Ανιχνευτές βρόχων προς πώληση, ανιχνευτής κυκλοφορίας μονής διαδρομής για σταθμό διοδίων

Ανιχνευτές βρόχων προς πώληση, ανιχνευτής κυκλοφορίας μονής διαδρομής για σταθμό διοδίων
Ανιχνευτές βρόχων προς πώληση, ανιχνευτής κυκλοφορίας μονής διαδρομής για σταθμό διοδίων
Ανιχνευτές βρόχων προς πώληση, ανιχνευτής κυκλοφορίας μονής διαδρομής για σταθμό διοδίων
Ανιχνευτές βρόχων προς πώληση, ανιχνευτής κυκλοφορίας μονής διαδρομής για σταθμό διοδίων
Ανιχνευτές βρόχων προς πώληση, ανιχνευτής κυκλοφορίας μονής διαδρομής για σταθμό διοδίων

Λεπτομέρειες:

  • Σειριακός αριθμός: LD-102
  • Χώρα προέλευσης:Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE, FC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:39,16 $ / Η / Υ
  • Ελάχιστη παραγγελία: Ελάχιστο 10τμχ
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-6 εργάσιμη ημέρα.
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:χαρτοκιβώτιο / 50 τεμάχια Μέγεθος χαρτοκιβωτίου 46 * 28 * 29 cm G / W: 10,6 kg
  • Δυνατότητα παροχής:5000PCS / ανά morth
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής βρόχου προς πώληση  

Ανιχνευτής LOOP από την Shenzhen Noble OPTO.CO., LTD, ανιχνευτής βρόχου εγκατάστασης πάρκινγκ και ανιχνευτής κυκλοφορίας επαγωγικού βρόχου πολύ έξυπνη. Η τιμή ανιχνευτή βρόχου είναι πολύ φθηνή και ήταν το προϊόν του προϊόντος μας.  

ανιχνευτής βρόχου

Noble of Loop Detector της   Πλεονεκτήματα προϊόντων, ο ανιχνευτής τάσης βρόχου μας μπορεί να παράγει 85-240VAC ή 12-24VAC, άλλα   εργοστασια   μόνο τάσης   220v ή 110v, 12v ή 24v.   τα μοντέλα ανιχνευτή βρόχου μας Loop Inductance, Ideal 25 µ H έως 1000 µ H, μέγιστο: 20 µ H έως 1200 µ Η,   Ευαισθησία   △ L 0,01% έως 2,56% με 16 επιλέξιμες, εφαρμόσιμες εφαρμογές ελέγχου κυκλοφορίας συστημάτων διοδίων ανάλυση μέτρησης κυκλοφορίας οχημάτων

Ανιχνευτής βρόχου για τη μέθοδο δοκιμής προϊόντος προς πώληση, ανιχνευτής βρόχου Χρησιμοποιήστε το ίδιο λογικό πηνίο (οποιαδήποτε λογική ποσότητα εντός του προτύπου) για να συνδεθείτε με τα γνήσια και ανεπτυγμένα προϊόντα, τοποθετημένα κάτω από τη λεπίδα ρότορα κινητήρα, δοκιμή ανιχνευτή βρόχου στην ίδια απόσταση και στην ίδια περιβάλλον, ρυθμίστε την ταχύτητα του κινητήρα στο μέγιστο, εκκινήστε, απενεργοποιήστε τον κινητήρα όταν ο κινητήρας περιστρέφεται αργά μειώστε την ταχύτητα από την υψηλή ταχύτητα. Όταν ο κινητήρας πέσει σε μια συγκεκριμένη ταχύτητα, ο ανιχνευτής αίσθησης αρχίζει να ανιχνεύει και να στέλνει ένα σήμα, και το ρελέ Α και Β λειτουργεί. Η είσοδος ρελέ A και B 220VAC μηδενική γραμμή για τον έλεγχο του φωτός ενεργοποίησης και απενεργοποίησης. Απεικόνιση. Σημείωση: Το MCU ενδέχεται να δυσλειτουργεί όταν ο κινητήρας στρέφεται σε χαμηλή ταχύτητα, δηλαδή, η περιστρεφόμενη λεπίδα εισέρχεται μόνο μία φορά και μπορεί να υπάρχουν δύο προβλήματα μεταγωγής. ανιχνευτής βρόχου μπορεί ο έλεγχος να επιβεβαιώσει φυσιολογικό.

πώληση ανιχνευτών βρόχου

2. ανιχνευτής βρόχου Δοκιμή εργασίας υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας προϊόντος: Συνθήκες δοκιμής: βάλτε το προϊόν σε κουτί σταθερής θερμοκρασίας και υγρασίας υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, εργαλεία δοκιμής: πολύμετρο κουτιού υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, παλμογράφος κ.λπ.
Χρησιμοποιήστε τον επαγωγέα σχήματος Ι ως το πηνίο γείωσης (η ευαισθησία είναι εντός του κανονικού) και τοποθετήστε το προϊόν στο κουτί υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας.
Ένα στάδιο: αλλαγή μεταξύ 0-70 μοιρών, ο χρόνος αλλάζει μία φορά σε 1 ώρα, δεν υπάρχει σφάλμα στη δοκιμή για 24 ώρες και οι έξοδοι ρελέ Α και Β συνδέονται για να δουν εάν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία.
Το δεύτερο στάδιο: αλλαγή μεταξύ -40 - +70 μοίρες, ο χρόνος αλλάζει μία φορά σε 1 ώρα, δεν υπάρχει σφάλμα στη δοκιμή για 24 ώρες και, στη συνέχεια, αλλάξτε σε 2 ώρες για να αλλάξετε τη δοκιμή για να δείτε αν υπάρχει σφάλμα, και συνδέστε τις εξόδους ρελέ Α και Β για να δείτε εάν υπάρχει κάποιο σφάλμα. δράση.   3. Μέθοδος δοκιμής εισαγωγής συχνότητας και επαγωγής επαγωγής βρόχου
Επαγωγή πηνίου: 20UH-2000UH (η εταιρεία μας θα μετρήσει 25UH, 85UH, 108UH, 358UH, 500UH, 1000UH, 1200UH, 1500UH, 2000UH, άλλες ευαισθησίες μετρούνται από τον μετρητή συχνότητας) επειδή διαφορετικά πηνία θα έχουν διαφορετικές συχνότητες. Έτσι, το εύρος συχνότητας εισόδου είναι σταθερό εντός 16KHz-130KHz. Κατά τη δοκιμή αυτής της λειτουργίας, ο 16-bit περιστροφικός κωδικός κλήσης θα ρυθμιστεί ανάλογα για να δει αν θα είναι μη αναγνωρίσιμος όταν το ίδιο πηνίο έχει διαφορετική ευαισθησία. Προσοχή: Όταν ο ανιχνευτής γείωσης τροφοδοτείται άμεσα Ελέγξτε εάν υπάρχει λειτουργία καθυστέρησης του σήματος ανίχνευσης MCU, κυρίως ελέγχοντας την πράσινη ενδεικτική λυχνία, δηλαδή, η ενδεικτική λυχνία γείωσης είναι φωτεινή ή αναβοσβήνει. Υπό κανονικές συνθήκες, το MCU αναγνωρίζει αμέσως το πηνίο αίσθησης εδάφους.

Εφαρμογή ανιχνευτή βρόχου οχήματος

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us