Ανίχνευση οχημάτων βίντεο με ανιχνευτή ασύρματης κάμερας χονδρικής

Ανίχνευση οχημάτων βίντεο με ανιχνευτή ασύρματης κάμερας χονδρικής
Ανίχνευση οχημάτων βίντεο με ανιχνευτή ασύρματης κάμερας χονδρικής

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: TCD-8
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:620,9 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:5000 ανά / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανίχνευση οχήματος βίντεο  

Η ανίχνευση οχημάτων βίντεο ως συσκευή δοκιμής, οι λειτουργίες της, οι τεχνικοί δείκτες και η ακρίβεια ανίχνευσης θα πρέπει να μπορούν να ανταποκρίνονται στον χρήστη ' η μηχανική χρειάζεται και αποτρέπει τους δείκτες να είναι πολύ υψηλοί ή πολύ χαμηλοί. Πολύ υψηλός στόχος θα αυξήσει το κόστος κατασκευής του προϊόντος και θα προκαλέσει σπατάλη πόρων. το slice ευρετηρίου θα κάνει τα δεδομένα να είναι πολύ προκατειλημμένα, το σύστημα να είναι προκατειλημμένο ή ακόμη και να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά. Επομένως, διαφορετικά συστήματα ένδειξης ή τυποποιημένα συστήματα πρέπει να προσδιορίζονται σύμφωνα με διαφορετικές οδηγίες χρήσης, όπως οι απαιτήσεις των ανιχνευτών οχημάτων βίντεο για υπηρεσίες πληροφοριών κυκλοφορίας, στατιστικά στοιχεία και ανάλυση ροής κυκλοφορίας και οι απαιτήσεις των ανιχνευτών οχημάτων βίντεο για τον έλεγχο σήματος κυκλοφορίας. Θα υπάρχουν διαφορές και θα πρέπει να ορίζονται σαφώς στο πρότυπο. Η ανίχνευση οχήματος βίντεο μπορεί αντί για τον παραδοσιακό ανιχνευτή βρόχου οχήματος. Εάν η διασταύρωση σας είναι μεγάλη. τότε είναι κατάλληλο για ανίχνευση οχημάτων βίντεο. Επειδή η περιοχή ανίχνευσης είναι μεγάλη.   Και η τεχνολογία ανίχνευσης οχημάτων βίντεο γίνεται πιο δημοφιλής.  

ανίχνευση οχημάτων βίντεο

Ορισμένες εφαρμογές μηχανικής απαιτούν την ανίχνευση οχημάτων βίντεο   πρέπει να έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία. Κατ 'αρχήν, η σχετική λειτουργία πρέπει να αξιολογείται αντικειμενικά. Αυτό απαιτεί δοκιμή και αξιολόγηση των δεικτών που περιγράφουν τη λειτουργία. Για ορισμένους δείκτες, ποσοτική ανίχνευση, όπως ροή κυκλοφορίας, ποσοστό καταγραφής συμβάντων παραβίασης οχημάτων κ.λπ. αλλά για ορισμένους δείκτες, είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί αντικειμενική αξιολόγηση, όπως το σημείο της ταχύτητας κίνησης του οχήματος. Πρέπει να αναπτυχθούν διαφορετικές μέθοδοι δοκιμής σύμφωνα με διαφορετικές κατευθύνσεις χρήσης. Για τους δείκτες που μπορούν να ανιχνευθούν ποσοτικά, η μέθοδος ανίχνευσης πρέπει να προσδιορίζεται σαφώς στο πρότυπο. Για τους δείκτες που δεν μπορούν να ανιχνευθούν ποσοτικά, μπορεί να γίνει μια ποιοτική περιγραφή ή ένα σχήμα σύγκρισης αναφοράς. έχουμε πολλούς τύπους στοιχείων ανίχνευσης κάμερας φωτεινού σηματοδότη / ασύρματου ανιχνευτή κάμερας / ανίχνευσης βίντεο / ανιχνευτή ενσύρματης κάμερας  

ανίχνευση οχημάτων βίντεο

 

Για την ανίχνευση βίντεο, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η πηγή εικόνας. Για έναν ανιχνευτή βίντεο που μπορεί να επιτύχει τις απαιτήσεις ανίχνευσης μιας πηγής εικόνας, μπορεί να υπάρξει σοβαρή πτώση του ευρετηρίου για άλλη πηγή εικόνας. Τα πιο εμφανή παραδείγματα είναι μέρα και νύχτα, με σκιές και χωρίς σκιές. Επομένως, η πηγή εικόνας πρέπει να είναι μια συλλογή τυπικών εικόνων. Η δοκιμή ενός δείκτη πρέπει να εκτελείται σε όλα τα αντικείμενα μιας τυπικής συλλογής εικόνων. Η ικανότητα του δοκιμασμένου προϊόντος να προσαρμοστεί στην τεχνική πρακτική εξαρτάται από την επιστημονική και την τυπικότητα του συνόλου πηγής εικόνας. Και εκπρόσωπος. Για ένα τυπικό σύνολο πηγής εικόνας, πρέπει να καθοριστούν οι βασικές παράμετροι όπως η χαμηλότερη αναλογία σήματος προς θόρυβο εξόδου, ανάλυση και δυναμική περιοχή. Ανίχνευση οχήματος βίντεο   είναι ένας ανιχνευτής πολλαπλών λειτουργιών μεγάλης έκτασης με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες ανίχνευσης από άλλους ανιχνευτές οχημάτων. Θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τις μοναδικές λειτουργίες ανίχνευσης στο πρότυπο, όπως το μήκος ουράς και τη διασταύρωση. Ταξίδια και ούτω καθεξής. Στο μέλλον. η ανίχνευση οχημάτων βίντεο θα έχει τον τύπο οχήματος ανίχνευσης και σε ορισμένα άλλα αρχεία. ο ανιχνευτής οχημάτων βίντεο θα λειτουργεί καλύτερα.  

ανίχνευση οχημάτων βίντεο

 

 


 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us