Ανιχνευτές βρόχου προς πώληση, ανιχνευτής κυκλοφορίας μονής κατεύθυνσης για σταθμό διοδίων

Ανιχνευτές βρόχου προς πώληση, ανιχνευτής κυκλοφορίας μονής κατεύθυνσης για σταθμό διοδίων
Ανιχνευτές βρόχου προς πώληση, ανιχνευτής κυκλοφορίας μονής κατεύθυνσης για σταθμό διοδίων
Ανιχνευτές βρόχου προς πώληση, ανιχνευτής κυκλοφορίας μονής κατεύθυνσης για σταθμό διοδίων
Ανιχνευτές βρόχου προς πώληση, ανιχνευτής κυκλοφορίας μονής κατεύθυνσης για σταθμό διοδίων
Ανιχνευτές βρόχου προς πώληση, ανιχνευτής κυκλοφορίας μονής κατεύθυνσης για σταθμό διοδίων

Λεπτομέρειες:

  • Σειριακός αριθμός: LD-102
  • Χώρα προέλευσης:Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE, FC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:39,16 δολάρια / Η / Υ
  • Ελάχιστη παραγγελία: Ελάχιστη ποσότητα 10 τεμαχίων
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-6 εργάσιμες ημέρες.
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:χαρτοκιβώτιο / 50 τεμάχια Μέγεθος χαρτοκιβωτίων 46 * 28 * 29 cm Α / Μ: 10,6 kg
  • Δυνατότητα παροχής:5000PCS / ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής βρόχων προς πώληση  

LOOP ανιχνευτής από Shenzhen Noble OPTO.CO., LTD, Loop ανιχνευτή εγκαταστήσετε χώρο στάθμευσης και επαγωγή Loop ανιχνευτή κυκλοφορίας πολύ intelligent.loop ανιχνευτή τιμή είναι πολύ φθηνή και ήταν ζεστό σημείο πώλησης προϊόν μας.  

ανιχνευτή βρόχου

Ευγενικός ανιχνευτής βρόχου του | Τα πλεονεκτήματα του προϊόντος, ανιχνευτής βρόχου μας τάσης μπορεί να κάνει 85-240VAC ή 12-24VAC, άλλα   εργοστάσια   της τάσης μόνο δεν   220v ή 110v, 12v ή 24v.   τα πρότυπα ανιχνευτή βρόχου του Loop Inductance, Ideal 25 µ Η έως 1000 µ H, max: 20 µ Η έως 1200 µ H,   Ευαισθησία   △ L 0,01% έως 2,56% με 16επιλεχτές, εφαρμοστέες εφαρμογές ελέγχου κυκλοφορίας συστήματα διοδίων καταμέτρηση οχημάτων ανάλυση κυκλοφορίας

Μέθοδος δοκιμής ανιχνευτή βρόχου προς πώληση, ανιχνευτής βρόχου Χρησιμοποιήστε το ίδιο ευαίσθητο πηνίο (οποιαδήποτε λογική ποσότητα στο πρότυπο) για να συνδεθείτε με το αρχικό και αναπτυγμένο προϊόν, τοποθετημένο κάτω από τη λεπίδα του ρότορα του κινητήρα, δοκιμή ανιχνευτή βρόχου στην ίδια απόσταση και στην ίδια περιβάλλον, να ρυθμίσετε την ταχύτητα του κινητήρα στο μέγιστο, την εκκίνηση, να σβήσετε τον κινητήρα όταν περιστρέφεται ο κινητήρας. Αργά μειώστε την ταχύτητα από υψηλή ταχύτητα. Όταν ο κινητήρας πέσει σε μια συγκεκριμένη ταχύτητα, ο ανιχνευτής αισθητήρα αρχίζει να ανιχνεύει και να στέλνει ένα σήμα, και τα ρελέ Α και Β λειτουργούν. Η είσοδος ρελέ A και B 220VAC μηδενική γραμμή για τον έλεγχο και τη σβηστή του φωτός. Απεικόνιση. Σημείωση: Η MCU μπορεί να παρουσιάσει δυσλειτουργία όταν ο κινητήρας στρέφεται σε χαμηλή ταχύτητα, δηλαδή η περιστρεφόμενη λεπίδα εισέρχεται μόνο μία φορά και μπορεί να υπάρχουν δύο προβλήματα μεταγωγής. ανιχνευτή βρόχου μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η δοκιμή είναι κανονική.

ανιχνευτές βρόχου προς πώληση

2. Ανιχνευτής βρόχου Προϊόν δοκιμή εργασίας υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας: Συνθήκες δοκιμής: βάλτε το προϊόν σε σταθερή θερμοκρασία και υγρασία κουτί υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, εργαλεία δοκιμής: κουτί υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας πολύμετρο, παλμογράφο, κλπ.
Χρησιμοποιήστε τον επαγωγέα σχήματος Ι ως πηνίο γείωσης (η ευαισθησία είναι εντός του προτύπου) και τοποθετήστε το προϊόν στο κουτί υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας.
Ένα στάδιο: αλλαγή μεταξύ 0-70 μοίρες, ο χρόνος αλλάζει μία φορά σε 1 ώρα, δεν υπάρχει σύγκρουση στη δοκιμή για 24 ώρες και οι έξοδοι ρελέ Α και Β συνδέονται για να διαπιστωθεί εάν υπάρχει κάποια δυσλειτουργία.
Το δεύτερο στάδιο: αλλαγή μεταξύ -40 - +70 μοίρες, ο χρόνος μεταβαίνει μία φορά σε 1 ώρα, δεν υπάρχει συντριβή στη δοκιμή για 24 ώρες, στη συνέχεια, αλλάξτε σε 2 ώρες για να αλλάξετε τη δοκιμή για να δείτε αν υπάρχει συντριβή, και συνδέστε τις εξόδους ρελέ Α και Β για να δείτε εάν υπάρχει κάποιο σφάλμα. δράση.   3. ανιχνευτής βρόχου Μέθοδος δοκιμής εισόδου συχνότητας και επαγωγής πηνίου:
Αντίσταση πηνίου: 20UH-2000UH (η εταιρεία μας θα μετρήσει 25UH, 85UH, 108UH, 358UH, 500UH, 1000UH, 1200UH, 1500UH, 2000UH, οι άλλες ευαισθησίες μετρώνται από το μετρητή συχνότητας). Το εύρος συχνοτήτων εισόδου είναι σταθερό σε 16KHz-130KHz. Κατά τη δοκιμή αυτής της λειτουργίας, ο 16-bit κωδικός περιστροφικής κλήσης θα ρυθμιστεί αναλόγως για να δει εάν θα είναι μη αναγνωρίσιμο όταν το ίδιο πηνίο έχει διαφορετική ευαισθησία. Προσοχή: Όταν τροφοδοτείται ο ανιχνευτής εδάφους Ελέγξτε αμέσως εάν υπάρχει μια λειτουργία καθυστέρησης του σήματος ανίχνευσης MCU, κυρίως ελέγχοντας την πράσινη ενδεικτική λυχνία, δηλαδή η ενδεικτική λυχνία σήματος γείωσης είναι φωτεινή ή αναβοσβήνει. Υπό κανονικές συνθήκες, η MCU αναγνωρίζει αμέσως το πηνίο συναίσθημα εδάφους.

Εφαρμογή ανιχνευτή βρόχου οχήματος

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us