Πηνίο ανίχνευσης βρόχου με πηνίο ανίχνευσης βρόχου οχήματος γρήγορης απόκρισης

Πηνίο ανίχνευσης βρόχου με πηνίο ανίχνευσης βρόχου οχήματος γρήγορης απόκρισης
Πηνίο ανίχνευσης βρόχου με πηνίο ανίχνευσης βρόχου οχήματος γρήγορης απόκρισης

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κύκλοι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 κύκλοι / 305 μέτρα
  • Δυνατότητα παροχής:3000.000 κομμάτι / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πηνίο ανίχνευσης βρόχου  

Πηνίο ανίχνευσης βρόχου. Κατά την κατασκευή του πηνίου, αφήστε αρκετό μήκος καλωδίου για να συνδεθείτε στον αισθητήρα βρόχου και βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει σύνδεσμος στη μέση. Μετά το τύλιγμα του καλωδίου πηνίου, το καλώδιο πρέπει να κατασκευαστεί σε ένα σφιχτά στριμμένο ζεύγος, απαιτώντας τουλάχιστον 1 μέτρο να περιστραφεί 20 φορές. Διαφορετικά, τα μη περιστρεφόμενα καλώδια εξόδου θα εισαγάγουν παρεμβολές που καθιστούν την τιμή επαγωγής πηνίου ασταθής. Το μήκος του καλωδίου εξόδου δεν πρέπει γενικά να υπερβαίνει τα 5 μέτρα. Δεδομένου ότι η ευαισθησία του πηνίου ανίχνευσης μειώνεται καθώς αυξάνεται το μήκος του μολύβδου. Έτσι, το μήκος του καλωδίου μολύβδου είναι όσο το δυνατόν μικρότερο. Το πηνίο ανίχνευσης βρόχου, ο τροφοδότης πηνίου και η χωρητικότητα του ανιχνευτή οχήματος αποτελούν κύκλωμα ταλάντωσης LC. Ο ανιχνευτής πηνίου αίσθησης γης ανιχνεύει τη συχνότητα ταλάντωσης του κυκλώματος ταλάντωσης LC. Εάν η συχνότητα ταλάντωσης αλλάζει σε σχέση με τη συχνότητα αναφοράς, ο ανιχνευτής γείωσης καθορίζει ότι υπάρχει όχημα που διέρχεται, οπότε διασφαλίζοντας ότι η αλλαγή της συχνότητας ταλάντωσης είναι μόνο το κλειδί για την επιτυχία της ανίχνευσης του ανιχνευτή γείωσης σχετίζεται με είσοδος του οχήματος στο πηνίο.  

πηνίο ανίχνευσης βρόχου

Το πηνίο ανίχνευσης βρόχου οχήματος πρέπει να είναι ορθογώνιο, εκτός εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Οι δύο μεγάλες πλευρές είναι κάθετες προς την κατεύθυνση κίνησης του οχήματος (μέταλλο) και η απόσταση μεταξύ τους συνιστάται να είναι 1 μέτρο. Το μήκος της μακράς πλευράς εξαρτάται από το πλάτος του δρόμου και συνήθως είναι 0,5 μέτρα πιο στενό από το πλάτος του δρόμου. Ο αριθμός στροφών του πηνίου είναι 4 ή 6 στροφές. Εάν δύο πηνία είναι δίπλα, ένα 4 στροφές, ένα 6 γυρίζει όταν το καλώδιο θάβεται, αφήνοντας αρκετό μήκος για να συνδεθείτε με τον αισθητήρα βρόχου και να διασφαλίσετε ότι δεν υπάρχει σύνδεσμος στη μέση. Αφού τυλίξετε το καλώδιο πηνίου ανιχνευτή βρόχου καλής ποιότητας, βγάλτε το καλώδιο μέσω της υποδοχής εξόδου. Τα καλώδια εξόδου έχουν τη μορφή σφιχτών στροφών, στριμμένα 20 φορές τουλάχιστον 1 μέτρο. Το μέγιστο μήκος του καλωδίου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 10 μέτρα. Εφόσον η ευαισθησία του πηνίου ανίχνευσης μειώνεται καθώς αυξάνεται το μήκος του καλωδίου, το μήκος του καλωδίου μολύβδου πρέπει να είναι όσο το δυνατόν μικρότερο. Αφού θάβεται το πηνίο, σφραγίζεται με τσιμέντο ή άσφαλτο.

πηνίο ανίχνευσης βρόχου

 

Η ανίχνευση βρόχου   Το πηνίο θάβεται πρώτα κόβοντας το αυλάκι στην επιφάνεια του δρόμου με έναν κόφτη δρόμου. Εκτελέστε μια λοξότμηση 45 μοιρών στις τέσσερις γωνίες για να αποφύγετε τη ζημιά των γωνιών στο καλώδιο πηνίου. Το πλάτος αυλάκωσης είναι γενικά 4 έως 8 mm και το βάθος είναι 30 έως 50 mm. Κόψτε επίσης ένα πηνίο στην πλευρά του πηνίου για το καλώδιο του πηνίου. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι νερό ή άλλα υγρά πρέπει να διεισδύονται στην αυλάκωση. Το πηνίο γείωσης πρέπει να ισιώσει όταν τυλίγεται το πηνίο γείωσης, αλλά μην τεντώνεται πολύ σφιχτά και κοντά στο κάτω μέρος της αυλάκωσης. Αφού τυλιχθεί το πηνίο, το στριμμένο καλώδιο εξόδου οδηγείται μέσω της υποδοχής εξόδου.

πηνίο ανίχνευσης βρόχου

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us