Ανιχνευτής βρόχου διπλού οχήματος Σχηματικός ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Ανιχνευτής βρόχου διπλού οχήματος Σχηματικός ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα
Ανιχνευτής βρόχου διπλού οχήματος Σχηματικός ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-200
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:59 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Χαρτοκιβώτιο 50pc ένα χαρτοκιβώτιο μέγεθος 47 * 30 * 35cm βάρος 13,8kg
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Σχηματικό ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος

Σχηματικός ανιχνευτής βρόχου διπλού οχήματος προς πώληση,   Σχηματική τιμή ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος, καλωδίωση ανιχνευτή βρόχου οχήματος, διάγραμμα κυκλώματος ανιχνευτή βρόχου οχήματος, ανιχνευτής κυκλοφορίας βρόχου επαγωγής.

Σχηματικό ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος

Εάν χρησιμοποιείτε το προϊόν Double Vehicle Loop Detector Schematic, όταν εγκαθιστάτε το Double Vehicle Loop Detector Schematic, πρέπει να προσέξετε τι πρέπει να κάνετε και πώς να εξαλείψετε αυτά τα προβλήματα μετά την αποτυχία. Αρχικά, εγκαταστήστε το καλώδιο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί. Συνιστούμε να αγοράζετε κατάλληλα καλώδια που παράγονται από τακτικούς κατασκευαστές. Το μέγεθος της εγκατάστασης κοπής πηνίου κατά την εγκατάσταση σχετίζεται γενικά με το μοντέλο του οχήματος που εισέρχεται και εξέρχεται. Πριν από την εγκατάσταση, η θέση του πηνίου πρέπει να καθορίζεται καλά. Το σχέδιο του δαπέδου του πηνίου εδάφους κόβεται σε ορθή γωνία κατά την κοπή. Επειδή η σωστή γωνία είναι εύκολο να κοπεί το σύρμα, το πηνίο δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά. Οι βασικές απαιτήσεις για την εγκατάσταση του πηνίου είναι οι εξής. Ανατρέξτε στις προτάσεις εγκατάστασης που παρέχονται από εμάς. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε καλώδιο πολλαπλών πυρήνων μεγαλύτερο από 1,0 mm2 για το πηνίο κατά την εγκατάσταση. Το συνολικό μήκος του καλωδίου μπορεί να φτάσει τα 500m. Το μέγεθος του πηνίου κοπής γενικά ορίζεται σε ορθογώνιο σχέδιο με μήκος 1,0 m ~ 2,0 m και πλάτος 0,8 m ~ 1,2 m. Εάν το μήκος της περιφέρειας του πηνίου εγκατάστασης είναι 3-4Μ κατά την εγκατάσταση, συνιστάται η χρήση 6 στροφών γύρω από το πηνίο. Επιλέξτε να εγκαταστήσετε την περιφέρεια του πηνίου για να εγκαταστήσετε 4-6M, ο αριθμός στροφών πηνίου συνιστάται να χρησιμοποιήσετε 5 στροφές. Εάν επιλέξετε να εγκαταστήσετε την περιφέρεια του πηνίου για να εγκαταστήσετε 6-10M, συνιστάται ο αριθμός στροφών πηνίου να χρησιμοποιήσετε 4 στροφές. Εάν επιλέξετε την περιφέρεια πηνίου για εγκατάσταση 10-20M, το πηνίο Ο αριθμός στροφών επιλέγεται για να τυλίγεται περίπου 3 στροφές. Εάν επιλέξετε να εγκαταστήσετε την περιφέρεια του πηνίου για να εγκαταστήσετε 20M-UP, ο αριθμός στροφών πηνίου συνιστάται να χρησιμοποιείται περίπου 2 στροφές.

Σχηματικό ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος

κάθε πηνίο πρέπει να έχει εναπομένουσα γραμμή. Η υπόλοιπη εγκατάσταση καλωδίων πρέπει να συνδέεται στον ανιχνευτή μία φορά κάθε 15mm και η εγκατάσταση ολοκληρώνεται σύμφωνα με τον αριθμό των εγκατεστημένων πηνίων. Όσο περισσότερες περιελίξεις πηνίου είναι εγκατεστημένες, όσο χαμηλότερη είναι η συχνότητα, τόσο ασθενέστερο είναι το σήμα λήψης. Όσο μικρότερος είναι ο αριθμός των πηνίων, τόσο υψηλότερη είναι η συχνότητα και τόσο ισχυρότερο είναι το λαμβανόμενο σήμα. Επομένως, συνιστάται η εγκατάσταση του αριθμού των πηνίων με λογική εξέταση του σήματος λήψης του πηνίου και της κανονικής λειτουργίας του προϊόντος.
Η θέση εγκατάστασης και τοποθέτησης πηνίου πρέπει να αποφεύγει τη θέση όπου είναι εγκατεστημένες οι παρακείμενες πόρτες περιέλιξης και παρεμβολές σήματος. Αυτά τα προϊόντα θα επηρεάσουν την κανονική λειτουργία του πηνίου γείωσης.
Εάν η αίσθηση γείωσης δεν λειτουργεί σωστά, ελέγξτε τα ακόλουθα στοιχεία. Πρώτα πατήστε το κουμπί RESET για να επαναφέρετε τον κεντρικό υπολογιστή ανίχνευσης. Παρατηρήστε το κόκκινο LED POWER. Σχηματικό ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος Εάν η λυχνία LED είναι σβηστή, ελέγξτε την εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος και την εσωτερική ασφάλεια. Το πράσινο LED CH1 / CH2 αναβοσβήνει. Ίσως το κύκλωμα πηνίου να είναι βραχυκυκλωμένο. Εάν ο αριθμός στροφών πηνίου είναι ανεπαρκής, η αναβοσβήνει θα είναι αργή. Σχηματικό ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος Εάν ο αριθμός του ανοιχτού πηνίου γυρίσει πάρα πολύ, το πράσινο φως θα αναβοσβήνει γρήγορα. Εάν ο αριθμός στροφών πηνίου είναι ανεπαρκής (η συχνότητα είναι πολύ υψηλή): ο διακόπτης επιλογής συχνότητας μπορεί να αλλάξει σε LOW, εάν εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλός, πρέπει να αυξήσετε τον αριθμό στροφών πηνίου. πάρα πολλές περιστροφές πηνίων (πολύ χαμηλή συχνότητα): μπορείτε να αλλάξετε το διακόπτη επιλογής συχνότητας σε HI, εάν εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλό, πρέπει να μειώσετε τον αριθμό των στροφών πηνίου. Εάν αναβοσβήνει μία φορά για μεγάλο χρονικό διάστημα, το προηγούμενο κύκλωμα έχει αποτύχει.

Σχηματικό ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us