Κουμπί αφής πεζών με το ρολόι τυφλών ευφυών ρολογιών

Κουμπί αφής πεζών με το ρολόι τυφλών ευφυών ρολογιών
Κουμπί αφής πεζών με το ρολόι τυφλών ευφυών ρολογιών

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: PTB-20SV9
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD68
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 τεμάχιο
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 κουτί / 30pc (69 * 35 * 36cm, 18,22kg)
  • Δυνατότητα παροχής:1000 τεμ. / Μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Κουμπί αφής πεζών με τυφλό ρολόι

Κουμπί αφής πεζών με τυφλό ρολόι προς πώληση,   Πλήκτρο αφής πεζών με Τιμή τυφλού ρολογιού, Πλήκτρο πεντάλ, Πλήκτρο πεζών κάτω από το κουμπί, Πλήκτρο αφής πεζών προς πώληση.

Κουμπί αφής πεζών με τυφλό ρολόι

Χειροποίητο σχέδιο, εύκολο στην εγκατάσταση, υλικό που χρησιμοποιεί ABS + PC, πολυανθρακικό και ακρυλονιτρίλιο-βουταδιένιο-βενζόλιο Το συμπολυμερές αιθυλενίου και τα μείγματα είναι θερμοπλαστικά πλαστικά που αποτελούνται από πολυανθρακικό (πολυανθρακικό) και ακρυλονιτρίλιο-βουταδιένιο-στυρένιο (ABS). Συνδυάζουν τις εξαιρετικές ιδιότητες των δύο υλικών και σχηματίζουν υλικά ABS. Ιδιότητες και μηχανικές ιδιότητες PC, αντοχή στην κρούση και αντοχή στη θερμοκρασία, αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και άλλες ιδιότητες

Κουμπί πεζών και τυφλό ρολόι Αυτός ο σχεδιασμός του προϊόντος χρησιμοποιεί ένα κουμπί αφής χωρίς επαφή. Όταν χρειαστεί να περάσετε το δρόμο, αγγίξτε απλά το κουμπί, το χέρι τοποθετείται στην οθόνη αφής με απόσταση 0,3 χιλιοστών, η ευαισθησία του πλήκτρου πεζών είναι υψηλή και το σήμα που λαμβάνεται από το κουμπί πεζών θα στείλει αυτόματα ένα σήμα . Αναμονή για να περάσει το πράσινο φως των πεζών μέσα από τη διασταύρωση που πρέπει να περάσει. το προϊόν είναι πιο υγιεινό σε δημόσιους χώρους, μπορεί να λαμβάνει σήματα χωρίς να κολλάει στην οθόνη και η διάρκεια ζωής του προϊόντος είναι πολύ μεγάλη.

Πλήκτρο αφής πεζού με το ρολόι τυφλών χρησιμοποιείται κυρίως για την ενημέρωση των ανθρώπων μέσω φωνητικών υποδείξεων. Γενικά, η φωνή του τυφλού πρέπει να είναι δυνατή. Οι άνθρωποι γύρω από το δρόμο πρέπει να το ακούσουν. Στο δρόμο, ο θόρυβος κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι πιο δυνατός. Υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι στο δρόμο και διάφοροι ήχοι είναι αναμεμειγμένοι. Μαζί, ο ήχος είναι πιο ήσυχος τη νύχτα και υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι. Σύμφωνα με αυτή την κατάσταση, ο ήχος αυτού του προϊόντος έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ρυθμιζόμενος. Ταυτόχρονα, η ένταση ημέρας και νύχτας ρυθμίζεται και αλλάζει αυτόματα. Η πηγή ήχου μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες της πόλης εγκατάστασης, αλλά πρέπει να παρέχει πηγή ήχου.

Κουμπί αφής πεζών με τυφλό ρολόι

Πλήκτρο αφής πεζών με τυφλό ρολόι Η δυναμική λειτουργία ρύθμισης της έντασης μπορεί να επιλεγεί και το ρολόι τυφλών είναι ισχυρό και η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί αυτόματα ανάλογα με το επίπεδο θορύβου περιβάλλοντος γύρω από τη διασταύρωση και ο σχεδιασμός είναι πιο έξυπνος. Τυφλό ρολόι το ασύρματο κουμπί υιοθετεί 2.4G αυτοματοποιημένη τεχνολογία επικοινωνιών δικτύου mesh, αυτόματο ρελέ σήματος, σταθερό και αξιόπιστο σήμα και μεγάλες αποστάσεις. Κουμπί αφής πεζών με τυφλό ρολόι Με έλεγχο ρολογιού 32-bit, το σήμα κουμπιού πεζών μπορεί να εξάγει 8 σετ εξόδου IO ή έξοδο 485 μέσω του δέκτη, το σήμα εξόδου μπορεί να χαρτογραφηθεί ελεύθερα ή το πρωτόκολλο εξόδου μπορεί να προσαρμοστεί. τα σήματα κυκλοφορίας τρίτων μπορούν να συνδεθούν άψογα. Με φωτεινές ενδείξεις και υπενθύμιση γλώσσας, μπορείτε να προσαρμόσετε το κείμενο και τα γραφικά του κουμπιού. Το κουμπί ασύρματου ρολογιού είναι εξοπλισμένο με λογισμικό παραμετροποίησης PC. Συνδέοντας το καλώδιο δικτύου, μπορείτε να διαμορφώσετε τη χαρτογράφηση εξόδου κουμπιών στον υπολογιστή και να ρυθμίσετε την ένταση του ρολογιού. Τυφλή ωρολογιακή επιλογή επιλογής κουμπιού. Καλώς ήλθατε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες.

Κουμπί αφής πεζών με τυφλό ρολόι

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us