τυφλό ρολόι με αδιάβροχο IP65

τυφλό ρολόι με αδιάβροχο IP65

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:NobTra
  • Σειριακός αριθμός: PTB-20BS-V12
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:56,2 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, τραπεζική μεταφορά, ηλεκτρονική παραγγελία alibaba, WeChat
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτια / 10 τεμάχια (38 * 32 * 25 εκατοστά)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμάχιο / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

τυφλό ρολόι

κουμπί με το ρολόι που χρησιμοποιείται για να υπενθυμίζει στους τυφλούς να διασχίζουν τη διασταύρωση να είναι προσεκτικοί. Με δυναμικό ρυθμιζόμενο όγκο. Εάν το περιβάλλον είναι θόρυβος. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωνή ώστε να είναι δυνατή. Εάν το περιβάλλον είναι ήσυχο. μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωνή ώστε να είναι χαμηλότερη.   Με υπολογιστή APP ρυθμιζόμενο και πολύ βολικό. Η ασύρματη τάση λειτουργίας του κουμπιού ρολογιού σύνδεσης υψηλής τάσης ήταν 100-240VAC. Με την οικονομική ανάπτυξη, οι πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στον εξοπλισμό ασφάλειας της κυκλοφορίας. Και μπορείτε να δείτε το τυφλό ρολόι οπουδήποτε.   Σε έναν πολυσύχναστο δρόμο ή έναν απομακρυσμένο δρόμο και μπορείτε να δείτε το μπουτόν πεζοδρόμου με τυφλό ρολόι. Η κατανάλωση ισχύος του κουμπιού ρολογιού δέσμευσης χαμηλώνει 5watt.   Με τον ασύρματο πομπό σήματος και καλώδια σύνδεσης 3τμχ.    

τυφλό ρολόι

Η ζώνη συχνοτήτων του μπουτόν τυφλού ρολογιού ήταν 2,4G (μπορούν να ρυθμιστούν 240 κανάλια 2405MHz-2480MHz). Η ισχύς μετάδοσης του μπουτόν ήταν 200mA. Σχετικά με την απόσταση επικοινωνίας: περισσότερα από 200 μέτρα (αυτή είναι η απόσταση μεταξύ του κουμπιού σήματος και του δέκτη και το πολλαπλό κουμπί συντονίζει την απόσταση εργασίας περαιτέρω).   Το πιο σημαντικό ήταν η ευαισθησία του κουμπιού λήψης. Το μπουτόν πεζών NobTra IP65 ήταν -98dBm. Ένα άλλο σημαντικό σημείο ήταν ότι το μπουτόν τυφλού ρολογιού δεν χρειάζεται να αγγίξει. το χέρι σας κλείνει απλά το μπουτόν μας εντάξει.   το πλήκτρο χωρίς άγγιγμα είναι ευπρόσδεκτο από πολλά άτομα. Να είστε ασφαλείς και υψηλότερη απόδοση.   Εάν παραγγείλετε το ασύρματο ρολόι με τυφλό ρολόι. χρειάζεστε επίσης έναν ασύρματο δέκτη.     Ο ασύρματος δέκτης 1τμχ το μέγιστο μπορεί να λειτουργήσει με το μπουτόν τυφλού ρολογιού 16τμχ στην ίδια διασταύρωση. Για παράδειγμα. Εάν παραγγείλετε μπουτόν τυφλού ρολογιού 12τμχ από το εργοστάσιό μας.   Η διασταύρωση 1 χρησιμοποιείται 8 τεμάχια, η διατομή 2 χρησιμοποιείται 4 τεμάχια. Τότε πρέπει να παραγγείλετε έναν ασύρματο δέκτη 2 τεμαχίων.   Ίσως πολλοί πελάτες ενδιαφέρονται για την παράμετρο φωνής. Επιτρέψτε μου να το παρουσιάσω   σε εσένα. Η ισχύς του ηχείου του κουμπιού του τυφλού ρολογιού ήταν   8 Ω 2W. Η διανομή φωνής του κουμπιού χωρίς άγγιγμα ήταν 30-90DB. Για το αρχείο ήχου. θα υπάρξει " Tick-tack " . μπορούμε να προσθέσουμε τη γλώσσα της χώρας σας στο μπουτόν τυφλού ρολογιού.   Εφόσον παρέχετε ήχο.

τυφλό ρολόι

 

Παράμετρος ασύρματου δέκτη NobTra όπως παρακάτω:

Τάση τροφοδοσίας:     10-30VDC  
Έξοδος ανίχνευσης:   Έξοδος ανίχνευσης 8 ομάδες σημάτων, έξοδος σφάλματος 1 σήμα ομάδας  
Διεπαφή επικοινωνίας     LANx1, 485x1  
Κατανάλωση ισχύος:   < 1 watt    
Μέγεθος εμφάνισης:     120 * 90 * 56mm  
Μέθοδος εγκατάστασης:  

  στήριξη σιδηροτροχιάς  

τυφλό ρολόι

Το πλεονέκτημα του μπουτόν τυφλού ρολογιού

1. Προβλέψτε μικρό, νέο, συμπαγές, αδιάβροχο σχέδιο, εύκολο στην εγκατάσταση, υλικό ABS + PC, υψηλή αντοχή και αντιγήρανση.
2. Με κουμπί αφής χωρίς επαφή, πιο υγιεινό σε δημόσιους χώρους , με υψηλή ευαισθησία και μεγάλη διάρκεια ζωής.
3. Η φωνή τυφλού ρολογιού ζητά δυνατά , Η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί switch η ένταση ημέρας και νύχτας αλλάζει αυτόματα , Ταυτόχρονα, η πηγή ήχου μπορεί να προσαρμοστεί.
4. Προαιρετική λειτουργία δυναμικής ρύθμισης έντασης, το τυφλό ρολόι μπορεί αυτόματα να ρυθμίσει την ένταση ανάλογα με το περιβάλλον περιβάλλον της διασταύρωσης, το οποίο είναι πιο έξυπνο. ;
5. Το ασύρματο ρολόι με τυφλό ρολόι υιοθετεί μια τεχνολογία επικοινωνίας δικτύου Mesh 2,4G αυτόματης οργάνωσης, αυτόματο ρελέ σήματος, το σήμα είναι σταθερό και αξιόπιστο και η απόσταση είναι μεγάλη.
6. Με έλεγχο MCU 32-bit, το σήμα κουμπιών πεζών μπορεί να εξέρχεται μέσω της εξόδου IO 8 ομάδας δέκτη ή εξόδου 485, το σήμα εξόδου μπορεί να χαρτογραφηθεί ελεύθερα ή το πρωτόκολλο εξόδου μπορεί να προσαρμοστεί και το σήμα κυκλοφορίας τρίτου μέρους μπορεί να συνδεθεί απρόσκοπτα.
7. Με τα φώτα led και τις υπενθυμίσεις γλώσσας, το γρήγορο κείμενο και τα γραφικά μπορούν να προσαρμοστούν.
8. Το ασύρματο ρολόι τυφλού ρολογιού είναι εξοπλισμένο με λογισμικό διαμόρφωσης από υπολογιστή. Συνδέοντας το καλώδιο δικτύου, μπορείτε να διαμορφώσετε την αντιστοίχιση εξόδου κουμπιών στον υπολογιστή και να ρυθμίσετε την ένταση της φωνής του τυφλού ρολογιού. Προδιαγραφές επιλογής τυφλού ρολογιού.

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us