Ανιχνευτής βρόχου οχήματος για πώληση

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος για πώληση
Ανιχνευτής βρόχου οχήματος για πώληση
Ανιχνευτής βρόχου οχήματος για πώληση
Ανιχνευτής βρόχου οχήματος για πώληση
Ανιχνευτής βρόχου οχήματος για πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-100
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:39 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος

Τιμή ανιχνευτή βρόχου μονού οχήματος     Ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος προς πώληση Ανιχνευτής βρόχου Αντιμετώπιση προβλημάτων Ανιχνευτής βρόχου ανιχνευτή βρόχου Τιμή Ένας ανιχνευτής βρόχου ενός οχήματος αποτελείται συνήθως από τρία εξαρτήματα. Ο επαγωγικός βρόχος αποτελείται από ένα απλό καλώδιο που είναι θαμμένο κάτω από το δρόμο. Τα ηλεκτρονικά ανιχνευτές συνδέονται κυρίως με την ηλεκτρονική συσκευή μέσω καλωδίου. Η παρουσία του οχήματος στο βρόχο μπορεί να ανιχνευθεί για να παρέχει έξοδο. Ελεγκτές, που χρησιμοποιούνται συνήθως για στάθμευση, μεταφορά ή βιομηχανικές εφαρμογές πόρτας / πόρτας.   Ο ανιχνευτής συντονίζεται στο βρόχο.

Ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος


Η σιδηρομαγνητική επίδραση του πηνίου αίσθησης του βρόχου - η επαγωγή του βρόχου αυξάνει το ρεύμα του ρινίσματος - η αυτεπαγωγή του βρόχου μειώνει το σιδηρομαγνητικό αποτέλεσμα του ρεύματος του νερού. Ο επαγωγικός βρόχος είναι το πηνίο του μονωμένου αγωγού, χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη γεωμετρία, η οποία είναι χαμηλή από τα ηλεκτρονικά του ανιχνευτή. Διέγερση σήματος τάσης. Το προκύπτον μαγνητικό πεδίο θα περιβάλλει τον πυρήνα πηνίου αυτού του κύκλου. Όταν η πηγή ισχύος εφαρμόζεται σε έναν ανιχνευτή οχήματος που είναι συνδεδεμένος στο βρόχο, η ηλεκτρονική συσκευή θα συντονιστεί αυτόματα στον βρόχο πηνίου. Ο βρόχος ταλαντεύεται στη φυσική συχνότητα συντονισμού του συγκεκριμένου βρόχου

Ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος   το πηνίο ταλαντεύεται στη φυσική συχνότητα συντονισμού του συγκεκριμένου πηνίου ανιχνευτή βρόχου οχήματος στο οποίο συνδέονται τα ηλεκτρονικά. Η συχνότητα επηρεάζεται άμεσα από την χωρητικότητα και την επαγωγικότητα των ηλεκτρονικών ανιχνευτών, τα οποία υπάρχουν στο επαγωγικό πηνίο και στα ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Κανονικά ο ανιχνευτής θα λειτουργεί στην περιοχή από 30 έως 100 kHz. Ανιχνευτής βρόχου οχήματος LD-100   Οι ανιχνευτές στάθμευσης λειτουργούν συνήθως σε χαμηλότερες συχνότητες. Το αποτέλεσμα αυτής της ταλάντωσης είναι η μαγνητική ροή γύρω από τον αγωγό βρόχου στο δρόμο.

Ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος

Όταν το όχημα κινείται στον βρόχο και κόβει τη μαγνητική ροή, παράγονται δύο εφέ. Τα σιδηρομαγνητικά υλικά, που απαντώνται συνήθως σε ελαστικά από χαλύβδινους ιμάντες και μικρότερα εξαρτήματα κινητήρα, προκαλούν δράση στον μετασχηματιστή και αυξάνουν την αυτεπαγωγή βρόχου.   Αυτό ονομάζεται σιδηρομαγνητικό αποτέλεσμα. Το φαινόμενο eddy current που προκαλείται από το μεγαλύτερο τμήμα του πλαισίου του οχήματος και του αμαξώματος είναι αντίθετο με το μαγνητικό πεδίο και έτσι προκαλεί τη μείωση της επαγωγής του βρόχου. Το φαινόμενο eddy current αντικαθιστά συνήθως το σιδηρομαγνητικό αποτέλεσμα. με αποτέλεσμα τη συνολική μείωση της αυτεπαγωγής του βρόχου. Η αυτεπαγωγή είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη συχνότητα, επομένως η μείωση της αυτεπαγωγής βρόχου οδηγεί σε αύξηση της συχνότητας. Έτσι, αναλύοντας τη θετική αλλαγή στη συχνότητα, ο ανιχνευτής οχήματος μπορεί να αισθανθεί την παρουσία του οχήματος στο βρόχο.   Ένα όχημα θα προκαλέσει αλλαγή αυτεπαγωγής όταν κινείται πάνω από ένα βρόχο. Αυτός ο πίνακας δείχνει την τυπική αλλαγή αυτεπαγωγής έναντι ενός ανιχνευτή βρόχου οχήματος που προκαλείται από διαφορετικούς τύπους οχημάτων σε ιδανικές συνθήκες. Αυτό το μέγεθος βρόχου είναι χαρακτηριστικό στις περισσότερες εγκαταστάσεις στάθμευσης. Η αλλαγή αυτεπαγωγής εμφανίζεται με AL / L (Delta L over L) που συμβολίζει την ποσοστιαία μεταβολή στην αυτεπαγωγή σε σχέση με την επαγωγιμότητα χωρίς να υπάρχει όχημα. Αυτό το ποσοστό αντικατοπτρίζει τη μείωση της αυτεπαγωγής έναντι της συνολικής αυτεπαγωγής του συστήματος. Ένα όχημα που δεν εμφανίζεται σε αυτό το τραπέζι αλλά αξίζει να αναφερθεί είναι ένα ποδήλατο, το οποίο προκαλεί μια πολύ μικρή αλλαγή αυτεπαγωγής 0,02%, που ισοδυναμεί με τη ρύθμιση μέγιστης ευαισθησίας του βρόχου οχήματος LD-100   ανιχνευτές. Οι μεταβολές της αυτεπαγωγής σε έναν βρόχο μπορούν να μετρηθούν αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τη μονάδα διάγνωσης LD-100.

Ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us