Φωτεινό σήμα κυκλοφορίας LED 200mm με αδιάβροχο φως κυκλοφορίας IP65

Φωτεινό σήμα κυκλοφορίας LED 200mm με αδιάβροχο φως κυκλοφορίας IP65

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: JD212-2
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD85
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 τεμάχιο
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 κουτί / 1 σετ (64 * 32 * 23cm)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμάχια / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Φωτεινό σήμα κυκλοφορίας LED 200 χιλιοστά  

LED φωτεινή ένδειξη κυκλοφορίας LED 200 mm με χαμηλή κατανάλωση. Τα φωτεινά σήματα οδήγησης 200 mm μπορούν να διατηρήσουν την καλή ορατότητα και τους δείκτες απόδοσης κάτω από έντονες καιρικές συνθήκες, όπως συνεχή φωτισμό, βροχή και σκόνη. Το φως που εκπέμπεται από το μονοχρωματικό φως LED, επομένως δεν υπάρχει ανάγκη χρήσης χρωμάτων για την παραγωγή κόκκινου, κίτρινου και πράσινου χρώματος σημάτων. Τα φώτα που εκπέμπονται από τη λυχνία LED έχουν κατευθυντικότητα και ορισμένη γωνία απόκλισης, εξαλείφοντας έτσι τη χρήση της παραδοσιακής λυχνίας σήματος. Ασφαιρικός καθρέφτης. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα των λυχνιών LED λύνει την ψευδαίσθηση των παραδοσιακών φώτων σήματος (κοινώς γνωστών ως ψευδής οθόνη) και το ξεθώριασμα των τσιπ χρωμάτων, που βελτιώνει την απόδοση του φωτός. Το πλεονέκτημα μιας πηγής φωτός LED στην εξοικονόμηση ενέργειας είναι πολύ προφανές. Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του είναι η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την εφαρμογή του φωτιστικού. LED φώτα κυκλοφορίας σχεδόν το 100% της ενέργειας διέγερσης της LED γίνεται ορατό φως. Σε σύγκριση, το 80% των λαμπτήρων πυρακτώσεως γίνεται απώλεια θερμότητας και μόνο το 20% γίνεται ορατό φως. Οι λυχνίες LED μετατρέπονται απευθείας σε πηγές φωτός με ηλεκτρική ενέργεια, με αποτέλεσμα την εξαιρετικά χαμηλή θερμότητα και σχεδόν καθόλου θερμότητα. Η επιφάνεια της επιφάνειας ψύξης με LED μπορεί να αποφύγει τα εγκαύματα από το προσωπικό συντήρησης και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

200 χιλιοστά οδήγησε το σήμα κυκλοφορίας

Τα φώτα πορείας αποτελούν σημαντικό μέρος των σημάτων κυκλοφορίας και αποτελούν τη βασική γλώσσα της οδικής κυκλοφορίας. Τα φώτα κυκλοφορίας αποτελούνται από κόκκινα φώτα (απαγορευμένη κυκλοφορία), πράσινα φώτα (για άδεια) και κίτρινα φώτα (για προειδοποιήσεις). Κατανεμημένα σε: φώτα σημάτων μηχανοκίνητων οχημάτων, φώτα σημάτων μη οχημάτων, φώτα σημάτων διέλευσης πεζών, φώτα σημάτων λωρίδας κυκλοφορίας, φώτα ενδεικτικής λυχνίας, φώτα προειδοποίησης, φώτα οδικής σήμανσης και σιδηροδρομικές διαβάσεις. Τα φώτα οδικής κυκλοφορίας αποτελούν μια κατηγορία προϊόντων ασφάλειας της κυκλοφορίας. Αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την ενίσχυση της διαχείρισης της οδικής κυκλοφορίας, τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της οδικής χρήσης και τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας. Κατάλληλο για διασταυρώσεις όπως διατομές και σχήμα Τ. Καθοδηγούμενη από τον έλεγχο της οδικής κυκλοφορίας, καθοδηγεί τα οχήματα και τους πεζούς να περάσουν με ασφάλεια και τάξη. Φωτεινό σήμα κυκλοφορίας LED 200 mm με στηρίγματα σχήματος C και L. 200mm κόκκινο-πράσινο φως σήμα κυκλοφορίας με το σχήμα C και L σχήμα βραχίονες, 2 προβολή φως, 200 χιλιοστά φανάρι.  

200 χιλιοστά οδήγησε το σήμα κυκλοφορίας

Το νωρίτερο, υπήρχαν μόνο δύο χρώματα, κόκκινα και πράσινα. Αργότερα, μετά από βελτίωση, προστέθηκε ένα κίτρινο φως. Η κόκκινη λυχνία υποδεικνύει τη διακοπή, η κίτρινη ένδειξη υποδεικνύει την προετοιμασία και η πράσινη ένδειξη υποδεικνύει τη διέλευση. Χρησιμοποιούνται τα τρία χρώματα. Από τη μία πλευρά, είναι τα τρία βασικά χρώματα, το φωτεινό σήμα οδήγησης 200 χιλιοστών οδήγησε, και άλλα χρώματα μεταφέρονται επίσης σε αυτή τη βάση. αφ 'ετέρου. Η χρήση αυτών των τριών χρωμάτων ως αριθμών επικοινωνίας σχετίζεται επίσης με την οπτική δομή και τις ψυχολογικές αντιδράσεις των ανθρώπων. Η χρήση των φωτοηλεκτρικών οδηγήσεων για τα φανάρια έχει μια καλή προοπτική ανάπτυξης και επειδή τα φανάρια οδηγούν στην ομαλή πορεία της αστικής κυκλοφορίας. Σχεδόν κάθε χρόνο, χρειάζεται να ενημερωθεί ένας μεγάλος αριθμός φανών, ο οποίος φέρνει τεράστια αγορά και κέρδος στα φανάρια, βοηθά στην παραγωγή και το σχεδιασμό LED και διεγείρει ολόκληρη τη βιομηχανία LED.

200 χιλιοστά οδήγησε το σήμα κυκλοφορίας

 

 

 


 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us