Ανιχνευτής οχήματος διπλού βρόχου Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Ανιχνευτής οχήματος διπλού βρόχου Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου οχήματος
Ανιχνευτής οχήματος διπλού βρόχου Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-200
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:59 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Χαρτοκιβώτιο 50pc ένα χαρτοκιβώτιο μέγεθος 47 * 30 * 35cm βάρος 13,8kg
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμ / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγκατάσταση ανιχνευτή οχήματος διπλού βρόχου

Double Loop Vehicle Detector Εγκατάσταση νέου προϊόντος,   Εγκατάσταση ανιχνευτή οχήματος διπλού βρόχου προς πώληση, Σχηματικό ανιχνευτή βρόχου οχήματος, διάγραμμα καλωδίωσης ανιχνευτή βρόχου, ανιχνευτής κυκλοφορίας.

Εγκατάσταση ανιχνευτή οχήματος διπλού βρόχου

Πώς να εγκαταστήσετε το Double Loop Vehicle Detector Installation, τι πρέπει να προσέξετε κατά την εγκατάσταση και τι πρέπει να κάνετε
Πριν από την εγκατάσταση, επιβεβαιώστε πρώτα τη θέση του πηνίου εγκατάστασης ανιχνευτή οχήματος με διπλό βρόχο, σχεδιάστε το μοτίβο κοπής στη θέση του ανιχνευτή βρόχου εγκατάστασης   πηνίο, και αποφύγετε την κοπή σε σχήμα ορθής γωνίας κατά την κοπή του πηνίου ανιχνευτή βρόχου, κυρίως επειδή το σωστό σχήμα γωνίας είναι εύκολο να καταστρέψει το δέρμα της γραμμής. Οι βασικές απαιτήσεις για την εγκατάσταση περιλαμβάνονται στην αγορά και μπορείτε να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο εγκατάστασης. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε καλώδιο πολλαπλών πυρήνων μεγαλύτερο από 1,0 mm² για την εγκατάσταση του ανιχνευτή βρόχου. Το μέγεθος του πηνίου κοπής είναι περίπου 1,0m ~ 2,0m και το πλάτος είναι περίπου 0,8m ~ 1,2m. Το μήκος του πηνίου εγκατάστασης είναι περίπου 3-4M. Συνιστάται ο αριθμός στροφών πηνίου να χρησιμοποιείται περίπου 6 στροφές. Εάν επιλέξετε να εγκαταστήσετε την περιφέρεια του πηνίου περίπου 4-6M, συνιστάται η χρήση 5 στροφών γύρω από τον αριθμό του πηνίου. Εάν επιλέξετε να εγκαταστήσετε την περιφέρεια του πηνίου περίπου 6-10M, συνιστάται ο αριθμός στροφών του πηνίου να χρησιμοποιεί 4 στροφές. Εάν η περιφέρεια του πηνίου είναι περίπου 10-20M, ο αριθμός των στροφών του πηνίου επιλέγεται να είναι 3 στροφές. Εάν η περιφέρεια του πηνίου είναι περίπου 20M-UP, ο αριθμός των στροφών πηνίου συνιστάται να είναι 2 στροφές. Το πηνίο πρέπει να έχει υπολειπόμενη γραμμή και το υπόλοιπο σύρμα συνδέεται στον ανιχνευτή για περιστροφή περίπου 15 mm. Υπό κανονικές συνθήκες, όσο περισσότερο εγκαθίστανται οι περιελίξεις πηνίου, τόσο χαμηλότερη είναι η συχνότητα, τόσο ασθενέστερα το λαμβανόμενο σήμα. όσο μικρότερος είναι ο αριθμός των πηνίων, τόσο υψηλότερη είναι η συχνότητα και τόσο ισχυρότερο είναι το λαμβανόμενο σήμα. συνιστάται να τακτοποιείτε εύλογα τα πηνία. Η θέση εγκατάστασης και τοποθέτησης πηνίου πρέπει να προσπαθεί να αποφύγει την εγκατάσταση της ηλεκτρικής πόρτας κλείστρου και παρεμβολών σήματος σε παρακείμενα μέρη.

Εγκατάσταση ανιχνευτή οχήματος διπλού βρόχου

Εάν η οθόνη εγκατάστασης του ανιχνευτή οχήματος Double Loop δεν λειτουργεί σωστά μετά την εγκατάσταση, ελέγξτε τα παρακάτω στοιχεία βήμα προς βήμα. Αρχικά, ελέγξτε το κουμπί RESET. Αυτό είναι το κουμπί για να επαναφέρετε τον κεντρικό υπολογιστή ανίχνευσης. Μετά το βάρος, παρατηρήστε το κόκκινο LED POWER. Εάν η λυχνία Led δείχνει ότι η κατάσταση δεν είναι φωτεινή, πρέπει να ελέγξετε την εξωτερική τροφοδοσία και την εσωτερική ασφάλεια. εάν η πράσινη λυχνία CH1 / CH2 αναβοσβήνει, το κύκλωμα πηνίου μπορεί να βραχυκυκλωθεί. Εάν ο αριθμός στροφών πηνίου είναι ανεπαρκής, η αναλαμπή θα είναι αργή, η εγκατάσταση ανιχνευτή οχήματος με διπλό βρόχο και ο αριθμός των ανοιχτών πηνίων θα είναι πολύ υψηλός. Το πράσινο φως αναβοσβήνει γρήγορα. ο αριθμός στροφών πηνίου είναι ανεπαρκής (υποδεικνύοντας ότι η συχνότητα είναι πολύ υψηλή): ο διακόπτης επιλογής συχνότητας μπορεί να αλλάξει σε LOW. Εάν εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλό, ο αριθμός των στροφών πηνίου πρέπει να αυξηθεί. ο αριθμός των στροφών πηνίου είναι πολύ μεγάλος (υποδεικνύοντας ότι η συχνότητα είναι πολύ χαμηλή): η συχνότητα μπορεί να αλλάξει. Επιλέξτε το διακόπτη στο HI. Εάν εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλή, μειώστε τον αριθμό στροφών πηνίου. Εάν αναβοσβήνει μία φορά για μεγάλο χρονικό διάστημα, το προηγούμενο κύκλωμα έχει αποτύχει.

Εγκατάσταση ανιχνευτή οχήματος διπλού βρόχου

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us