Ανιχνευτής διπλής κατεύθυνσης οχήματος με πηνίο ανιχνευτή βρόχου για σύστημα στάθμευσης

Ανιχνευτής διπλής κατεύθυνσης οχήματος με πηνίο ανιχνευτή βρόχου για σύστημα στάθμευσης
Ανιχνευτής διπλής κατεύθυνσης οχήματος με πηνίο ανιχνευτή βρόχου για σύστημα στάθμευσης

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-206
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:59 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Χαρτοκιβώτιο 50pc ένα χαρτοκιβώτιο μέγεθος 47 * 30 * 35cm βάρος 13,8kg
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμ / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής διπλής κατεύθυνσης οχήματος  

Ανιχνευτής διπλής κατεύθυνσης οχήματος με ανταγωνιστική τιμή.   Ο ανιχνευτής Double -Way του οχήματος βαθμονομείται αυτόματα όταν είναι ενεργοποιημένη. Η διαδικασία βαθμονόμησης διαρκεί περίπου 1 δευτερόλεπτο. Όταν η βαθμονόμηση είναι σε εξέλιξη, οι δύο λυχνίες LED στον πίνακα είναι πάντα αναμμένες. Δεν πρέπει να υπάρχουν σταθμευμένα αυτοκίνητα στο πηνίο κατά τη βαθμονόμηση. Όταν η βαθμονόμηση είναι επιτυχής, το “ Εντοπισμός ” Η ένδειξη στον πίνακα σβήνει. Όταν υπάρχει ένα αυτοκίνητο που διέρχεται από το πηνίο, το “ Εντοπισμός ” ανάβει η ένδειξη στον πίνακα και το ρελέ A1 ή B1 κλείνει. Εάν το πηνίο δεν ανιχνευθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας βαθμονόμησης, η αντίστοιχη ένδειξη στον πίνακα θα αναβοσβήνει συνεχώς. Ο πελάτης μπορεί να τροποποιήσει τη λειτουργία πηνίου βρόχου   συχνότητα και αποφύγετε τη διασύνδεση στενού πηνίου ή συχνότητας λειτουργίας. Η ευαισθησία του ανιχνευτή διπλού καναλιού του οχήματος βελτιστοποιείται ειδικά για το σύστημα στάθμευσης. Όταν επιλέγονται χαμηλότερες τιμές, θα ανταποκρίνεται καλά σε οχήματα με υψηλότερο σασί ή ρυμουλκούμενα, ενώ μικρότερα μεταλλικά αντικείμενα όπως ποδήλατα και καρότσια δεν θα προκαλέσουν τον ανιχνευτή. Η ευαισθησία του ανιχνευτή διπλής κατεύθυνσης οχήματος   Η ρύθμιση χρησιμοποιεί τον περιστροφικό διακόπτη κωδικοποίησης στον πίνακα. Υπάρχουν δέκα αρχεία. Το " 0 " είναι το χαμηλότερο και το " 9 " είναι το υψηλότερο.   Ο κωδικός διακόπτης Α στην αριστερή πλευρά αντιστοιχεί στο πηνίο Α και ο κωδικός διακόπτης Β στη δεξιά πλευρά αντιστοιχεί στο πηνίο B. Κατά τη δοκιμαστική λειτουργία, ρυθμίστε πρώτα την ευαισθησία στο χαμηλό επίπεδο. Μετά την πραγματική δοκιμή, εάν ο ανιχνευτής διπλού βρόχου δεν ανταποκρίνεται, η ευαισθησία πρέπει να αυξηθεί κατά ένα βήμα. Αυτό επαναλαμβάνεται έως ότου ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος είναι κανονικός και σταθερός.

ανιχνευτής διπλής κατεύθυνσης οχήματος

 

Ο ανιχνευτής διπλής κατεύθυνσης του οχήματος από υλικό πηνίου: ολοκληρωμένη μηχανική αντοχή, υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία   Ανθεκτική στη γήρανση, στα οξέα και στα αλκάλια αντίσταση στη διάβρωση του σύρματος στην πραγματική μηχανική, συνιστάται η χρήση μαλακού σύρματος υψηλής θερμοκρασίας Teflon με περισσότερο από 1 τετράγωνο περίβλημα από νάιλον. Συμβατό με όλα τα είδη συστημάτων στάθμευσης στη χώρα, τον βιομηχανικό ελεγκτή, το αυτοκίνητο δεν πέφτει. Χρησιμοποιείται ευρέως με μια διαφορετική έννοια, έχει ένδειξη ισχύος και φως ανίχνευσης εξόδου, ρύθμιση ευαισθησίας και διακόπτη επαναφοράς.  

ανιχνευτής διπλής κατεύθυνσης οχήματος

Η αμοιβαία διάβαση των πηνίων ανιχνευτή διπλής κατεύθυνσης του οχήματος όταν τα δύο επαγωγικά πηνία είναι κοντά, τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία των δύο πηνίων διασταυρώνονται μεταξύ τους και η διάβαση πεζών μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένα αποτελέσματα ανίχνευσης. (π.χ. αδιέξοδο της επανάληψης). Στην ίδια περιοχή, όταν χρησιμοποιούνται οι ίδιοι ανιχνευτές οχημάτων και το πηνίο ανίχνευσης και ο βρόχος ανίχνευσης είναι σχετικά κοντά, δημιουργείται μεγάλο crosstalk. Μπορεί να ληφθεί μια σειρά μέτρων για τη μείωση της διάβασης πεζών. Για να αυξηθεί η απόσταση των γειτονικών πηνίων, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι η απόσταση μεταξύ των πηνίων ανίχνευσης είναι μεγαλύτερη από 2 μέτρα.   Οι προοπτικές του ανιχνευτή βρόχου διπλής κατεύθυνσης του οχήματος είναι πολύ σημαντικές. Επειδή μια διαφορετική χώρα έχει διαφορετική απαίτηση.  

ανιχνευτής διπλής κατεύθυνσης οχήματος

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us