Ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού με ανιχνευτή υψηλής ευαισθησίας προς πώληση.

Ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού με ανιχνευτή υψηλής ευαισθησίας προς πώληση.
Ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού με ανιχνευτή υψηλής ευαισθησίας προς πώληση.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-206
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:59 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Χαρτοκιβώτιο 50pc ένα χαρτοκιβώτιο μέγεθος 47 * 30 * 35cm βάρος 13,8kg
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού  

Ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού. Όταν αναφερόμαστε στον ανιχνευτή βρόχου οχήματος. Αρχικά. θα υπενθυμίσουμε ότι ανιχνευτής βρόχου μονής καναλιού, ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού, ανιχνευτής βρόχου τεσσάρων κατευθύνσεων, ανιχνευτής βιντεοκάμερας Αυτές οι εφαρμογές ανιχνευτή βρόχου στο σύστημα στάθμευσης, στα διόδια, στον ανιχνευτή οχημάτων Οδηγίες Εισαγωγής Ο ανιχνευτής οχήματος έχει λειτουργίες αντιστάθμισης θερμοκρασίας και διόρθωσης, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά σε θερμοκρασίες που κυμαίνονται από -40 βαθμούς έως 85 βαθμούς Κελσίου και εξάγονται σε χώρες όπως η Ρωσία και την Ινδία. Το LD-206 είναι ένας ανιχνευτής οχημάτων δύο καναλιών (επίσης γνωστός ως αισθητήρας βρόχου, ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού, ανιχνευτής οχήματος, αισθητήρας γείωσης κ.λπ.) που χρησιμοποιείται μόνο για την ανίχνευση μεταλλικών αντικειμένων. Χρησιμοποιείται κυρίως για την ανίχνευση οχημάτων. Κατάλληλο για χώρους στάθμευσης, διόδια, αυτοκινητόδρομους και συστήματα ελέγχου φωτεινών σημάτων. Μεγάλα φορτηγά εμπορευματοκιβωτίων και μοτοσικλέτες, ποδήλατα μπορούν να ανιχνευθούν. Η λειτουργία εξόδου είναι έξοδος διπλού ρελέ.

ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού

Ο ανιχνευτής οχήματος πρέπει να εγκατασταθεί σε στεγανό περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πηνίο ανίχνευσης. Το αν ένας ανιχνευτής οχήματος μπορεί να λειτουργήσει καλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πηνίο επαγωγής με το οποίο συνδέεται. Πολλές σημαντικές παράμετροι του πηνίου περιλαμβάνουν. Το υλικό του πηνίου, το σχήμα του πηνίου και η σωστή κατασκευή είναι θαμμένα. Να είστε πολύ προσεκτικοί κατά την εγκατάσταση. Το πηνίο ανίχνευσης πρέπει να είναι ορθογώνιο, εκτός εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες. Τα δύο επιμήκη σχήματα είναι κάθετα προς την κατεύθυνση της μεταλλικής κίνησης. Συνιστάται η απόσταση μεταξύ τους να είναι ένα μέτρο. Το μήκος της μακράς πλευράς εξαρτάται από το πλάτος του δρόμου. Συνήθως, και οι δύο άκρες είναι 0,3 μέτρα πιο στενές από την απόσταση του δρόμου. Εάν η περιφέρεια του πηνίου είναι μεγαλύτερη από 10 μέτρα. Πρέπει να περάσετε περίπου δύο. Εάν η περίμετρος είναι εντός 10 μέτρων. Πρέπει να πάτε περίπου τρία ή περισσότερα. Εάν η περίμετρος είναι εντός 6 μέτρων. Πρέπει να γυρίσω. Ένας καλός τρόπος για να το εγκαταστήσετε είναι να εναλλάξετε τα παρακείμενα πηνία με τρεις ή τέσσερις στροφές. Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού, αισθητήρας κίνησης διπλού καναλιού, ανιχνευτής βρόχου οχήματος.  

ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού

Το υλικό Dual Channel Traffic Detection είναι πολύ καλό.   Το πηνίο θάβεται πρώτα κόβοντας την αυλάκωση στην επιφάνεια του δρόμου με ένα κόφτη δρόμου και στρίβοντας στους 45 μοίρες στις τέσσερις γωνίες για να αποτρέψει το γωνιακό καλώδιο από το να καταστρέψει το καλώδιο πηνίου. Το πλάτος της εγκοπής είναι γενικά 4 mm και το βάθος είναι 30 έως 50 mm. Ταυτόχρονα, κόψτε το αυλάκι της πλευράς καναλιού του πηνίου για το καλώδιο πηνίου. Η επαγωγιμότητα της ανίχνευσης κίνησης διπλού καναλιού είναι πολύ σημαντική. η κανονική επαγωγή του ανιχνευτή βρόχου ήταν 20uH-2000uH.     Και θα μπερδέψετε ότι γιατί η αξία της αυτεπαγγέλτως είναι υψηλότερη. Κανονικά. Άλλο εύρος προσφοράς προμηθευτή   20uH-200uH. Έτσι μπορείτε να δείτε ότι η ποιότητα των προϊόντων μας είναι πολύ καλή.   Ανεξάρτητα από την επιλογή σας. και πιστεύω ότι η ανίχνευση επισκεψιμότητας διπλού καναλιού αξίζει τον κόπο και θα σας προσφέρει πολλά. Και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ένα προϊόν καλής ποιότητας με υπηρεσίες.  

ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού


 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us