Η ανίχνευση βιντεοκάμερας λειτουργεί με τον φωτεινό σηματοδότη υψηλής ροής

Η ανίχνευση βιντεοκάμερας λειτουργεί με τον φωτεινό σηματοδότη υψηλής ροής

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: NBTCD-3
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:422 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 κουτιά / 1 τεμάχιο (46 * 19 * 22cm, G / W: 3.12KG)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμάχιο / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

ανίχνευση βιντεοκάμερας  

 

Η ανίχνευση βιντεοκάμερας λειτουργεί με το σύστημα ελεγκτή. Χρησιμοποιείται για διασταύρωση και επίλυση του προβλήματος της κυκλοφορίας.   Ο παραδοσιακός ανιχνευτής βρόχου μπορεί να ανιχνεύσει αν τα οχήματα περνούν ή όχι. Όμως, η NobTra ανέπτυξε την ανίχνευση κάμερας κίνησης που μπορεί να ανιχνεύσει το αυτοκίνητο και επίσης να μεταδώσει αυτό το σήμα στο σύστημα ελεγκτών μας. Εάν αυτή η διασταύρωση έχει πολλά αυτοκίνητα. Θα ακολουθήσει την αρχή της έκδοσης προτεραιότητας και ο ασύρματος ανιχνευτής κάμερας σάς επιτρέπει να εντοπίσετε και να επαληθεύσετε την περιοχή ανίχνευσης παρουσίας του οχήματος. Καθώς αυτές οι περιοχές εμφανίζονται σε εικόνες βίντεο, μπορείτε εύκολα να μετεγκαταστήσετε αυτές τις περιοχές καθώς οι συνθήκες κυκλοφορίας αλλάζουν. Επιπλέον. Με εργαλείο ανίχνευσης βιντεοκάμερας. Μπορείτε να σχεδιάσετε την περιοχή ανίχνευσης. Στο Μέγιστο, μπορείτε να σχεδιάσετε μια περιοχή ανίχνευσης 8 τεμαχίων. Η ευαισθησία της ανίχνευσης βιντεοκάμερας ήταν επίσης πολύ σημαντική. Συνήθως. Επιλέγουμε την ευαισθησία σε " 3 " .  

ανίχνευση βιντεοκάμερας

 

Η ανίχνευση κάμερας ροής κυκλοφορίας υιοθετεί μια προηγμένη αρχιτεκτονική προϊόντος που ενσωματώνει μια βιομηχανική μονάδα κάμερας και μια ενότητα ανίχνευσης βίντεο και ενσωματώνει την τεχνολογία λήψης εικόνας και ανίχνευσης βίντεο. Η κάμερα συλλογής ροής κυκλοφορίας μπορεί να εγκατασταθεί στους πόλους, όπως φώτα σήματος ή φώτα δρόμου στη διασταύρωση, τμήμα δρόμου κ.λπ., και πραγματοποιεί τη συλλογή και παρακολούθηση πολλών πληροφοριών κυκλοφορίας 4 λωρίδων. Ταυτόχρονα, παρέχει βίντεο παρακολούθησης υψηλής ευκρίνειας σε όλη την έκταση. Η ανίχνευση βιντεοκάμερας Nobra σας επιτρέπει να εντοπίσετε και να επαληθεύσετε την περιοχή ανίχνευσης παρουσίας του οχήματος. Αν αυτές οι περιοχές εμφανίζονται σε εικόνες βίντεο, μπορείτε εύκολα να μετεγκαταστήσετε αυτές τις περιοχές καθώς οι συνθήκες κυκλοφορίας αλλάζουν. Η κάμερα ανίχνευσης κυκλοφορίας NobTar είναι μια ενσωματωμένη συσκευή συλλογής πληροφοριών κίνησης βίντεο και κατάλληλη για εξωτερικά περιβάλλοντα. Συλλέγει δεδομένα κίνησης, ανιχνεύει οχήματα κίνησης και βελτιστοποιεί το σύστημα ελέγχου σήματος κυκλοφορίας σε αυτοκινητόδρομους, σήραγγες, αστικές διασταυρώσεις και τμήματα. Εντοπισμός ενσύρματης κάμερας με σύνδεση καλωδίων δικτύου με το ηλιακό μας σύστημα Τότε μπορεί να λειτουργήσει καλά. Αλλά η ανίχνευση ασύρματης κίνησης δεν χρειάζεται καλώδια δικτύου και χρειάζεται απλώς μια ασύρματη κεραία.    

ανιχνευτής βιντεοκάμερας

Ασύρματο NobTra   ανίχνευση κάμερας με καλό υλικό και μπορεί να αντισταθεί στον ήλιο και τη βροχή Επίσης, διαθέτει ανθεκτική στη σκόνη δυνατότητα. Γιατί πολλοί πελάτες επιλέγουν την ασύρματη ανίχνευση κάμερας για να αντικαταστήσουν τον παλιό ανιχνευτή βρόχου μοντέλου.   Με οικονομική ανάπτυξη και ανθρώπους ' Η ποιότητα ζωής βελτιώνεται πολύ. Η ασφάλεια της κυκλοφορίας είναι πιο σημαντική από τα χρήματα. Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι το κυβερνητικό τμήμα κίνησης στοχεύει να προσφέρει καλή ποιότητα παραγωγής οδικής ασφάλειας. Έτσι, η ανίχνευση βιντεοκάμερας NobTra ήταν μια καλή επιλογή για όλους εσάς. Για το μέλλον. Θα κάνουμε μερικές νέες τεχνικές για την ανίχνευση βιντεοκάμερας. Για παράδειγμα. Προσδιορίστε τον τύπο οχήματος και   Μήκος στόλου.   Αυτή η λειτουργία δύο είναι πολύ σημαντική και θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε καλά την κατάσταση της κυκλοφορίας. Για ανίχνευση ασύρματης κάμερας. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει με το φως κυκλοφορίας υψηλής ροής υψηλής πίεσης, το μπουτόν πεζών και το σύστημα ηλιακού ασύρματου ελεγκτή. Δεν έχει σημασία τι είδους ανιχνευτής κάμερας κυκλοφορίας θέλετε. Το πιο σημαντικό ήταν η ποιότητα και η καλή λειτουργία του.   Η NobTra θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσφέρει το προϊόν μας για εσάς.  

ανιχνευτής βιντεοκάμερας

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us