Πωλείται όχημα ανίχνευσης βρόχου ανίχνευσης διπλού οχήματος

Πωλείται όχημα ανίχνευσης βρόχου ανίχνευσης διπλού οχήματος
Πωλείται όχημα ανίχνευσης βρόχου ανίχνευσης διπλού οχήματος

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD200
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:59 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Κουτί 50pc 47 * 30 * 35cm 14,7kg
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγκατάσταση βρόχου ανιχνευτή διπλού οχήματος

Εγκατάσταση βρόχου ανιχνευτή διπλού οχήματος στην Κίνα,   Διπλή εγκατάσταση βρόχου ανιχνευτή οχήματος προς πώληση, εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου οχήματος, δοκιμή βρόχου ανίχνευσης οχήματος, ανιχνευτής κυκλοφορίας βρόχου επαγωγής.

Εγκατάσταση βρόχου ανιχνευτή διπλού οχήματος

Στην εγκατάσταση διπλού βρόχου ανιχνευτή οχήματος LD200, το DIP 1 είναι ένα ρυθμιζόμενο πηνίο βρόχου για έξυπνη ανίχνευση:
DIP 1 Όταν επιλέγετε ON, αυτό σημαίνει ότι επιλέγετε να προσαρμόσετε τα CH1 και CH2 σε λειτουργία έξυπνης ανίχνευσης ταυτόχρονα. Οι λειτουργίες CH1 και CH2 αποσκοπούν κυρίως στην αποφυγή της εγκατάστασης διπλού βρόχου ανιχνευτή οχήματος LD200   Λειτουργία που μπορεί να λειτουργήσει σωστά όταν το πλαίσιο διαφορετικών μοντέλων είναι υψηλό και χαμηλό και ταυτόχρονα, η καλή αναγνώριση των οχημάτων και των οχημάτων πέρασε ομαλά. Εάν τα CH1 και CH2 δεν είναι ρυθμισμένα ώστε να γίνουν η έξυπνη λειτουργία ανίχνευσης κατά την εγκατάσταση, η εγκατάσταση διπλού βρόχου ανιχνευτή οχήματος LD200   θα προκαλέσει εύκολα την αποτυχία του ανιχνευτή και δεν υπάρχει τρόπος να λειτουργεί σωστά. Ειδικά σε αυτήν την περιοχή εγκατάστασης, υπάρχουν συχνά ρυμουλκά. Στην περίπτωση επιβίβασης και μεγάλων φορτηγών εισέρχονται και εξέρχονται.

Η εγκατάσταση διπλού βρόχου ανιχνευτή οχήματος LD200 DIP 2 είναι μια ρυθμιζόμενη λειτουργία ανίχνευσης ανιχνευτή:
Όταν επιλέγετε DIP ΟΧΙ. DIP 2 αυτή η λειτουργία είναι ο τρόπος παρουσίας του οχήματος.
Το DIP MODE επιλέγει ON, πράγμα που σημαίνει ότι το όχημα επιτρέπεται να σταματάει σε απεριόριστη λειτουργία. (Όταν το όχημα είναι σταθμευμένο στη θέση εγκατάστασης πηνίου, το όχημα δεν θα επιστρέψει αυτόματα όταν υπάρχει, εκτός εάν το όχημα εγκαταλείψει την αντίστοιχη θέση του πηνίου γείωσης).
Αν επιλέξετε OFF, αυτό σημαίνει τη γενική λειτουργία. (Όταν το όχημα είναι σταθμευμένο στη θέση εγκατάστασης πηνίου, εάν το όχημα σταματήσει στο πηνίο γείωσης για περισσότερο από 30 λεπτά, το σύστημα θα επαναφέρει αυτόματα, το σύστημα θα προεπιλογή στην απουσία του αυτοκινήτου, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη δυσλειτουργιών , εάν δεν υπάρχει ειδική λειτουργία, Συνιστάται να καλέσετε στη θέση OFF).

Εγκατάσταση βρόχου ανιχνευτή διπλού οχήματος

Όταν επιλέγετε DIP 3, αυτό είναι ένα κουμπί λειτουργίας που μπορεί να προσαρμόσει τη λειτουργία ανίχνευσης πηνίου.
Η λειτουργία DIP MODE επιλέγει ON Αυτή είναι η αυτόματη λειτουργία διάκρισης κατεύθυνσης λογικής του συστήματος → (Όταν το όχημα κινείται διαδοχικά CH1 έως CH2, το CH1 υποδεικνύει τη δράση του ρελέ · εάν το όχημα εκτελεί διαδοχικά το CH2 έως CH1, το CH2 υποδεικνύει τη δράση του ρελέ). Εάν επιλεγεί OFF, το γενικό σπειροειδές πηνίο δύο ομάδων βρίσκεται σε λειτουργία ανεξάρτητης ανίχνευσης.

Όταν επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί DIP 4, αυτή είναι μια ρυθμιζόμενη λειτουργία λειτουργίας εξόδου ρελέ CH1:
DIP ΟΧΙ. DIP 4 CH1 ρελέ λειτουργία εξόδου CH1 πηνίο κατάσταση, DIP MODE επιλέγει OFF CH1 ρελέ ως έξοδο στερεάς κατάστασης, CH1 ρελέ ως λειτουργία εξόδου, Εάν έχει επιλεγεί ON για να υποδείξει ότι το όχημα εισέρχεται στη θέση τοποθέτησης πηνίου επαγωγής, το ρελέ CH1 είναι στιγμιαία παραγωγή. Η λειτουργία είναι λειτουργία εξόδου ρελέ CH1 Όταν επιλέγετε Διπλή εγκατάσταση βρόχου ανιχνευτή οχήματος.

Κουμπί LD200 DIP 5, αυτή είναι η λειτουργία που μπορεί να ρυθμίσει την έξοδο σήματος πηνίου CH1:
DIP ΟΧΙ. Κατάσταση ανίχνευσης DIP 5 CH1 Κατάσταση πηνίου CH1, Όταν επιλέγεται DIP MODE OFF, το πηνίο CH1 βρίσκεται σε λειτουργία επαγωγής. Λειτουργία εξόδου ρελέ CH1,   Εάν επιλεγεί ON, το πηνίο CH1 βρίσκεται σε λειτουργία επαγωγής. Το ρελέ CH1 έχει έξοδο καθυστέρησης 200ms και πλάτος παλμού 600ms. Υποδεικνύει τη λειτουργία εξόδου ρελέ CH1

Εγκατάσταση βρόχου ανιχνευτή διπλού οχήματος

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us