Πηνίο ανιχνευτή βρόχου ζεστής πώλησης με πηνίο ανιχνευτή βρόχου καλής ποιότητας.

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου ζεστής πώλησης με πηνίο ανιχνευτή βρόχου καλής ποιότητας.
Πηνίο ανιχνευτή βρόχου ζεστής πώλησης με πηνίο ανιχνευτή βρόχου καλής ποιότητας.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτιο / 305 μέτρα
  • Δυνατότητα παροχής:300.000,0000 μέτρα / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου ζεστής πώλησης

Πηνίο ανιχνευτή βρόχου ζεστής πώλησης.   Υπό ιδανικές συνθήκες (ανεξάρτητα από την επίδραση όλων των περιβαλλοντικών παραγόντων), η ενσωμάτωση του πηνίου επαγωγής λαμβάνει υπόψη μόνο το μέγεθος της περιοχής (ή την περίμετρο) και τον αριθμό των στροφών, ανεξάρτητα από το υλικό του καλωδίου. Ωστόσο, στην πρακτική μηχανική, πρέπει να ληφθούν υπόψη η μηχανική αντοχή του σύρματος και τα προβλήματα αντιγήρανσης υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας. Σε ορισμένα περιβάλλοντα, πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη η αντοχή στη διάβρωση στο οξύ και στα αλκάλια. Ο ανιχνευτής του οχήματος δεν θα λειτουργεί σωστά λόγω της γήρανσης του καλωδίου ή της ανεπαρκούς αντοχής σε εφελκυσμό που προκαλεί ζημιά στο καλώδιο. Στο πραγματικό έργο, συνιστάται η χρήση θερμού πώματος βρόχου ανιχνευτή ήταν Teflon υψηλής θερμοκρασίας μαλακό σύρμα πάνω από 0,75-1,0 mm. Συνήθως, το πηνίο ανίχνευσης πρέπει να είναι ορθογώνιο. Οι δύο μεγάλες πλευρές είναι κάθετες προς την κατεύθυνση της κίνησης των μεταλλικών αντικειμένων και η απόσταση μεταξύ τους συνιστάται να είναι 1 μέτρο. Το μήκος της μακράς πλευράς εξαρτάται από το πλάτος του δρόμου, και συνήθως, οι άκρες είναι 0,3 έως 1 μέτρο στενότερες από την απόσταση του δρόμου.

θερμή πώληση πηνίο ανιχνευτή βρόχου

Για τη βέλτιστη λειτουργία του ανιχνευτή, η επαγωγή του βρόχου χονδρέμπορου   το πηνίο πρέπει να διατηρείται μεταξύ 100uH και 300uH. Στην περίπτωση όπου η επαγωγή του πηνίου ανίχνευσης βρόχου είναι σταθερή, ο αριθμός των στροφών του πηνίου έχει σημαντική σχέση με την περιφέρεια. Όσο μικρότερη είναι η περιφέρεια, τόσο περισσότερος είναι ο αριθμός των στροφών. Μεταλλικά υλικά όπως διάφοροι αγωγοί καλωδίων, χαλύβδινες ράβδους και καλύμματα αποχέτευσης μπορεί να θάβονται κάτω από το δρόμο, κάτι που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την πραγματική τιμή επαγωγής του πηνίου, επομένως τα παραπάνω δεδομένα πίνακα είναι μόνο για αναφορά χρήστη. Στην πραγματική κατασκευή, ο χρήστης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τον ελεγκτή επαγωγής για να ελέγξει πραγματικά την επαγωγή του επαγωγικού πηνίου για να προσδιορίσει τον πραγματικό αριθμό στροφών στην κατασκευή, αρκεί η τελική επαγωγή του πηνίου να βρίσκεται εντός εύλογου εύρους εργασίας (π.χ. μεταξύ 100uH και 300uH). Κατά την περιέλιξη του πηνίου, αφήστε αρκετό μήκος καλωδίου για να συνδεθείτε στον αισθητήρα βρόχου και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει σύνδεσμος στη μέση. Μετά την περιέλιξη του καλωδίου πηνίου, το καλώδιο μολύβδου πρέπει να κατασκευαστεί σε ένα σφιχτά στριμμένο ζεύγος, το οποίο απαιτεί τουλάχιστον 1 μέτρο περιστροφής 20 φορές. Διαφορετικά, οι μη περιστρεφόμενοι αγωγοί εξόδου θα εισαχθούν για να στεγνώσουν, καθιστώντας την τιμή επαγωγής πηνίου θερμού πώματος βρόχου ασταθής. Το μήκος του καλωδίου εξόδου δεν πρέπει γενικά να υπερβαίνει τα 5 μέτρα. Εφόσον η ευαισθησία του πηνίου ανίχνευσης μειώνεται καθώς αυξάνεται το μήκος του καλωδίου, το μήκος του καλωδίου μολύβδου πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο.

θερμή πώληση πηνίο ανιχνευτή βρόχου

Η αρχή της δράσης είναι: δημιουργήστε πρώτα ένα κυκλικό αυλάκι στο έδαφος, διαμέτρου περίπου 1 μέτρου, ή ένα ορθογώνιο αυλάκι ίσης επιφάνειας, ενσωματώνοντας δύο ή τρεις στροφές καλωδίου στην αυλάκωση, η οποία αποτελεί ένα θαμμένο πηνίο ανιχνευτή βρόχου η επιφάνεια. Αυτό το πηνίο είναι μέρος του ταλαντευόμενου κυκλώματος, το οποίο αποτελείται από ένα ταλαντωμένο κύκλωμα. Η συχνότητα του   Ο ταλαντωτής μπορεί να μετρηθεί με μετατροπή του ταλαντωτικού σήματος σε κύκλωμα μέτρησης συχνότητας που αποτελείται από έναν μικροϋπολογιστή ενός τσιπ. Όταν υπάρχει ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο όπως ένα αυτοκίνητο που διέρχεται, η αλλαγή της συχνότητας ταλάντωσης προκαλείται από την αλλαγή του διαστημικού μέσου (η συχνότητα ταλάντωσης αυξάνεται όταν υπάρχει μεταλλικό αντικείμενο) και ο μικροϋπολογιστής ενός τσιπ μπορεί να μετρήσει η τιμή συχνότητας της αλλαγής, δηλαδή, μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι το αυτοκίνητο περνάει.

θερμή πώληση πηνίο ανιχνευτή βρόχου

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us