Ανιχνευτές βρόχων μονού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση

Ανιχνευτές βρόχων μονού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση
Ανιχνευτές βρόχων μονού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση
Ανιχνευτές βρόχων μονού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση
Ανιχνευτές βρόχων μονού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση
Ανιχνευτές βρόχων μονού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-102
  • Χώρα προέλευσης:Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:39,16 $
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5-10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Δυτική ένωση
  • Λεπτομέρειες πακέτου:50 τεμάχια / χαρτοκιβώτιο (46cm * 29cm * 28cm) G / W: 10.5KG
  • Δυνατότητα παροχής:5.000 τεμάχια / Μήνας
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτές βρόχου μονού καναλιού  

Γιατί   οι άνθρωποι επιλέγουν ανιχνευτή Noble loop.  
Οι τιμές των αισθητήρων βρόχου μονού καναλιού Nortech είναι υψηλότερες. και οι ανιχνευτές βρόχου Noble ενός καναλιού είναι πολύ ανταγωνιστικοί. και πληρούν τις απαιτήσεις της αγοράς. Λόγω των περισσότερων πελατών είναι ο μεταπωλητής. Έτσι, τα οφέλη win-win είναι πολύ σημαντικά. Οι ανιχνευτές απλού βρόχου είναι οι ίδιοι με τον ανιχνευτή βρόχου Nortech, αλλά οι τιμές είναι μόνο οι μισοί του Nortech. Τα κύρια συστατικά του ανιχνευτή βρόχου ενός καναλιού είναι από τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία. Γνωρίζουμε ότι οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία είναι διάσημες με ηλεκτρονικά αξεσουάρ. Σε προσθήκες. το προϊόν τους με κάποιο Πιστοποιητικό. Όπως CE, UL, FCC. το προϊόν μας είναι η καλύτερη επιλογή για όλους εσάς. Noble gate   ανιχνευτής βρόχου μπορεί να λειτουργήσει αυτο-περιστροφή εύρος είναι 20-2000uh. άλλοι ανιχνευτές βρόχου αντικειμένων δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό. Ο ανιχνευτής Noble loop μπορεί να λειτουργεί σε 240VAC. Don ' Μην ανησυχείτε για την εξουσία της πόλης και την άνοδο. Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας. οι ανιχνευτές βρόχου ενός καναλιού μπορούν να προσαρμοστούν στην τροφοδοσία χώρας και να λειτουργούν τέλεια.   OEM για τον πελάτη. φτιάξτε την επωνυμία σας. όπως μια ετικέτα ανιχνευτή βρόχου. μπορούμε OEM για εσάς. και σχετικά με το χρώμα του ανιχνευτή βρόχου. μπορούμε να παρέχουμε λευκό, μαύρο, μπλε. Αν θέλετε κόκκινο, κίτρινο, καφέ, μοβ. μπορούμε επίσης να δεχτούμε ΚΑΕ για εσάς. Και κουτί OEM για εσάς. Εάν θέλετε να εκτυπώσετε το όνομα και το λογότυπο της εταιρείας σας στα χαρτοκιβώτια. μπορούμε να το κάνουμε και αυτό. Εάν θέλετε τη γλώσσα OEM του εγχειριδίου. μπορούμε να προσφέρουμε το αγγλικό εγχειρίδιο, εγχειρίδιο παραδοσιακών χαρακτήρων, εγχειρίδιο κινεζικής γλώσσας.

ανιχνευτές βρόχου ενός καναλιού

Η Noble προσφέρει καλές υπηρεσίες πωλήσεων για ανιχνευτή βρόχου ενός καναλιού. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης. Εάν το προϊόν εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα. Όπως δεν λειτουργεί και σπασμένα. Σύμφωνα με το βίντεο που προσφέρει ο πελάτης. Ο μηχανικός μετά την πώληση θα καθοδηγήσει πώς να το διορθώσει. και μπορούμε επίσης να κάνουμε τηλεχειριστήριο και να τους διδάξουμε να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Εάν το   δεν αντιμετώπισε δυσλειτουργία. θα σας στείλουμε ξανά νέο ανιχνευτή βρόχου. θα αντέξουμε το κόστος αποστολής. και μπορείτε να στείλετε ξανά τον ανιχνευτή βρόχων προβλημάτων. θα το ανιχνεύσουμε και θα αναζητήσουμε τον λόγο για αυτό.   Μόλις εμφανιστεί το πρόβλημα, θα το αντιμετωπίσουμε αμέσως. Οι καλές υπηρεσίες πωλήσεων είναι το κλειδί για την επιτυχία.   Διπλός έλεγχος ποιότητας προϊόντος. πριν από την αποστολή στον πελάτη μας. Αρχικά. το QC μας θα το δοκιμάσει και θα δει αν μπορεί να λειτουργήσει με επιτυχία.   Δεύτερος. ο μηχανικός μας ελέγχου ποιότητας θα το δοκιμάσει.   Τελικά. ο διευθυντής εργοστασίων μας θα ελέγξει εάν το πακέτο προϊόντων είναι καλά και όλα τα αξεσουάρ εάν είναι πλήρη.  

ανιχνευτές βρόχου ενός καναλιού

 

Γιατί όλο και περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν τον ανιχνευτή βρόχου μονής κατεύθυνσης αντί για τον κόκκινο;
Ναί. το κόκκινο ένα κομμάτι είναι φθηνό. αλλά δεν μπορεί να εντοπίσει το είδος του οχήματος. εύκολο να κάνεις λάθος. δυσκολία στην εγκατάσταση του πηνίου βρόχου. Πολλοί πελάτες ανατροφοδοτούν ότι η κόκκινη ευαισθησία δεν είναι καλή. όταν περνά ένα αυτοκίνητο. δεν ανιχνεύει. Αλλά η ευαισθησία των ανιχνευτών βρόχου ενός καναλιού είναι πολύ καλή. και κανένα από τα παράπονα των πελατών μας ότι η ευαισθησία του.  

ανιχνευτές βρόχου ενός καναλιού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us