλωμα που ανιχνεύει εάν υπάρχει ταχύτητα μέσω της οποίας περνά το αυτοκίνητο και περνάει. Οι αρχές της δράσης είναι οι εξής: δημιουργήστε πρώτα μια κυκλική αυλάκωση στο έδαφος, με διάμετρο περίπου 1 μέτρου ή μια ορθογώνια εγκοπή ισάριθμης περιοχής, ενσωματώνοντας δύο ή τρεις σπείρες σύρματος στην αυλάκωση, που αποτελεί ένα θαμμένο πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας στην επιφάνεια.   Αυτό το πηνίο είναι μέρος του ταλαντευόμενου κυκλώματος, το οποίο αποτελείται από ένα   κύκλωμα ταλάντωσης. Η συχνότητα του ταλαντωτή μπορεί να μετρηθεί με τη μετατροπή του ταλαντούμενου σήματος σε ένα κύκλωμα μέτρησης συχνότητας που αποτελείται από έναν μικροϋπολογιστή ενός τσιπ. Όταν υπάρχει ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο όπως ένα αυτοκίνητο που διέρχεται, η αλλαγή της συχνότητας ταλάντωσης προκαλείται από την αλλαγή του διαστημικού μέσου (η συχνότητα ταλάντωσης αυξάνεται όταν υπάρχει ένα μεταλλικό αντικείμενο) και ο μικροϋπολογιστής ενός τσιπ μπορεί να μετρήσει η τιμή συχνότητας της αλλαγής, δηλαδή, μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι το αυτοκίνητο περνάει. Ταυτόχρονα, το χρονικό διάστημα μεταξύ της έναρξης και του τέλους αυτού του σήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση της κινούμενης ταχύτητας του αυτοκινήτου.

πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας

 

Πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας με αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία, κονσέρβες χαλκού σύρμα αντιοξειδωτικό, φθοριοπλαστικό δέρμα. Ανθεκτικό σε διάφορα μέσα και εξαιρετική αντοχή στη γήρανση, αντίσταση σε οξέα και αλκάλια, αντοχή στο νερό, απόρριψη πετρελαίου, αντοχή στην υγρασία, αντίσταση στη διάβρωση και άλλες ιδιότητες.

πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us