Ανιχνευτές βρόχου απλού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση

Ανιχνευτές βρόχου απλού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση
Ανιχνευτές βρόχου απλού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση
Ανιχνευτές βρόχου απλού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση
Ανιχνευτές βρόχου απλού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση
Ανιχνευτές βρόχου απλού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-102
  • Χώρα προέλευσης:Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:39,16 $
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5-10 τεμάχια
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, δυτική ένωση
  • Λεπτομέρειες πακέτου:50 τεμάχια / κουτί (46cm * 29cm * 28cm) Α / Α: 10,5KG
  • Δυνατότητα παροχής:5.000 κομμάτι / Μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτές βρόχου απλού καναλιού  

Γιατί   οι άνθρωποι επιλέγουν ανιχνευτή Noble Loop.  
Οι τιμές των αισθητήρων βρόχου single channel του Nortech είναι υψηλότερες. και οι ανιχνευτές βρόγχου Single Channel είναι πολύ ανταγωνιστικοί. και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς. Λόγω του πιο πελάτη είναι ο μεταπωλητής. Έτσι, τα ωφελήματα που κερδίζουν είναι πολύ σημαντικά. Οι ευγενείς ανιχνευτές ενιαίου βρόχου είναι οι ίδιοι με τον ανιχνευτή βρόχου Nortech, αλλά οι τιμές είναι μόνο το ήμισυ της Nortech. Οι κύριες συνιστώσες ανιχνευτών βρόγχου single channel channel είναι από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία. Όπως γνωρίζουμε ότι οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία είναι διάσημες με ηλεκτρονικά αξεσουάρ. Σε προσθήκες. το προϊόν τους με κάποιο Πιστοποιητικό. Όπως CE, UL, FCC. το προϊόν μας είναι η καλύτερη επιλογή για όλους εσάς. Ευγενική πύλη   ανιχνευτής βρόχου μπορεί να λειτουργήσει αυτο-στροφή περιοχή είναι 20-2000uh. άλλοι ανιχνευτές βρόχων στοιχείων δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό. Ο ευφυής ανιχνευτής βρόχου μπορεί να λειτουργεί σε 240VAC. Μην ανησυχείτε για την εξουσία της πόλης κάτω και να αυξηθεί. Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών μας. οι ανιχνευτές βρόχου ενός καναλιού μπορούν να προσαρμοστούν στο τροφοδοτικό χώρας και να λειτουργούν τέλεια.   OEM για τον πελάτη. κάνετε το εμπορικό σήμα σας. όπως μια ετικέτα ανιχνευτή βρόχου. μπορούμε OEM για σας. και σχετικά με το χρώμα του ανιχνευτή βρόχου. μπορούμε να παρέχουμε λευκό, μαύρο, μπλε. Αν θέλετε κόκκινο, κίτρινο, καφέ, μοβ. μπορούμε επίσης να δεχτούμε ΚΑΕ για εσάς. Και κουτί OEM για σας. Εάν θέλετε έξω να εκτυπώσετε το όνομα και το λογότυπο της εταιρείας σας σε κουτιά. μπορούμε να το κάνουμε αυτό επίσης. Αν θέλετε Γλώσσα OEM του εγχειριδίου. μπορούμε να προσφέρουμε το εγχειρίδιο του Αγγλικού, το παραδοσιακό εγχειρίδιο χαρακτήρων, το εγχειρίδιο κινεζικής γλώσσας.

ανιχνευτές βρόγχων μονής καναλιού

Ευγενής προσφέρουν καλές υπηρεσίες πωλήσεων για ανιχνευτή βρόχου με ένα κανάλι. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγύησης. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο προϊόν. Όπως δεν λειτουργεί και σπάσει. Σύμφωνα με το βίντεο που προσφέρει ο πελάτης. Ο μηχανικός μετά την πώληση θα καθοδηγήσει πώς να το διορθώσετε. και μπορούμε επίσης να κάνουμε απομακρυσμένο έλεγχο και να τους διδάξουμε να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Αν το   δυσλειτουργία δεν ασχολήθηκε. θα σας στείλουμε ξανά τον νέο ανιχνευτή βρόχου. θα προσφέρουμε το κόστος αποστολής. και μπορείτε να ξαναστείλετε τον ανιχνευτή βρόχων προβλημάτων μας. θα το εντοπίσουμε και θα αναζητήσουμε τον λόγο για αυτό.   Μόλις εμφανιστεί το πρόβλημα, θα το χειριστούμε αμέσως. Οι καλές υπηρεσίες πωλήσεων αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία.   Διπλός έλεγχος ποιότητας προϊόντος. πριν στείλετε στον πελάτη μας. Αρχικά. το QC μας θα το δοκιμάσει και θα δούμε αν μπορεί να λειτουργήσει επιτυχώς.   Δεύτερος. ο μηχανικός ελέγχου ποιότητας θα το δοκιμάσει.   Τελικά. ο διευθυντής εργοστασίου μας θα ελέγξει το πακέτο αγαθών εάν και όλα τα αξεσουάρ είτε ολοκληρωθεί.  

ανιχνευτές βρόγχων μονής καναλιού

 

γιατί όλο και περισσότεροι πελάτες χρησιμοποιούν τον αυτόματο ανιχνευτή βρόχων αντί για το κόκκινο;
Ναί. το κόκκινο pice είναι φθηνό. αλλά δεν μπορεί να ανιχνεύσει το είδος του οχήματος. εύκολο να κάνει λάθος. δυσκολία στην εγκατάσταση του πηνίου βρόχου. Πολλά σχόλια των πελατών ότι η κόκκινη μια ευαισθησία δεν είναι καλή. όταν ένα αυτοκίνητο περνάει. δεν ανιχνεύει. Αλλά η ευαισθησία ανιχνευτών βρόχου ενός καναλιού είναι πολύ καλή. και καμία από τις καταγγελίες πελατών μας ότι η ευαισθησία του.  

ανιχνευτές βρόγχων μονής καναλιού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us