Πωλείται όχημα ανιχνευτή βρόχου διπλού βρόχου

Πωλείται όχημα ανιχνευτή βρόχου διπλού βρόχου
Πωλείται όχημα ανιχνευτή βρόχου διπλού βρόχου

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: 200 LD
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:59 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Χαρτοκιβώτιο 50pc ένα χαρτοκιβώτιο μέγεθος 47 * 30 * 35cm βάρος 13,8kg
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμ / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγκατάσταση ανιχνευτή οχήματος διπλού βρόχου

Εγκατάσταση ανιχνευτή οχήματος διπλού βρόχου προς πώληση,   Τιμή τοποθέτησης ανιχνευτή βρόχου διπλού βρόχου, εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου οχήματος, Πώς λειτουργεί ένας ανιχνευτής επαγωγικού βρόχου, Διάγραμμα καλωδίωσης ανιχνευτή βρόχου.

Εγκατάσταση ανιχνευτή οχήματος διπλού βρόχου

Προφυλάξεις για την εγκατάσταση του ανιχνευτή οχήματος με διπλό βρόχο
Πριν από την εγκατάσταση, κόψτε το μοτίβο του δαπέδου του πηνίου εγκατάστασης ανιχνευτή οχήματος Double Loop. Κατά την κοπή, προσπαθήστε να αποφύγετε την κοπή σε ορθή γωνία, επειδή η σωστή γωνία είναι εύκολο να κόψετε τη γραμμή. Για τις βασικές απαιτήσεις εγκατάστασης του πηνίου εγκατάστασης ανιχνευτή οχήματος Double Loop, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο εγκατάστασης που παρέχεται από την εταιρεία μας. Συνιστάται η χρήση καλωδίου πολλαπλών πυρήνων μεγαλύτερο από 1,0 mm2 για την εγκατάσταση και τη χρήση. Το πηνίο κοπής ρυθμίζεται σε ορθογώνιο σχέδιο με μήκος 1,0m ~ 2,0m και πλάτος 0,8m ~ 1,2m. Το μήκος του πηνίου εγκατάστασης είναι 3-4M και συνιστάται ο αριθμός στροφών πηνίου. Τυλίξτε περίπου 6 στροφές. Εάν επιλέξετε να εγκαταστήσετε την περιφέρεια του πηνίου για να εγκαταστήσετε 4-6M, συνιστάται η χρήση 5 στροφών γύρω από το πηνίο. Εάν επιλέξετε να εγκαταστήσετε την περιφέρεια του πηνίου για να εγκαταστήσετε 6-10M, συνιστάται η χρήση 4 στροφών γύρω από τον αριθμό του πηνίου. εάν επιλέξετε την περιφέρεια πηνίου για εγκατάσταση 10-20M, ο αριθμός των στροφών πηνίου επιλέγεται να είναι 3 στροφές. Εάν επιλέξετε να εγκαταστήσετε την περιφέρεια πηνίου για να εγκαταστήσετε 20M-UP, συνιστάται ο αριθμός στροφών πηνίου να χρησιμοποιείται 2 στροφές. Κάθε πηνίο πρέπει να έχει εναπομένουσα γραμμή. Το υπόλοιπο σύρμα συνδέεται στον ανιχνευτή για περιστροφή περίπου 15 mm. Όσο περισσότερες περιελίξεις πηνίου είναι εγκατεστημένες, όσο χαμηλότερη είναι η συχνότητα, τόσο ασθενέστερο είναι το σήμα λήψης. Όσο μικρότερος είναι ο αριθμός πηνίου, τόσο υψηλότερη είναι η συχνότητα. Το σήμα λήψης είναι σχετικά ισχυρό, γι 'αυτό συνιστάται ο αριθμός των εγκατεστημένων δίσκων να λαμβάνεται σωστά υπόψη για το σήμα λήψης πηνίου και το προϊόν να εγκαθίσταται υπό κανονικές συνθήκες εργασίας. Η θέση εγκατάστασης και τοποθέτησης πηνίου πρέπει να αποφεύγει τη θέση όπου είναι εγκατεστημένες οι παρακείμενες πόρτες περιέλιξης και παρεμβολές σήματος. Αυτά τα προϊόντα θα επηρεάσουν την κανονική λειτουργία του πηνίου γείωσης.

Εγκατάσταση ανιχνευτή οχήματος διπλού βρόχου

Εάν η εγκατάσταση του ανιχνευτή οχήματος Double Loop δεν λειτουργεί σωστά μετά την εγκατάσταση, ελέγξτε τα ακόλουθα στοιχεία. Αρχικά, ελέγξτε το κουμπί RESET για να επαναφέρετε τον κεντρικό υπολογιστή ανίχνευσης. Μετά το βάρος, παρατηρήστε το κόκκινο LED POWER. Εάν η λυχνία Led δεν είναι αναμμένη, ελέγξτε την εξωτερική σύνδεση. Τροφοδοσία και εσωτερική ασφάλεια. Εάν το πράσινο LED CH1 / CH2 αναβοσβήνει, το κύκλωμα πηνίου μπορεί να είναι βραχυκυκλωμένο. Εάν ο αριθμός στροφών πηνίου είναι ανεπαρκής, η εγκατάσταση του ανιχνευτή οχήματος Double Loop θα αναβοσβήνει αργά. Εάν ο αριθμός των ανοιχτών σπειρών είναι πολύ μεγάλος, το πράσινο φως θα αναβοσβήνει γρήγορα. ο αριθμός των στροφών πηνίου είναι ανεπαρκής (υποδεικνύει τη συχνότητα Υψηλή): Ο διακόπτης επιλογής συχνότητας μπορεί να αλλάξει σε LOW. Εάν εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλό, ο αριθμός των στροφών πηνίου πρέπει να αυξηθεί. ο αριθμός των στροφών πηνίου είναι πολύ μεγάλος (υποδεικνύοντας ότι η συχνότητα είναι πολύ χαμηλή): ο διακόπτης επιλογής συχνότητας μπορεί να αλλάξει σε HI, εάν εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλός, το πηνίο πρέπει να μειωθεί. Ένας αριθμός στροφών. Εάν αναβοσβήνει μία φορά για μεγάλο χρονικό διάστημα, το προηγούμενο κύκλωμα έχει αποτύχει.

Εγκατάσταση ανιχνευτή οχήματος διπλού βρόχου

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us