Ανιχνευτής διπλού βρόχου επαγωγικού οχήματος προς πώληση

Ανιχνευτής διπλού βρόχου επαγωγικού οχήματος προς πώληση
Ανιχνευτής διπλού βρόχου επαγωγικού οχήματος προς πώληση
Ανιχνευτής διπλού βρόχου επαγωγικού οχήματος προς πώληση
Ανιχνευτής διπλού βρόχου επαγωγικού οχήματος προς πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-202
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:55 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:50 σύνολα / CTN (μέγεθος χαρτοκιβωτίου: 51 * 33 * 35 cm)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής επαγωγικού οχήματος βρόχου

Ανιχνευτής οχήματος επαγωγικού βρόχου   Ανιχνευτής οχήματος επαγωγικού βρόχου   του λευκού κελύφους Dual Loop Detector προς πώληση

Το εργοστάσιό μας παράγει ανιχνευτή βρόχου,   Υπάρχουν πολλά μοντέλα και διαφορετικό χρωματικό κέλυφος, Dual Loop Detector προς πώληση, Dual Loop Detector τιμή,     πώς   λειτουργεί επαγωγικός ανιχνευτής βρόχου, διάγραμμα καλωδίωσης ανιχνευτή βρόχου, στάθμευση επαγωγικού βρόχου.

Ανιχνευτής επαγωγικού οχήματος βρόχου

1. Ο επαγωγικός βρόχος

Ο επαγωγικός βρόχος είναι απλά ένα πηνίο μονωμένου χαλκού σύρματος (καλώδιο οικοδόμησης) που δρομολογείται στο δρόμο εάν το όχημα περνά κατευθείαν πάνω του. Τα πηνία χρησιμοποιούνται συνήθως με πολλαπλές στροφές και τα άκρα του πηνίου συνήθως αφήνονται αρκετά μακριά για να φτάσουν στη θέση της μονάδας ανιχνευτή βρόχου οχήματος χωρίς να συνδέσουν το καλώδιο.

Στο υπάρχον πεζοδρόμιο που πρέπει να εγκατασταθεί, η γραμμή βρόχου εγκαθιστά συνήθως το πηνίο βρόχου κόβοντας μια στενή αυλάκωση στην επιφάνεια του δρόμου με ένα κόφτη σκυροδέματος, τυλίγοντας τον αγωγό βρόχου στην αυλάκωση και γεμίζοντας την αυλάκωση με άσφαλτο ή εποξική για να αποκλείσει το ράβδωση. Οποιοδήποτε νερό και αποτρέψτε τυχόν κινούμενους αγωγούς. Σε νέους δρόμους, τα πηνία μπορούν να κατασκευαστούν από σωλήνες PVC και να θάβονται σε υγρό σκυρόδεμα κατά τη χύτευση.

Τα χαρακτηριστικά του επαγωγικού βρόχου καθορίζουν την αποτελεσματικότητα (ευαισθησία) του βρόχου στην ανίχνευση της διέλευσης οχημάτων πάνω από αυτόν. Αυτά τα χαρακτηριστικά σχετίζονται με το μέγεθος, το σχήμα και τον αριθμό των στροφών του σύρματος και περιγράφονται παρακάτω.

Ανιχνευτής επαγωγικού οχήματος βρόχου

2. Ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος

Ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος είναι μια ηλεκτρονική μονάδα χαμηλού κόστους σε ένα μικρό περίβλημα με ηλεκτρικές συνδέσεις για εισόδους και εξόδους. Ο ανιχνευτής πρέπει να στεγάζεται σε προστατευτικό περίβλημα. Αυτή η μονάδα τροφοδοτείται είτε με τάση δικτύου είτε με χαμηλή τάση AC / dc ανάλογα με τον τύπο του μοντέλου.

Ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος παρέχει οπτικές ενδείξεις για την κατάσταση ισχύος και ρελέ εξόδου. Ορισμένες ρυθμίσεις διακόπτη βελτιστοποιούν την απόδοση του ανιχνευτή στις συνθήκες της τοποθεσίας.

Η ηλεκτρονική ανίχνευσης ενεργοποιεί τον επαγωγικό βρόχο με ένα σήμα εναλλασσόμενου ρεύματος που προκαλεί μαγνητικό πεδίο γύρω από τους αγωγούς βρόχου. Αλλαγές σε αυτό το μαγνητικό πεδίο λόγω της διέλευσης ενός οχήματος υποβάλλονται σε επεξεργασία από τα ηλεκτρονικά για να παρέχουν ανίχνευση οχήματος.

Οι έξοδοι ελέγχου από τον ανιχνευτή πραγματοποιούνται μέσω ρελέ εξόδου παρέχοντας είτε ανοικτές είτε κλειστές επαφές ρελέ.

Ανατρέξτε στον ανιχνευτή βρόχου οχήματος   Οδηγός χρήσης για περισσότερες λεπτομέρειες.

3. Γεωμετρία βρόχου ανίχνευσης

Οι βρόχοι ανίχνευσης θα πρέπει, εκτός εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες της τοποθεσίας, να έχουν ορθογώνιο σχήμα και κανονικά να εγκαθίστανται με τις μακρύτερες πλευρές στη σωστή γωνία προς την κατεύθυνση της κίνησης. Αυτές οι πλευρές πρέπει ιδανικά να απέχουν 1-2 μέτρα. Σημειώστε ότι οι μικροί βρόχοι περιορίζουν το διαθέσιμο ύψος ανίχνευσης, προκαλώντας προβλήματα κατά την ανίχνευση οχημάτων με υψηλό κρεβάτι και ορισμένα SUV ’ μικρό

Ανιχνευτής οχήματος επαγωγικού βρόχου Το μήκος του βρόχου καθορίζεται από το πλάτος του δρόμου που θα παρακολουθείται. Ο βρόχος πρέπει να φτάσει σε απόσταση 300 mm από κάθε άκρη του δρόμου.

Γενικά, οι βρόχοι με μέτρηση περιφέρειας άνω των 10 μέτρων θα πρέπει να εγκαθίστανται με δύο στροφές καλωδίου, ενώ οι βρόχοι περιμέτρου μικρότερης των 10 μέτρων, πρέπει να έχουν τρεις στροφές ή περισσότερες. Οι βρόχοι με μέτρηση περιφέρειας μικρότερο από 6 μέτρα πρέπει να έχουν τέσσερις στροφές. Είναι καλή πρακτική κατά τη στιγμή της εγκατάστασης να κατασκευάζονται γειτονικοί βρόχοι με εναλλασσόμενες περιελίξεις τριών και τεσσάρων στροφών.

Εάν η εγκατάσταση βρόχου είναι σε σκυρόδεμα, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο εγκατάστασης αντικειμένου πριν αποφασίσετε σχετικά με τον αριθμό των στροφών βρόχου.

Ανιχνευτής επαγωγικού οχήματος βρόχου

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us