Κυκλοφορία βιντεοκάμερας με είσοδο σήματος ανιχνευτή κάμερας. Έξοδος οπτικού ρελέ 16 καναλιών

Κυκλοφορία βιντεοκάμερας με είσοδο σήματος ανιχνευτή κάμερας. Έξοδος οπτικού ρελέ 16 καναλιών
Κυκλοφορία βιντεοκάμερας με είσοδο σήματος ανιχνευτή κάμερας. Έξοδος οπτικού ρελέ 16 καναλιών

Λεπτομέρειες:

  • Σειριακός αριθμός: TCD-8
  • Χώρα προέλευσης:Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:620,9 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Αφού λάβετε την πληρωμή 3-6 εργάσιμη ημέρα
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 σετ / CTN (Μέγεθος χαρτοκιβωτίου: 46 * 18 * 21cm)
  • Δυνατότητα παροχής:500 ανά / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Βιντεοκάμερα κυκλοφορίας

Κυκλοφορία βιντεοκάμερας   η επισκευή είναι πολύ απλή. Μπορείτε να αλλάξετε το κακό βίντεο όταν έχετε λίγα άτομα τη νύχτα. Το κύριο εργαλείο ήταν η Σκάλα, τότε μπορείτε να αλλάξετε το σπασμένο. Σχετικά με την παραδοσιακή αίσθηση του τόπου. Οι διαδικασίες συντήρησης είναι πολύ περίπλοκες και απαιτούν πολλούς ανθρώπινους πόρους και υλικούς πόρους.   Η βιντεοκάμερα κίνησης θα έχει τις ακόλουθες λειτουργίες στο μέλλον. Λειτουργία καταμέτρησης οχημάτων και λειτουργία παρακολούθησης βίντεο. Αυτές οι δυνατότητες δεν απαιτούν αλλαγές στο προϊόν ' Το εσωτερικό λογισμικό και απαιτεί μόνο την αναβάθμιση του λογισμικού μας μόνο εντάξει. και το R & D τμήμα Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης μας είναι υπό μελέτη και πιστεύουμε ότι στο εγγύς μέλλον, η βιντεοκάμερα κίνησης θα έχει θέση στον κόσμο. κάποιο πλεονέκτημα της ασύρματης κάμερας κίνησης βίντεο.

βιντεοκάμερα κυκλοφορίας

1.   Το υλικό του βίντεο είναι αδιάβροχο και αντηλιακό. Η κάμερα έχει σχεδιαστεί με αντηλιακό για να αποτρέψει τη βροχή από την είσοδο στην κάμερα. τι ' περισσότερα. θα προσφέρουμε λεπτομέρειες Αγγλικά εγχειρίδιο χρήστη. Θα σας καθοδηγήσει πώς να το κάνετε.   οι κάμερες κυκλοφορίας είναι πολύ κοντά μου και πολύ φυσιολογικές σε   την καθημερινή μας ζωή.

2. Το   Η ασύρματη βιντεοκάμερα διαθέτει πιστοποιητικό CE και μπορεί να εξαχθεί σε διάφορες χώρες του κόσμου. Οι κάμερές μας λειτουργούν με συστήματα ελέγχου σε άλλες χώρες. Υπάρχουν δύο τρόποι σύνδεσης: IO   & επικοινωνία   IO: 16 IO + 4 Συνδέσεις σφάλματος. Συμβατό με τον πιο ελεγκτή. Η επικοινωνία περιλαμβάνει 485 και 232. Nobi ' Διατίθενται πρωτόκολλα και προσαρμοσμένα πρωτόκολλα. Εύκολη καλωδίωση, μόνο ένα καλώδιο.

3. Το υλικό του ανιχνευτή ενσύρματης κάμερας ήταν αλουμίνιο και πλαστικό. και τα βάρη και την τεχνολογία βαφής και όχι ανοξείδωτα.   Σε σύγκριση με άλλα υλικά, το αλουμίνιο δεν σκουριάζει και έχει μεγάλο κύκλο ζωής.

βιντεοκάμερα κυκλοφορίας

4. Το υλικό του φακού της κάμερας κυκλοφορίας Caltrans ήταν γυαλί. Το πλεονέκτημά του ήταν η καλή μετάδοση φωτός, η αντίσταση σε υψηλή θερμοκρασία, η καλή αντοχή σε υπεριώδεις ακτίνες και η καλή λήψη σήματος. Ο φακός της ασύρματης κάμερας web είναι μια συσκευή που τραβά την εικόνα και το αποτέλεσμα είναι πολύ υψηλότερο από αυτό της κάμερας παρακολούθησης μέσω του ασύρματου δικτύου υπολογιστών. Ο φακός χωρίζεται σε έναν τυπικό φακό και έναν μακρύ φακό εστίασης. Η ρύθμιση του εστιακού μήκους είναι στην πραγματικότητα η ρύθμιση της απόστασης της εικόνας. Ο τυπικός φακός μπορεί να δει τα χαρακτηριστικά των πραγμάτων και ο φακός μεγάλου εστιακού μήκους μπορεί να δει τις συγκεκριμένες λεπτομέρειες των πραγμάτων.

5.   Στις τέσσερις γωνίες του κουτιού, θα τοποθετήσουμε μαργαριτάρι βαμβάκι και φυσαλίδες. Ο σκοπός αυτού είναι η προστασία του προϊόντος από ζημιές. Μετά τη μεταφορά μεγάλων αποστάσεων στο εξωτερικό, τα προϊόντα που παραλαμβάνει ο πελάτης εξακολουθούν να είναι πλήρη. Αποδείξτε ότι η ποιότητα συσκευασίας μας είναι πολύ καλή. Επιπλέον, στο εξωτερικό του κουτιού, θα έχουμε μια εύθραυστη ετικέτα και μια ελαφριά ετικέτα, οπότε ο courier θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή.

6. Η βιντεοκάμερα κυκλοφορίας αντικατοπτρίζεται κυρίως στον ορισμό της εικόνας. Για να επιτευχθεί η σαφήνεια της εικόνας, δεν είναι μόνο μια οριζόντια ανάλυση 540 TVL, αλλά και κάποια μεγάλη δυναμική, αυτόματη ισορροπία λευκού, ρύθμιση ευκρίνειας της εικόνας, εξαιρετικά ψηφιακή. Μείωση θορύβου, έξυπνη ψηφιακή αυτόματη αντιστάθμιση μέτρησης και άλλες λειτουργίες.

βιντεοκάμερα κυκλοφορίας


 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us