Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου με ρελέ εισαγωγής.

Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου με ρελέ εισαγωγής.
Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου με ρελέ εισαγωγής.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-205
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:59 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Χαρτοκιβώτιο 50pc ένα χαρτοκιβώτιο μέγεθος 47 * 30 * 35cm βάρος 13,8kg
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου

Διπλός χονδρέμπορος   Ανιχνευτής βρόχου καναλιού. Όσον αφορά τον ανιχνευτή βρόχου διπλού καναλιού. παρέχουμε καλή ποιότητα με καλή τιμή. Ο χονδρέμπορος διπλό   Ο ανιχνευτής βρόχου καναλιού πρέπει να εγκατασταθεί σε αδιάβροχο, αδιάβροχο, ξηρό περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πηνίο ανίχνευσης. Η θέση εγκατάστασης πρέπει να επιλέγεται μακριά από πηγές θερμότητας και ισχυρά μαγνητικά πεδία και πρέπει να διατηρείται τουλάχιστον 10 mm μακριά από άλλες συσκευές (μην πλησιάζετε στο πλαίσιο). Το αν ο ανιχνευτής λειτουργεί καλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πηνίο γείωσης με το οποίο συνδέεται. Αρκετές σημαντικές παράμετροι για την ενσωμάτωση πηνίων περιλαμβάνουν περιβάλλον (αποφυγή υψηλής θερμοκρασίας, ισχυρού μαγνητικού, κινούμενου μετάλλου κ.λπ.), υλικό, μέγεθος σχήματος πηνίου, αριθμός στροφών και μέθοδος ενσωμάτωσης.

ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου

Η απάντηση εξόδου 2 καθορίζεται από το DIP3:   Όταν το DIP3 είναι απενεργοποιημένο.   υπάρχει έξοδος, δηλαδή εάν τα οχήματα εισέρχονται στο πηνίο. Τα σημεία 3 και 4 συνδέονται και ενεργοποιούνται έως ότου το όχημα βγει από το πηνίο. Όταν το DIP3 είναι ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, η έξοδος του ρελέ 2 είναι η ίδια με αυτή του ρελέ 1 (καθορίζεται από τα DIP1 και DIP2). Ρελέ 1   είναι μια έξοδος πολλαπλών λειτουργιών και η λειτουργία εξόδου καθορίζεται από τα DIP1 και DIP2 στην κύρια πλακέτα. Όταν το DIP1 είναι OFF και το DIP2 είναι OFF, αφού το όχημα αφήσει το πηνίο για 300 χιλιοστά του δευτερολέπτου, τα 5 και 6 πόδια ενεργοποιούνται για 1 δευτερόλεπτο και στη συνέχεια απενεργοποιούνται. όταν το DIP1 είναι ON και το DIP2 είναι OFF, εάν το όχημα εισέλθει στο πηνίο, 5 και 6 πόδια Τραβήξτε αμέσως και σβήστε μετά από 300 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Όταν το DIP1 είναι απενεργοποιημένο και το DIP2 είναι ΕΝΕΡΓΟ, εάν το όχημα εισέλθει στο πηνίο για 300 χιλιοστά του δευτερολέπτου, το 5 και 6 πόδια συνδέονται και ενεργοποιούνται έως ότου φύγει το όχημα. Όταν το DIP1 είναι ON και το DIP2 είναι ON, εάν ένα όχημα εισέλθει στο πηνίο, το 5ο και το 6ο πόδι αμέσως ενεργοποιούνται και απενεργοποιούνται και στη συνέχεια απενεργοποιούνται μετά από 300 ms καθυστέρησης μετά την αναχώρηση του οχήματος. Το πρότυπο ανιχνευτή βρόχου ενός καναλιού ήταν το πρότυπο της ΕΕ. Ανιχνευτής βρόχου οχήματος, ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού, ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού.  

ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου

Ο ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου επιτρέπει ευέλικτη ρύθμιση του σχήματος και του μεγέθους του πηνίου. Στην πράξη, το πηνίο   η περιφέρεια μπορεί να είναι έως 30 μέτρα και το μέγεθος μπορεί να είναι τόσο μικρό όσο 3 μέτρα. Το πηνίο απέχει τουλάχιστον 300 mm από την άκρη της λωρίδας. Όταν η περιφέρεια του πηνίου υπερβαίνει τα 10 μέτρα, συνήθως παίρνει δύο στροφές. Όταν το   η περιφέρεια του πηνίου υπερβαίνει τα 10 μέτρα, συνήθως παίρνει δύο στροφές. Όταν η περιφέρεια του πηνίου είναι μεταξύ 6-10 μέτρων, συνήθως διαρκεί τρεις στροφές. Όταν η περιφέρεια του πηνίου είναι μικρότερη από 6 μέτρα, το πηνίο πρέπει να τυλίγεται τέσσερις φορές. Επομένως. Αν θέλετε να επιλέξετε έναν ανιχνευτή βρόχου διπλού καναλιού σε καλή τιμή. Παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.  

ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us